Bildirim
2020 TYT/AYT HOCA LİSTESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Matematik:
Behzat Rasuli = Mikail Hoca
Geometri:
Kenan Kara = Metin Hocam
Kimya:
Kimyaözel > Kimya Adası = Kimyacı Gülçin Hoca = Genç Kimyacım
Fizik:
Ertan Sinan Şahin > Umut Öncül
Biyoloji:
Selin Hoca > Bekir Avşar -
Geometri kenan kara
Biyoloji bekir avşar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tyt için behzatı mı kullandınız hocam? eski nesil değil mi behzat tyt için??quote:
Orijinalden alıntı: Moving On
Matematik:
Behzat Rasuli = Mikail Hoca
Geometri:
Kenan Kara = Metin Hocam
Kimya:
Kimyaözel > Kimya Adası = Kimyacı Gülçin Hoca = Genç Kimyacım
Fizik:
Ertan Sinan Şahin > Umut Öncül
Biyoloji:
Selin Hoca > Bekir Avşar -
Behzatı da Mikaili de kullandım hocam, eski nesil fakat o yeni-eski olayına pek takılmamanızı tavsiye ederim, sonuçta asıl önemli olan olayın mantığını kavramanız, he derseniz ki; ulan işim gücüm yok bu adamın tyt anlatmasına 165 tl mi vereceğim? eski nesil hem de?! biraz daha uzun olsa da Mikail Hoca'dan dinlerseniz, üstüne 200-300 soru çözerseniz o konuyu fullemeniz çok yüksek olasılık.quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci
tyt için behzatı mı kullandınız hocam? eski nesil değil mi behzat tyt için??
Alıntıları Göster
-
yok zaten para vermesen kullandım behzatıda hatta kullanacağım daha kullanmadım ama eski yeni çok kafamı kurcalıyor ( açtığım konuyu görmüşsündür)quote:
Orijinalden alıntı: Moving On
Behzatı da Mikaili de kullandım hocam, eski nesil fakat o yeni-eski olayına pek takılmamanızı tavsiye ederim, sonuçta asıl önemli olan olayın mantığını kavramanız, he derseniz ki; ulan işim gücüm yok bu adamın tyt anlatmasına 165 tl mi vereceğim? eski nesil hem de?! biraz daha uzun olsa da Mikail Hoca'dan dinlerseniz, üstüne 200-300 soru çözerseniz o konuyu fullemeniz çok yüksek olasılık.
Alıntıları Göster
ne yapacağımı bilmiyorum ya herhalde çözerim.
-
tyt tarih için selami yalçın videoları yeterli oluyor. tavsiye ederim. -
-
-
Bu behzat biliyoruz gibi anlatıyor.Herif sadece soru çözüyor.Behzata geçmeden önce neler çözmeliyiz.Mikail hoca 0 dan mı anlatıyor? -
Biyoloji: Selin Hoca
Kimya: Kimya Özel
Türkçe: Önder Hoca
Coğrafya: Yavuz Tuna
Tarih: Atlas Akademi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X