2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (263. sayfa)

-
-
Unuttuğum için geç oldu kusura bakmayın. Bende durum bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 yılında istanbulda ortalama hız 24 km/sa olup sizin yol bilgisayarı 42.1 km/sa gösteriyor. Sizin sürüş güzergahınız şehiriçi kullanım kapsamında değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da yaşadığımı kim söyledi? Karma tüketimim bu.
-
Bende yıkayınca oluyor bu tazyikli suyun kapı birleşim yerlerinden girmesinden dolayı. Bunu kontrol edeceğim bugün iyi yağdı.
Resimlerdeki gibi aynı şekilde kapının dış üstündeki kadife fitilden aşagı doğru akan damlacıklar oluyor mu hocam? Kapının yanlarında damla damla sular oluşmuş. İncelediğim kadarıyla döşemelerde ve paspasta bir ıslaklık yok.
Servise gösterip göstermeme konusunda tereddüte düştüm
Bende 2021 joy var. Benim araçta da bazen böyle oluyor. Normaldir şiddetli yağmur yağdığında olabilecek şeyler. Ben bunun için servise götürme gereğinde bulunmadım. Eminim ki çoğu araçta böyledir. Eski seat ibizam da buna benzer fitiller vardı ondada böyleydi.
Bugün senelik bakım için randevu aldım. 2 yere sordum ikiside 1800 TL fiyat verdi. Şaka gibi... İlk bakımı birde aracın. Bu kadar para vermek koyuyor açıkcası. Garantisi olmasa götürmicem de saçmalık yani birde 2000 küsür den sözde işçilik parça indirimiyle bu fiyatmış
Herkese iyi akşamlar. Ben de bir clio 5 satın almak ve aranıza katılmak istiyorum. Aklımda birkaç soru var onları sormak istedim. Fabrika çıkışı LPG'li otomatik model olmadığını öğrendim. Acaba otomatik benzinli almak ve sonradan LPG taktırmak ne kadar mantıklı? Ayrıca LPG bu araçta ne kadar ekonomi sağlıyor? Çok ekonomikse manuel LPG'li tercih etmeli miyim? Herkese şimdiden teşekkürler.
-
Şu anda hiçbir ekonomi sağlamaz bana göre.Bende otomatik 1.0 joy var 2021 model. LPG bir ara düşündüm fakat değmez yani şu anki LPG litre fiyatını montajı filan katarsak. Benzinle kullanmak daha mantıklı. Çok bir fark olacağını sanmıyorum. Yinede karar sizin.
-
Touch paket X-Tronic Mercan Turuncu , 0 km . Galeride 320 bin diyorlar, bu fiyat normal mi arkadaşlar..
-
2021 modeller için tavsiye fiyat bu zaten
-
Arkadaşlar clio 5 touch alma arefesindeyim bu araca sonradan park asistan takılabilir mi bayide? Acil bilgi lazım yardımcı olursanız sevinirim
Park asistan derken, beklentiniz nedir? Park asistanı paketine kararan dikiz aynalar vs dahil ama haricen geri görüş kamerası takılabiliyor.
Touch pakette arka park sensörü standart gelmekte.
-
Arkadaşlar merhaba, icon paket araçlarda sürüş modu değiştirdiğimde ambiyans aydınlatmaların kendi kendine ışıkları kapatmış olsuğunu görüyorum. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulabilen var mı.
İndirim olmasını bekleyin. Bana megane 1.3 edc için 1850 fiyat vermişlerdi, kasımda indirimi görüp 1350'ye yaptırdım serviste. 1 yıl dolmasına daha var ise bekleyebilirsiniz. Daha yeni zamlandı.
1 yıl doldu malesef. Kötü zamanda almışım arabayı. Aslında Aralık'ta götürmek lazım bakım için. Aralık'ta son indirimi yapıyolar.
Selamlar, geçen hafta babama bir Clio5 touch paket aldık.
Özellikle kendi kullandığım araçlarda kol dayamaya alıştığımdan babamın arabasına da almak istedim.
Piyasada yan sanayi bazı alternatifler var, bu forumda kendi arabasına uygulama yapmış kimse var mı?
Aşağıdaki linkte yer alanı gözüme kestirdim ama sizlerin de fikirlerini ve kullanım deneyimlerini merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X