Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.128
Cevap
286
Favori
2.394.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
  • evt insg 1600 küsür kg ve tam otm.aslında yakıt bunlara göre çok değil ama diğer 1.6 dizel otm göre ve lpg ye göre fazla.hak böyle oluncada dizelin bi esprisi kalmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ve yanılmadım. Honda türk tüketicisine "bunların tüp neyine yetmiyor" deyip, kırıntı donanımlarla türkiyede çıkarken, avrupada turboyu çıkaracak. İddia ediyorum tek rs donanım paketi değil değişik versiyonlar olacak.

Hondanın yaptığına ne desem içim soğumuyor.

Avrupa araçları hep böyle sakın ha fabrika tüketim değerlerine inanmayın onun üzerine en az 2 Lt ekleyin siz ancak doğru sonuca ulaşırsınız. Turboydu, dizeldi, benzindi hele Opel ise daha da fazladır o aman diyim Kilotya Şiffer o bir Alman demesine kanmayın incir ağacı diker mazallah.

Orijinalden alıntı: superegoid

Honda türkiye bu ülkeye çıkaracağı arabayı duyurunca ilk günden beri şunu yazdım; "yeni honda civic avrupaya türkiyeden gidecek, göreceğiz bakalım avrupaya gönderecekleri motoru ve donanımı"

Ve yanılmadım. Honda türk tüketicisine "bunların tüp neyine yetmiyor" deyip, kırıntı donanımlarla türkiyede çıkarken, avrupada turboyu çıkaracak. İddia ediyorum tek rs donanım paketi değil değişik versiyonlar olacak.

Şubat Mart gibi 1.5 Turbo'da geliyor ülkemize ama...Geç de olsa gelecek kesin..
  • arkadaşlar ben milliyetçi biriyim ama türkiyede üretilen arabaları almayın buzamana kadar bunların neyine yetmiyo stratejisi ile hep başka ülkeler en iyisini kullanıp türk insanınada en kötülerini laik görüyolar.

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Honda türkiye bu ülkeye çıkaracağı arabayı duyurunca ilk günden beri şunu yazdım; "yeni honda civic avrupaya türkiyeden gidecek, göreceğiz bakalım avrupaya gönderecekleri motoru ve donanımı"

Şubat Mart gibi 1.5 Turbo'da geliyor ülkemize ama...Geç de olsa gelecek kesin..

1.5 turbo ülkemizde zaten..şurda, gebzede üretiliyor.

Üretildiği ülkede yok. Satıldığı ülkelerde var.

Aslında hemen almak isteyenler bi galeriyle anlaşıp, türkiyede üretilip avrupaya satılan turboyu orda satın alıp türkiyeye getirttirirlerse, erkenden binebilirler.

Nasıl çözdüm. Bak bu kıyağı da babası oğluna yapmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 29 Eylül 2016; 17:45:45 >

• Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Aynen insignia falan hikaye o zaman baksana hem 2 lt eklicez hemde yol bilgisayari 1 lt de eksik yazacak ba ba ba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 29 Eylül 2016; 17:52:09 >

Hocam şu mavi Civic araci gördükten sonra ben şahsen gidipte Focus, Insignia yada Astıra bakmam aracın albenisi fazla yüksek ateş ediyor adeta zaten sürekli söylenen diger araçların testlerini izledim öyle ahım şahım araç degiller test edenlerde zaten belirtmislerdi eskik donanım ile ilgili tepkimi koyarım orası ayrı ama RS yada HB modeli Sensing ile gelirse ben fiyatına bakmam test sürüsü sonrasi begenirsem direkt alırım.

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Hangi model Subaru bakıyorsunuz ?

Forester, bir ihtimal de XV

• hondada araclarda hb mi on planda sedan mi? Bence civicte hb daha kaliteli ve on planda olacak galiba buda sensing gibi ozelliklerin olmasi demek olabilir. Sizin gibi para sorunu olmayan musterilerin hb kaymasi sonucu dogurabilir gibime geliyor. Ayrica bu mavi gercekten cok guzel parlament mavi gibi duruyor ama lacivertse istemem. Kirmiziya gecerim ama suan mavi bi tik one gecti bendede. Farlara hastayim led selektoru bi caktinmi ondeki aracin rontgenini cekecek gibi duruyor.

Sedan daha cok satiyor bende FB7 Sedan var ama bu yeni HB baya güzel sanirim ben önce RS kırmızı renge bakıcam Sensing yoksa HB modelini takibe devam edecem bayiye de Subaru Levorg almaya gidiyorum diyecem Sensing yok deyince.

Orijinalden alıntı: onurungor

Opel insignia 2015 model 0 km plakasiz 99 bin tl. Cosmo paket full. 1.6 dizel 136 hp 320 nm tork otomatik. Alinirmi acaba kasa degisimide geldi insignia nin. Biraz eski bi model kalacak. Birazda agir bi arac galiba 1600 kg sanirim.

Hocam 5 sene binerim aldığıma dersen al derim, ama 2017 de gelecek isnignia nrdeyse tamamen farklı, 100 kg civarı da hafif olacak, 6 ya sonra eski kasa oalcak araca bulaşma derim. Rs bekleyebilir ya da belki superb deneyebilirsin tabi VAG grubuna given duyuyorsan

Orijinalden alıntı: onurungor

hondada araclarda hb mi on planda sedan mi? Bence civicte hb daha kaliteli ve on planda olacak galiba buda sensing gibi ozelliklerin olmasi demek olabilir. Sizin gibi para sorunu olmayan musterilerin hb kaymasi sonucu dogurabilir gibime geliyor. Ayrica bu mavi gercekten cok guzel parlament mavi gibi duruyor ama lacivertse istemem. Kirmiziya gecerim ama suan mavi bi tik one gecti bendede. Farlara hastayim led selektoru bi caktinmi ondeki aracin rontgenini cekecek gibi duruyor.

Honda da her zaman sedan ön plana çıkmıştır, şimdi hb modelin üzerinde durulması 10. nesil sedanın Türkiyeye gelen versiyonalrındaki fakir donanımlardır diye düşünüyorum. Ama aynı donanımlar ve yakın fiyattaki hb ve sedan civic arasında sedan her daim ön plandadır...
    Kadina mini cooper ve etek, erkege Vtec...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Sedan daha cok satiyor bende FB7 Sedan var ama bu yeni HB baya güzel sanirim ben önce RS kırmızı renge bakıcam Sensing yoksa HB modelini takibe devam edecem bayiye de Subaru Levorg almaya gidiyorum diyecem Sensing yok deyince.

Rs de sensing yok bence şimdiden hb beklemeye başla Hiçbir ülkede Rs versiyonda sensing koymadı, mevcut modele bile sensing i koymayan Honda Türkiye Rs için sadece Türkiye'ye özel seninsg paketi koymaz bence Zaten Rs spor bir araç sensing özelliklerinin çok da olması bekenen bir tarz değil

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.