Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.128
Cevap
286
Favori
2.394.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
    Dizel otomatiği yüksek olabilir ama benzinli otomatiği daha çok satar bence. Şu aracın dizeli neden yok olsa da alsak diyenleri takip etmek lazim şimdi dizeli gelecek bakalım kaç adet satılacak

CAR Magazineyoutube
    DRAG RACE: Honda Civic Type R vs. Oettinger Volkswagen Golf GTI
    https://www.youtube.com/watch?v=T8YdW7bie8g

Auto Expressyoutube
    Honda Civic Type R vs BMW M3 vs Audi RS3: track battle
    https://www.youtube.com/watch?v=X3n7zhb7aN8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 16 Şubat 2016; 0:24:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskemre

Alin size izolasyon sorununu halletmis çakma bir Alman nasılda sessiz
    https://youtu.be/IiCRuL4iIhQ

Bilinçaltını çok mu meşgul ediyor Almanlar da videolarını paylaşıyorsun?
    Hondalar cok güzel, içinize sinsin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurungor

quote:

Yeni civic Tayland da yolda görüntülenmiş araçta çok büyük bir değişim olmamakla birlikte arkaya spoiler eklenmiş, ayrıca Tailand da konunun geçtiği haberde yeni civic in bmw 3, mercedes c ve audi a4 ile pek çok özellik açısından yarışır seyiyede olduğu yer almış., yakında İzmit istanbul hattında bizdende birilerinin deneme sürüşlerinde görmesi dileğiyle

Bu resimdeki arac gercekse eger render falan degilse tayland versiyonunda sadece spoiler degil ön tampon ayrica c sutunuda degisik geldi bana. Ama boyleyken bile cok etkileyici gercekten.

Evet şimdi fark ettim c sütununda özellikle kapanis kismi olan arka camın orda farklılık bariz, boyutu etkilememistir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maverick666 kullanıcısına yanıt
    Moralini bozmak gibi olmasın ama pazar günü 5 saat yoldaydım yoğun sıkışık trafiğe dayanamayan 2 araç vardı yardım şeridinden birisi Pejo 206, diğeri ise Golf 7 ve tabiki trafiğin daha da kitlenmesine neden oldu bu iki talihsiz araç. Yanıma bir ara mercedes geldi yeni modeldi dizel traktör gibi ses geliyordu camı kapatmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 16 Şubat 2016; 9:18:22 >

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Moralini bozmak gibi olmasın ama pazar günü 5 saat yoldaydım yoğun sıkışık trafiğe dayanamayan 2 araç vardı yardım şeridinden birisi Pejo 206, diğeri ise Golf 7 ve tabiki trafiğin daha da kitlenmesine neden oldu bu iki talihsiz araç. Yanıma bir ara mercedes geldi yeni modeldi dizel traktör gibi ses geliyordu camı kapatmak zorunda kaldım

Estağfurullah neden moralim bozulsun,
    Yılda 6 tane satan Accord görecek halin yok ya , 26,000 satan Golf göreceksin tabii ki :)
    Kadina mini cooper ve etek, erkege Vtec...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

quote:

Alin size izolasyon sorununu halletmis çakma bir Alman nasılda sessiz
    https://youtu.be/IiCRuL4iIhQ

Bilinçaltını çok mu meşgul ediyor Almanlar da videolarını paylaşıyorsun?
    Hondalar cok güzel, içinize sinsin:)

Evet ondan honda forumunda onlarca senin gibi cakma alman sevdalısı var zaten Almaya gücüm yetmediği için ıçmde kaldı erisemedigim icin mundar oldu,zengin olunca bende çakma bir alman alacağım özellikle de dolandırıcı vw alacagim

• eskemre kullanıcısına yanıt
    Yok bu arkadaş çakma alaman sevdalısı değil enver paşa kıvamında Dsgde sorun varsa var para benim değil mi alırım istersem çöpe atarım demisti bir seferinde emisyon konusunda da arkadaşları biz mangal kültüründen geliyoruz emisyon falan bize dokunmaz diyorlardı.

quote:

Yılda 6 tane satan Accord görecek halin yok ya , 26,000 satan Golf göreceksin tabii ki :)

