Şimdi Ara

2020 TYT/AYT HOCA LİSTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce en iyi yararlandığınız hocalar kimlerdi hangileriydi bunları alta sıralarsanız çok güzel olur ders ders ve tyt ayt olmak üzere

şimdiden teşekkürler.

• Matematik:

Behzat Rasuli = Mikail Hoca

Geometri:

Kenan Kara = Metin Hocam

Kimya:

Kimyaözel > Kimya Adası = Kimyacı Gülçin Hoca = Genç Kimyacım

Fizik:

Ertan Sinan Şahin > Umut Öncül

Biyoloji:

Selin Hoca > Bekir Avşar
  • Geometri kenan kara
    Biyoloji bekir avşar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Matematik:

Behzat Rasuli = Mikail Hoca

Geometri:

Kenan Kara = Metin Hocam

Kimya:

Kimyaözel > Kimya Adası = Kimyacı Gülçin Hoca = Genç Kimyacım

Fizik:

Ertan Sinan Şahin > Umut Öncül

Biyoloji:

Selin Hoca > Bekir Avşar
    tyt için behzatı mı kullandınız hocam? eski nesil değil mi behzat tyt için??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

tyt için behzatı mı kullandınız hocam? eski nesil değil mi behzat tyt için??

Alıntıları Göster
    Behzatı da Mikaili de kullandım hocam, eski nesil fakat o yeni-eski olayına pek takılmamanızı tavsiye ederim, sonuçta asıl önemli olan olayın mantığını kavramanız, he derseniz ki; ulan işim gücüm yok bu adamın tyt anlatmasına 165 tl mi vereceğim? eski nesil hem de?! biraz daha uzun olsa da Mikail Hoca'dan dinlerseniz, üstüne 200-300 soru çözerseniz o konuyu fullemeniz çok yüksek olasılık.

• quote:

Behzatı da Mikaili de kullandım hocam, eski nesil fakat o yeni-eski olayına pek takılmamanızı tavsiye ederim, sonuçta asıl önemli olan olayın mantığını kavramanız, he derseniz ki; ulan işim gücüm yok bu adamın tyt anlatmasına 165 tl mi vereceğim? eski nesil hem de?! biraz daha uzun olsa da Mikail Hoca'dan dinlerseniz, üstüne 200-300 soru çözerseniz o konuyu fullemeniz çok yüksek olasılık.

Alıntıları Göster
    yok zaten para vermesen kullandım behzatıda hatta kullanacağım daha kullanmadım ama eski yeni çok kafamı kurcalıyor ( açtığım konuyu görmüşsündür)

ne yapacağımı bilmiyorum ya herhalde çözerim.

• tyt tarih için selami yalçın videoları yeterli oluyor. tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    TYT-AYT Tarih ortak mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    bumu hocam mikail hoca? 2020 TYT/AYT HOCA LİSTESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

bumu hocam mikail hoca?

Alıntıları Göster
    Evet hocam, fakat Mikail Hoca Plus yazıp internet sitesine girerseniz ücretli derslerini görebilirsiniz, ben bu derslerinden bahsediyordum.

• Bu behzat biliyoruz gibi anlatıyor.Herif sadece soru çözüyor.Behzata geçmeden önce neler çözmeliyiz.Mikail hoca 0 dan mı anlatıyor?
  • Biyoloji: Selin Hoca
    Kimya: Kimya Özel
    Türkçe: Önder Hoca
    Coğrafya: Yavuz Tuna
    Tarih: Atlas Akademi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.