Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.128
Cevap
286
Favori
2.394.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
    Hani SIRADAN BİR HONDA KARTI, FABRİKA KARTI NEREDEN BİLEYİM demiştiniz ya ona istinaden yükledim bu fotoğrafları. Durun bir düşünelim siz Honda da olan birisiniz, yöneticisisiniz. Türkiye de dört gözle beklenen bir aracınız var. Forumda daha araç ülkede piyasaya çıkmadan yüz sayfa konu olmuş Siz bunun fotoğraflanmasına izin verir misiniz ? Lütfen böyle çocukça konuşmayın. Gittim yerine gördüm inceledim. İster inanın ister inanmayın.

2023 Fiat Egea Cross 1.6 Multijet DCT Lounge-Güvenlik-Plus Paket—2010 Honda Civic HB 1.4 İ-VTEC İ-Shift AMT Sport
    GÖKTÜRK
    Kim ki bu VATANA ihanet ediyor karşılığını görecek.!
  • Exitus112 kullanıcısına yanıt
    Bende sana derim ki daha önce fabrikaya girenler fotoda eklemislerdi onlara serbest ise sana neden yasak çocukça diyeceğine önceki sayfaları oku paylasimlar hala oralarda biryerlerdedir ben kendi fikrimi söyleme hakkına sahibim bunu da zaten daha önce fabrikaya girdik arac söyle olacak, böyle gelecek diyenlerin yine bu konuda olan paylasimlarina istinaden hemde fotoğraflı olarak söylüyorum diyorum sen nesini anlamıyorsun hala acaba ?
    Sizin dediğiniz fotoğrafı buldum. Honda Akademi bölümünün önü. Benim fotoğraf çekildiğim yerin hemen ilerisi. Oradaki araç da BEYAZ RS bu arada. Benim gördüğüm araç. Fotoğraf üzerinde yazan 'Fabrikada görevli bir arkadaş göndermiş'. Mesaj 21 Temmuz 2016; 19:16:48 tarihinde gönderilmiş. Ben dışarıdan gelen biriyim bir ilçenin 112 sorumluluğunu yapan birisiyim. Bana çektirmemeleri gayet normal. Yoksa bende buradaki insanlara bu aracı göstermek isterdim. Gizli gizli çekip buraya koyup bana yardımcı olan insanları zor durumda da bırakabilirdim fakat yapmadım.

2023 Fiat Egea Cross 1.6 Multijet DCT Lounge-Güvenlik-Plus Paket—2010 Honda Civic HB 1.4 İ-VTEC İ-Shift AMT Sport
    GÖKTÜRK

Eee tamam işte demek ki işkembeden atmıyormuşum hafızam kuvvetlidir biraz daha geri sayfalara gidersen güzel olan Kırmızı rengin sadece RS donanımla geleceğini iddia edenlerin de olduğunu görebilirsin.
    Ben size işbembeden atıyorsunuz diye herhangi bir şey söylemedim. Sizin mesajınızı aynen aktarıyorum 'Sıradan bir Honda ziyaretci karti fabrika kartı olduğu ne malum daha önce fabrikaya girdiğini iddia edenler ile verdiginiz bilgiler çelişiyor RS modeli sadece kırmızı renk gelecek demislerdi siz beyaz diyorsunuz bu durumda birileri sallıyor kimse kusura bakmasın. ' mesajınız aynen bu şekildeydi.

Ben o kartın FABRİKA KARTI olduğunu ispatladım diye düşünüyorum. Gördüğüm iki modelden birinin RS modeli olduğunu da ispatladım diye düşünüyorum. Bu arada RS modelinin sadece 'BEYAZ RENK' ile geleceğini savunmuyorum, söylemiyorum. Diğeri içinse bindiğim orta paket veye RS in bir altı olan paket. Onda göstergeler videolarda gördüğümüz elektronik göstergelerden değildi. Aracın görünüşü altta koyacağım aracın beyazıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 6 Ağustos 2016; 17:56:04 >

GÖKTÜRK

Önceki yorumlarimda durumu zaten net olarak acikladigim icin bu konuyu uzatmıyorum küçük düşme meselesine ise zaten hiç katılmıyorum.

RS denen modelde lane watch kamera var mıydı ?

İki aracında üzeri branda ile örtüktü. İçerisine oturduğum modelin brandasını komple açıp yanımda bulunan yetkili ile bakmama izin verdiler. 1.6 Atmosferik olan versiyonu. Aracı çalıştırdım dokunmatik ekranını kurcaladım, yol bilgisayarını kurcaladım. RS modelini ise ön kaputa kadar açtırdılar ve arka tarafını gösterdiler. Arka taraflarında tek fark RS yazısı, ön tarafında panjur ve farları farklı. Rs modelinin içerisini göremedim. Lane Watch Camera ve Honda Sensing i sordum fakat herhangi bir cevap vermediler.

GÖKTÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

quote:

Orijinalden alıntı: kemastılı43

quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Arkadaşlar LPG li versiyonda subaplar çelik mi acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

çelik olmayan araç var mı acaba

hakikaten başka malzeme kullanılıyor mu?

Aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

http://ototasarruf.blogspot.com.tr/2014/11/lpg-subaplara-zarar-verir-mi.html

otomobil sitesi sözde bunlar, yahu kardeşim adam magnezyum sübap demiş sanki saf magnezyum gibi. Yine çelik ancak magnezyum alaşımlı demek istemiş ama olmaz kardeşim insanları bilgilendiriyorsun sanki saf magnezyum gibi baştan yazmışsın ve ben ilk paragrafı okudum ve bıraktım.

