Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.960
Cevap
216
Favori
800.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serviste yaptırırsanız, garantisine bir şey olmayacağı gibi kamerasına da garanti verirler.
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Ben otomatiğim diye arada bir kendini hatırlatmak istiyor herhalde.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Akıllı araba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Yarın sabah ilk iş camı parlatayım bir de öyle deniyeyim o zaman. Teşekkürler. Durumdan haberdar ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit5407.3263 -- 29 Haziran 2020; 23:7:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstarr1907

Yeni clio touch 1.3 tce EDC 130bg otomatik

Park asistan paketi 2200tl
    Yedek lastik 1100tl
    Boğaz mavisi renk 1400tl

Anahtar teslim indirimli fiyat olarak 160.200tl söylenildi.

Sizce uygun mu
    Ben de birebir aynı araç + paketin mercan turuncu rengini aldım. 160200 dediler düz 160 bine anlaştık..
  • Arkadaşlar günaydın. Bu geri görüş kamerası ve ön park sensörü benim de kafama takıldı. Bilgisi olan var mıdır takılıyor mu orjinal olarak ve fiyat ne? İkincisi ise bir arkadaşım arabayı alırken bu opsiyonu direk aldı baya beğendim. Benimki icon ama bu donanım eklettirmedik. Sonradan eklettirsek fabrikasyonla bir farklı olur mu direk birebir aynı yapabiliyorlar mı? Eski clio da sonradan takılan sensör dışarıda kalıyordu falan. Renk uyumuda olmuyordu. Biz de sensör var da kamera ve ön sensörde olsa fena olmaz...

• züttürük Z kullanıcısına yanıt
    Günaydın. Geri görüş kamerası fabrika çıkışlı takılı olarak vardı benim aldığım araçta. İcon paketi aldım, öncesinde Touch pakete bakmıştım onda geri görüş kamerası yoktu. Takılma durumunu sorduğumda yeni kasalarda sonradan geri görüş takıldığında uyumsuzluklar görüldüğü söylendi. Çok tavsiye etmediler yani. Ne kadar doğru bilmiyorum.

• umit5407.3263 kullanıcısına yanıt
    Benim de araç icon. İconda opsiyoneldi ama bnm istediğim renk o işlemi geçmişti önemsemedim. Ama sonra görünce iyimiş dedim ön parkla beraber geliyor ve istanbulda yararlı. Bakalım uyumsuzsa taktırmayız artk baş ağrıtmasın tabi.

Evet icon da sadece arka park sensoru oluyor eğer fabrikasyon paket almak istiyorsanız "eller serbest park destek sistemi" paketi ile almanız gerekiyor.

Ben touch donanım aldım onda da fabrikasyon olarak "park destek sistemi" eklenmişti. içinde ön/arka park sensoru, geri görüş kamerası ve elektrokrom dikiz aynası var. fiyatı 2200 tl olarak eklendi. satış temsilcisi bunun sonradan eklenemeyeceğini fabrikada takıldığını söyledi.

Icon için paket fiyatını bilmiyorum
    Evet park asistan paketi diye geçiyor sanırım. Gayet kullanışlı, çözünürlüğü de iyi aslında tavsiye ederim. Ancak bayinin sonradan taktırmayla ilgili söylediklerini paylaşmak istedim. Grupta sonradan geri görüş kamerası taktıran varsa bir problem yaşayıp yaşamadıklarını belirtirlerse sizin için yol gösterici olur.

• Donanım paket olarak ne istiyorsanız fabrikasyon hazır alın arkadaşlar. Sonradan yaptırmaya kalktığınız her şey ateş pahası haline geliyor. Sadece bir örnek vereyim. Daha öncede yazmıştım. Önlere sis ekletmek istemiştim sonradan. O zaman sisler 500tl idi. Bana çıkarılan fiyat en az 8.500tl olur demişlerdi. Tampon değişiyormuş, sinyal kolu değişiyormuş, elektrik tesisatı çekiyorlarmış falan filan. Sanayide 100tl ye halledilebilecek bir iş, 8.500tl nedir arkadaş. Ayıptır, günahtır, kazıklamaktır. Tampon niye değişsin yahu.

• Evet fabrikasyon yapmak gerekmiş düşünemedik. Benim bildiğim kamera artı ön park sensörü takılıyor. İkisini alabiliyorsn iconda park destek sistemini almadan normalde fabrikasyonda 2200 aynı fiyat olması lazım. Aynıysa yaptırılır.

Haftaya iş arabamı bakıma götürcem renault kemal teprete o sıra yüzyüze sorucam buraya da iletirim. Ama biriyle daha konuştum önermiyolar sıkıntı çıkarabilir diyorlar. Ben araç bütünlüğü hiç bozulmasın istiyorum açıkçası.

Bakalım ne dicekler.

Bana çok basit bir sis lambası montajı için bir dünya maliyet çıkardılar. Sizede abartılı ve saçma sapan fiyatlar çıkarabilirler hazırlıklı olun. En basitinden tampon değişmeli diyebilirler, 3.500tl. Yazılım güncelleme/aktivasyon, kablo çekme bilmem ne gibi şeylerle 5-6bin tl diyebilirler.

• Arkadaşlar aracına bayide satın alırken seramik + film yaptıran oldu mu?

glasscoat seramik kaplama + solarmaster cam filmi 5 yıl garanti diyor 3000 bin lira istiyor. Gerek var mı sizce?
  • Ekşi Sözlükte Şöyle bir şey yazılmış;

“30. hafta itibariyle tüm paketlerinde ucuzlatmaya gitmişler. krom kaplamalı vites topuzları tamamen deri oluyor. iç kapı komple sert plastiğe geçiyor. arka tampondaki krom çıta kalkıyor. farlar ucuzluyor. ama fiyat aynı kalıyor.

üstelik bunu peşinatı yatırana kadar söyleme gereğinde bulunmuyorlar. sonra da ''isterseniz iptal edebilirsiniz.'' diyorlar. “

Burada bahsedilen paket hangisi acaba bilen var mı? Yani touch pakette tüm kapı sert plastiğe geçse neyse de icon için bunun yapılması çok saçma olmaz mı?

Detaylı bilgisi olan var mı?

Bir de yakın zamanda sipariş veren var mı? Teslim için ne kadar ileri tarih veriliyor? İş yoğunluğundan dolayı bir türlü bayiye gidip soramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .psd -- 30 Haziran 2020; 12:58:29 >
  • .psd . kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla arka kapılar sert plastik oluyor. şu anda iconlarda arka kapılar bile iç kısmı yumuşak. Icon da ön kapılar alt üst full yumuşak, güncellemeden sonra ön kapılarda bir fark olur mu bilmem ben arka kapı olarak okudum forumda..
  • 1.0 cvt ve 1.3 edc tüketimler ne durumda düşme çıkma var mı?
  • Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    1.3 EDC 1300 km karma tüketim 5.7lt/100km. Multi sense ve eco mod kullanımı. O da karma.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.