Satista tek rakibi linea ve sembol Mesela maserati çok dandik senede 3-5 tane satıyor Birde basit bir kerat cetveli hesabı yaparsak verdiğin verilere göre araba başı 15.000 den; 26.000x15.000= 390.000.000 TL çöpe gitmiş. Malum araç başı yenilen 15.000 TL kazıkları hesaplayinca aslında baya okul, hastane, cami yapılırmış yazık olmus Ama o aldıkları 15.000 TL ler ile belkide ülkeye yatırım yapmışlardır... Neyy fabrikası da mi yok Türkiye de!!! Almanya ya hibe edilen 390.000.000 TL için tüm katılımcıları tebrik ediyorum danke schön,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskemre -- 16 Şubat 2016; 10:13:39 >

• quote:

Yok bu arkadaş çakma alaman sevdalısı değil enver paşa kıvamında Dsgde sorun varsa var para benim değil mi alırım istersem çöpe atarım demisti bir seferinde emisyon konusunda da arkadaşları biz mangal kültüründen geliyoruz emisyon falan bize dokunmaz diyorlardı.

Dsg elinde patlayınca yol kenarında mangal yakar artik

Yılda 6 adet satsa kaba bir hesapla 10 sene mazisi varsa 60 adet Accord yapar peki ben nasıl görüyorum bu kadar eski model Accordu İstanbul içinde hepsi İstanbul'da mı satılmış acaba

Ya hesap falan yapma hesap bilseler adam başı 15.000 TL kazık yiyip 120 gün sıra beklemeler ziraat bankası bile daha hizli yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskemre -- 16 Şubat 2016; 10:21:02 >

Mangala sefer ve tellioğullarınıda davet eder artık

Neyy iki yıl garantisi doldu yol yardım da mı ücretli,yelle yelle daha hızlı yelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskemre -- 16 Şubat 2016; 10:22:59 >

quote:

quote:

Satista tek rakibi linea ve sembol Mesela maserati çok dandik senede 3-5 tane satıyor Birde basit bir kerat cetveli hesabı yaparsak verdiğin verilere göre araba başı 15.000 den; 26.000x15.000= 390.000.000 TL çöpe gitmiş. Malum araç başı yenilen 15.000 TL kazıkları hesaplayinca aslında baya okul, hastane, cami yapılırmış yazık olmus Ama o aldıkları 15.000 TL ler ile belkide ülkeye yatırım yapmışlardır... Neyy fabrikası da mi yok Türkiye de!!! Almanya ya hibe edilen 390.000.000 TL için tüm katılımcıları tebrik ediyorum danke schön,

Accord un az satmasını Maseratti örneği ile mi açıklıyabiliyorsun... Durum göründüğünden daha vahim demekki :) (Allahtan THY de her ay bir tane Boeing alıyor demedin:) )
    Aslında şu örneğine çok yorum yapmak yersiz artık, milyon liraliık araba az satıyor diye, Accord da az satıyor diyorsun :)

Her gün Accord görmen de dört yapraklı yonca görmen gibi, mesela Ocak-2016 da 2 tane satmış,
    Çok beğendiğiniz Civic 371 tane satmış Ocakta,
    Golf 631, Passat 667, Polo 804 tane ... :) (polo tek başına hondanın toplamından fazla satmış)

Çok yoruma açık bir konu değil satışlar ve tercih edilirlik oranları, Bence içinizde hondacı gibi görünüp gidip parayı Golf e basanlar var.

• Forumdaki Alman trollerine bir video karşılaştırması ile selam söyleyerek mevzuyu kapatalım, IIHS nin yeni civic, jetta ve golf videolarını izlesinler ve bizim neden Honda dediğimizi anlasınlar diyeceğim ama nasılsa anlamayacaklar Bas bas paraları vosvosa bi daha mı gelicen dünyaya :) Saygılar...