Bir zamanlar çelik jant denirdi, sanki araçların üzerindekiler çelik değil gibi buda ona benzemiş ama artık o çelik jant mevzuları geride kalmıştı. artık vatandaş bile demiyor böyle şeyler.

arkadaşım siz millete bakmayın o valfler hala çelik ancak malzeme biliminin gelişmesiyle alaşım ekipmanlar yapılmaka kullanıldıkları yerlere göre.

alaşım janta çelik jant dendiği gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannomerrr

Arkadaşlar dizel otomatik versiyonu bekleyemeyecek biri olarak 1.6 atmosferik lpg versiyon exutiv olarak gelir mi alınır mı Forumda genel anlamda olumsuz görüş hakimdi bu motorla ilgili. Cevaplarken bu zamana kadar lüks araç kullanmadigimi,10 yıldır kangoo süren biri oldugumu göz önünde bulundurursaniz sevinirim.

Alınır kardeşim alınır. Hem de öyle bir alınır ki. Sen milletin ne dediğine bakma. Bu ülkede 2 konuda herkes uzman. 1 futbol 2 araba işleri.

"Bak ben bu işleri biliyorum" demek için milleti gönlündeki arabadan vazgeçiriyorlar.

Sen kendi ihtiyaçlarına maddi durumuna kullanım tarzına yaptığın kilometreye bak.

Alınacak araçların yüzde 80-85 şehir içi kullanılıyor. En en önemli faktör (en azından benim için) maliyet.

Bugün lpg ye sorunsuz uyum gösteren motor çok az. Honda atmosferik de bunlardan biri.

Gönül ister ki turbo alınabilsin ama 100 km de (kullanım tarzına bağlı) 9-10 litreler herkese uymaz.

Alırsın atmosferik lpg li. Düşük maliyet yeterli performansla kaliteli bi aracın keyfini sürersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    hocam mazda'da geri görüş kamerası üst donanımlarda mevcut, bel desteği de var

adaptif ön farlar sanırım civic'te yok (emin değilim) ama mazda'da mevcut. tasarım açısından da bence başarılı bir araba. lakin fiyatının aşırı yüksekliği ve çok satılmamasından dolayı diye düşündüğüm 2.eldeki değer kaybı ciddi eksiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hondaprojason -- 6 Ağustos 2016; 21:33:05 >
    2 sene önce Tüyap Auto Show'da tam 5 saat araclari inceledim buna Mazda standıda da dahil Mazda 6 sedanda bile yoktu dediklerin ha sonradan eklediler ise yine yeterli degil yıl 2016 Mazda'dan beklentim daha fazlası zaten 10 bin kusur daha yüksek madem öyle koysana çevre görüş sistemi, sensing benzeri zımbırtılar ama yine bir sorun var bmw tarzi navi ekrani o olmamis ne bmw ne de mercedes o sekilde navi ekranı bence olmamıs emanet gibi duruyor Honda o sekilde koysaydı ben Subaru ve Nissan'a dogru yönelmistim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 8 Ağustos 2016; 18:23:37 >

a6'daki gibi konsol içine saklanıp, çıkabilen cinsten birşey yapsalar çok iyi olur..
    hondada eksiklerini görür ileride duzeltirmi bilemem. ama lansmanda guzel bir indirm yapmazsa ciks olmaz. tamam motor sanziman arabanin şekli şemali iyi de donanim hala zayif. sanırım honda fb7 kasaya göre karsilastiriyo yeni civici baska markalara hic bakmiyolar herlde hangi ozellikler var diye..

turbo gelince ortalık karışacak, bunun da nedeni turbo motorun verilerinin çok iyi olması buraya kadar tamam. fakat daha satış tarihi bile belli olmayan bir araçla, hali hazırda satışta olanları karşılaştırıyoruz. dizel tercih edenler için civic hb ile mazda'nın teknik verileri birbirine çok yakın. sedan'a bakarsak neredeyse 1 sene var hala dizel civic'e. ben bu nedenle sabırsızım aslında. turbo motorun rakibi yokken piyasaya çıkarmak gerek. 1-2 seneye bütün markalar iyi turbolu araçlar ekleyecektir seçeneklere...

• isomaxx İ kullanıcısına yanıt
    Öle deme araca Kodo ruhu ve Skyactiv teknolojisini katmis adamlar ama Mazda 6 nın icine bir bak görünüm güzel ama sanki yeterli değil gibi. Subaru'da bu hataları yapıyor test eden jonny ben böyle bir arac sürmemistim cok basarili derken aracin havalandirma dügmeleri cok basit böyle bir araca yakismamis eleştirisini hemen yapıştırıvermis.

http://www.mazda.com.tr/mazda-spirit/kodo-design/overview/

Groove Subaruyoutube
    WRX vs STI - which is better?
    https://www.youtube.com/watch?v=J8m-fUlbFTA

Top Gearyoutube
    Evo versus Skiers | Top Gear USA | Series 1
    https://www.youtube.com/watch?v=kNCDaRnF-k8
    - Evoya bak hele

• Daha önce verildiyse kusura bakmayın arkadaşlar, izlemenizde fayda var, iyi seyirler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani nacizane bir inceleme bende cektim amatorce. cok ruh katamadim ama bu cinli arkadasda pek bir ruhsuz.izlerken sikinti bastiriyor.test araclari gelsede otopark.com ve benzerleri saglam bir video ceksede izlesek.

https://www.otopark.com/2016/08/karsinizda-yeni-civic-type-r/

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.