Şimdi Ara

2020 yılında analog (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bayat dediğiniz hangisi ?

Aynı sensör büyüklüğündeki makiler arasında değişiklik yapmak imaj kalitesi olarak kayda değer bir yenilik getirmez bence. D3300 imaj kalitesi olarak çok iyi işler yapabilir hala.

Piyasa ölü ve hobi için para harcayan yok. O yüzden dslr makineler zor satıyor. İlanda yeteri kadar fotoğraf yoksa da yavaş satılıyor. Ben bazen önemsemeden 1-2 fotoğraf atıyorum, o ilandaki ürünler satılmıyor. Ama çeşitliliği artırınca daha hızlı satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 1 Eylül 2020; 16:58:36 >
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    Ya canon un jpeğleri tatlı geliyor bana şuanda nikon d3300 üm var 3k sutter de daha çizik bile yok canon 1300d almak isterdim nikon almak yerine kör nikon hiçbi kablosuz bağlantısı yok nikon d3300 ün ama rawı istediğimiz gibi işliyebildiğimiz için vazgeötim sayıkır satmaktan ama alan olursa satıcam ileride bekliyim canon eos 250d yada uygun fiyatlı 1300d de olabilşr diye düşünüyorum tatlı geliyor bana 1300d 18 megapixel ya 24 degilde felan kafam karışık açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskilerden Biri kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim/hatırladığım kadarıyla Nikon jpeglere daha çok müdahale ediyor. Jpeglere profil atayıp istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Bir de her lensin bir karakteri oluyor. Mesela bazıları daha sıcak / sarı filtre atılmış gibi etki edebiliyor. Sizin tatlı dediğiniz bu sıcaklık mı acaba?

Kablosuz alışkanlığınız için bir şey diyemem ama telefona otg kablosuyla hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz.
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    ya dediğim gibi satmamayı düşünüyorum ama alan çıkarsa satıcam 3-4yıl sonra gövdesinde optik görüntü sabitleyici olannbi dslr yada alınabilir bi aynasız olursa alıcam yoksa yoluma gidicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.