Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.978
Cevap
216
Favori
803.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar clio mu almak mantikli yoksa seat leon mu? Ses yalitimi nasil leonda veya clioda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilozturk38

2.000tl sıfır almaktansa 600-700tl temiz ikinci el almak çok daha mantıklı. Uzun yıllar binmek istiyorsanız o ayrı. 2-3 yıl sonra satarım diyorsanız ikinci el derim.
    Hocam 600 e 700e ikinci el jantlar bitik hem güzel model yok hemde kırık kaynak olabiliyor o yüzden en temizi sıfır araç rs line teneke jant takmak istemiyorum

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Rodaj süresi dolmadıysa oda etkili olabiliyor yüksek çıkmasında ama yüksekte değil hocam, normal.
    Bu arada 1.3, edc ikilisi ve 1.3 ayrıca nasıl motor, performanslı mı baya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Temmuz 2020; 7:54:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    1.3 edc'yi ben çok başarılı buldum. Araç hızlı bir şekilde tepki veriyor, güçlü olduğunu hissettiriyor. Zaten 0-100'e 9 saniyede ulaşıyor. Bahsettiğim my sense modu için geçerli, ecoda araç biraz ağırlaşıyor haliyle. O yüzden ecoya alasım pek gelmiyor 😁

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, benim aracımda 1.3 , henüz teslim edilmedi ama motor şimdiden heyecanlandırıyor. Spor ve Eko ‘ yu anladım ama My Sense özelliği nedir hocam?

Güle güle kullanın.

Bu arada branda/çadır kullanıyor musunuz, en azından yarım ve kaliteli bir ürün şart bu arabaya, renklerde ilgi çekici olduğundan korumak lazım gibi.

Branda ve çadır kullanmıyorum hocam. Ama kapalı otoparkım olsa içim daha rahat ederdi.

My sense 3 sürüş modundan biri, kağıt üzerinde nasıl bir farkları var bilmiyorum ama ara bi mod gibi hocam. Bir de direksiyon sertliği gibi ayarlamalar bulunuyor. Bilgili bir arkadaş bizleri aydınlatırsa ben de faydalanırım 😁

• beyler 1.0 cvt vs 1.3 edc tüketimler değerleri ne durumda daha da açılmıştır motorlar.
  • Clio 5 surucu destek paketi 6200 almaya deger mi icinde neler var oyak kampanyasinda fiyati ayni mi?

• deaglen40 D kullanıcısına yanıt
    2018 1.4 TSI 150HP DSG Leon Xcellence'yi satıp Clio 1.3 EDC R.S. Line aldım. Leon'un ses yalıtımı daha iyi. Diğer her türlü Clio almanızı tavsiye ederim. Bir kaç aya Leon eski kasa olacak. Kalite hissiyatı, sürüş kalitesi ve zevki Clio her daim önde. Normal bir durum çünkü Leon 2012'den beri üretilen, arada makyaj da geçirse eski bir araç.
    Şehiriçinde sport modu kullanmanız bile zor. Çok ani tepkiler veriyor. Yani Mükemmel. Tam uzun yol motoru resmen. Vites değişimlerini zaten hiç hissetmiyorsunuz. Kulakçıklarla manuel kullanımı da çok zevkli. 4 aydır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

2018 1.4 TSI 150HP DSG Leon Xcellence'yi satıp Clio 1.3 EDC R.S. Line aldım. Leon'un ses yalıtımı daha iyi. Diğer her türlü Clio almanızı tavsiye ederim. Bir kaç aya Leon eski kasa olacak. Kalite hissiyatı, sürüş kalitesi ve zevki Clio her daim önde. Normal bir durum çünkü Leon 2012'den beri üretilen, arada makyaj da geçirse eski bir araç.
    Vites gecisleri yakit tuketimi nasil ikisini kiyaslarsak birde diamond paket varmis bunu ekletince alt darbe izolaayonu ile yalitim daha iyi olur mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: deaglen40

Arkadaslar clio mu almak mantikli yoksa seat leon mu? Ses yalitimi nasil leonda veya clioda?
    Leon üst segment bir araçtır cliodan daha iyidir.clio ile ibizayi anca karşılaştırma yapabilirsin. Leon ile megane

• quote:

Orijinalden alıntı: hkay

Şehir değiştirince radyo logoları geliyor ama aracı yeniden çalıştırınca logolar gidiyor. Benimde saat problemim var arabaya her bindiğimde yanlış saati gösteriyor. Bütün her şeyi yaptım olmadı. Çözümünü bilen var mı?
    Kullanıcı profili oluşturun yeni düzeliyor.

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, vay be :) araç bayramdan sonra gelecekte sevindirik oldum bunları duyunca.

edit: eko, my sense, sport sürüş hızlanma, ralli arabası gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 26 Temmuz 2020; 10:41:5 >
  • Arkadaşlar İcon xtronic 1.0 bulabilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Bu cok öznel bir yorum olmuş. İki aracta var bende. Kiyas edilecek seviyede değil. Leon parçalar geçer. Arada sınıf farki olduğu her halinden belli.

• Arkadaslar touch 1.0 tce otm clio sahibiyim. Bilhassa trafikte dur kalkta, durduğunuzda aracta titreşim hissediyorum. Hem frende hem direksiyonda. Benzer bir durum yaşayan var mı? Servise de sormayı düşünüyorum. Eşime soruyorum kullanirken o anlamıyor ama ben anlıyorum.

• Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    500km lik şehir içi kullanım sonucu. Araba 1.3cc. Gayet iyi.
    2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

• halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba geçen hafta Çarşamba günü aracı servise bıraktım klima sorunu için cuma günü aracı teslim aldım. Hafta sonu Adana Mersin arası yol yaptım. özellikle öğlen sıcağında test ettim. Sıcaklık 40-41 derece ortalamasında klima performansı öncekine göre bayağı bir iyiydi. Arada normal hava üflüyor ama eskisi kadar sıcak değil. Servisin söylediği aracın klima soğutma derecesinin minumum 4 dereceden -1 dereceye düşürüldüğü üfleme derecesi 21 dereceden 16 dereceye düşürüldüğü belirtildi. aracın tüm verileri önceki servise bıraktığım ve sonraki veriler Renault genel müdürlüğe gönderilmiş. Genel müdürlüğün klima yazılımını yeniden programlayıp gönderdiğini belirttiler. Şu an için idare eder ama önümüzdeki günlerde performans nasıl olur bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.