Şimdi Ara

2020'ye Hazırlananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaf serisi ile başlamayı düşünüyordum ama burda ki arkadaşlar uzun sürdüğünü ve gereksiz pahalı olduğunu söylediler. Sonuç fasikülleri alıcaktım tyt matematik için onunda video çözümleri yok. Geçen sene antremanlarla matematik 1 ve karekök sıfır çözmüştüm şimdi youtube + 345 de devam edebilirim ama temelimde eksiklik hissediyorum biraz daha oturdup pratikleşmeliyim. Açıkçası kafam karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Class kullanıcısına yanıt
    Hocam bence öncelikle hangi hocayla çalışacağını belirle kendi tarzına en uygun anlayabildigin hoca belirle konuyu temel bir şekilde oturttuktan sonra soru bankalarından yardirirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt mat için youtube+345 sb sonra deneme
    Ayt mat için kaf3 + lti + bir sb sonrası deneme
    Fonk. 2dd parabol gibi konulara sağlam çalışın başınıza bela olur tyt problemlerinde eski tarzı iyi öğrenin üstüne her gün düzenli problem çözün
    Geo için kenan kara + birey b +acil diyorlar bence metin hoca da dinlenebilir ikisini de dene kafana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısaparliament -- 29 Haziran 2019; 14:18:9 >
  • Derece fasikül (ara sınıf) + 345 tyt mat + 9.sınıf karekök + nitelik geo
    GG EZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoM07 -- 29 Haziran 2019; 14:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Class

Kaf serisi ile başlamayı düşünüyordum ama burda ki arkadaşlar uzun sürdüğünü ve gereksiz pahalı olduğunu söylediler. Sonuç fasikülleri alıcaktım tyt matematik için onunda video çözümleri yok. Geçen sene antremanlarla matematik 1 ve karekök sıfır çözmüştüm şimdi youtube + 345 de devam edebilirim ama temelimde eksiklik hissediyorum biraz daha oturdup pratikleşmeliyim. Açıkçası kafam karıştı ne yapacağımı bilemiyorum.
    kaf bence müthiş ilerlitiyor adamı dostum ben kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05F104A73

KAF'tan çalışıp 345 TYT - AYT Matematik çözeceğim. Yanında Bilgi Sarmal AYT Matematik. Problemlere de Apotemi Problemler aldım. Aklımda Apoteminin TYT Matematiği var, deneme konseptli olanı. Almayı düşünüyorum.

YouTube'dan da yararlanacağım elbet; Yahya Tan, Tunç Kurt gibi kanallardan yararlanırım bazı yerlerde. Matematik planım böyle.
    kaftan tyt çalışmak eski nesil değil mi hocam.

yanlış anlama bende kullanıyorum fakat sen ne düşünüyorsun herkes eski nesil diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 29 Haziran 2019; 23:14:53 >
  • Fizik esş kimya kimya özel biyo bekir hoca+biyokamp tr önder hoca matda tyt için dinleme gereğini duymuyorum 11 içinde yaz bitmeden ltiyi yahya tan+çap+apotemi yaparım coğ yavuz tuna son tekrarları kampüsle yaparım geo içinde kenan hoca tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 29 Haziran 2019; 23:43:55 >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Eski nesil veya yeni pek umrumda değil, Matematik öğrenmek istiyorum ben bu yıl. KAF çalışıp yanına ek soru bankası çözemeyecek durumdaysan -zamanım yok diyorsan- YouTube'da güzel anlatan hocalarımız var onlardan dinleyip kaliteli 1 soru bankası bitirip deneme atabilirsin TYT Matematik için.
  • quote:

Eski nesil veya yeni pek umrumda değil, Matematik öğrenmek istiyorum ben bu yıl. KAF çalışıp yanına ek soru bankası çözemeyecek durumdaysan -zamanım yok diyorsan- YouTube'da güzel anlatan hocalarımız var onlardan dinleyip kaliteli 1 soru bankası bitirip deneme atabilirsin TYT Matematik için.
    Mezunusunuz hocam

Yok hocam bir şey mezunu değilim.
  • quote:

Yok hocam bir şey mezunu değilim.
    Mezunami kaldiniz demek istedim.

Evet, 12. sınıftım şimdi mezun senemdeyim.
  • quote:

Evet, 12. sınıftım şimdi mezun senemdeyim.
    İlk sana kaç net yaptınız matematikten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.