Mükemmel Alman Jetta, lastiklere dikkat, ön kaputtan çıkanlar insanın aklına kinder süpriz yumurtayı anımsatıyor :)
    IIHSyoutube
    2015 Volkswagen Jetta driver-side small overlap IIHS crash test
    https://www.youtube.com/watch?v=GqIdsH_ebAQ

Mükemmel Alman Golf, test sonrası markayı bilene araç hediye, baba akü yok, baba akü komple yok :)
    IIHSyoutube
    2015 Volkswagen GTI driver-side small overlap IIHS crash test
    https://www.youtube.com/watch?v=2apWN173D4A

Teneke kaportalı, kötü izolasyonlu, leğen plastikli, dandik civic
    IIHSyoutube
    2016 Honda Civic 4-door driver-side small overlap IIHS crash test
    https://www.youtube.com/watch?v=rpluxKuShFw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskemre -- 16 Şubat 2016; 10:58:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Accord un az satmasını Maseratti örneği ile mi açıklıyabiliyorsun... Durum göründüğünden daha vahim demekki :) (Allahtan THY de her ay bir tane Boeing alıyor demedin:) )
    Aslında şu örneğine çok yorum yapmak yersiz artık, milyon liraliık araba az satıyor diye, Accord da az satıyor diyorsun :)

Her gün Accord görmen de dört yapraklı yonca görmen gibi, mesela Ocak-2016 da 2 tane satmış,
    Çok beğendiğiniz Civic 371 tane satmış Ocakta,
    Golf 631, Passat 667, Polo 804 tane ... :) (polo tek başına hondanın toplamından fazla satmış)

http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=73

Çok yoruma açık bir konu değil satışlar ve tercih edilirlik oranları, Bence içinizde hondacı gibi görünüp gidip parayı Golf e basanlar var.

Tercihlerimi kim çok satıyor diye yapsam Aegea alırdım sanırım Benim için ne sattığı önemli değil, yukarıdaki videoları izlersen şahsım adına neyin önemli olduğunu anlarsın :) O senin dediğin Golf sevdaları 90 larda kaldı, 2002 yılından beri makyajlanan kasayı herkese yutturamazlar Yutanlarında içine oturur japon forumlarında gezerler ne de olsa , bir mazda, honda, subaru tasarımını gözü arar insanın 15 sene makyajlı araba görünce sadece, sizde haklısınız Birde sana tavsiyem yabancı forum sitelerinde, accord ile golf molfü kıyaslamaya kalkma hele ki Amerikan forumlarında çok güldürürsün kendini her accord u Türkiye dekilerden sanarsın sen şimdi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskemre -- 16 Şubat 2016; 10:48:48 >

• quote:

Forumdaki Alman trollerine bir video karşılaştırması ile selam söyleyerek mevzuyu kapatalım, IIHS nin yeni civic, jetta ve golf videolarını izlesinler ve bizim neden Honda dediğimizi anlasınlar diyeceğim ama nasılsa anlamayacaklar Bas bas paraları vosvosa bi daha mı gelicen dünyaya :) Saygılar...

Mükemmel Alman Jetta, lastiklere dikkat, ön kaputtan çıkanlar insanın aklına kinder süpriz yumurtayı anımsatıyor :)
    IIHSyoutube
    2015 Volkswagen Jetta driver-side small overlap IIHS crash test
    https://www.youtube.com/watch?v=GqIdsH_ebAQ

Mükemmel Alman Golf, test sonrası markayı bilene araç hediye, baba akü yok, baba akü komple yok :)
    IIHSyoutube
    2015 Volkswagen GTI driver-side small overlap IIHS crash test
    https://www.youtube.com/watch?v=2apWN173D4A

Teneke kaportalı, kötü izolasyonlu, leğen plastikli, dandik civic
    IIHSyoutube
    2016 Honda Civic 4-door driver-side small overlap IIHS crash test
    https://www.youtube.com/watch?v=rpluxKuShFw

Hocam... mankenin far anahtarına kafa attığı kırmızı accord Turkiye de satilanlardan mi yoksa amerikadakilerden mi?

RegularTvyoutube
    SON MODEL ARABALARA KAZA TESTİ Lamborghini, Honda, Range Rover, Pagani Huayra #28
    https://m.youtube.com/watch?v=JdcJ2H9EBqA

• eskemre kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arkadaş Golf ile kaza yapmadan anlamaz önce bir kaza yapıp videolardaki gibi direksiyona kafa atacak ki o zaman belki anlar altındaki aracin eski Alman araçları kadar sağlam olmadığını belki de şehir efsanesiydi bu Alman araçlarının sağlam olması düşüncesi testlere göre tam tersi aslında amma ve lakin torpido kadife kaplı, kapıları tok şeklinde ses ile kapanıyor burası çok önemli sırf onun için alıyorlar zaten
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.