Şimdi Ara

2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

    Ahh ah her yerde uyarıyorum bu tip stoğa göre öneri yapan görevli diye... Şimdide rakip lg yi gömeceğim diye kendi rezillikleri saçılıyor yazık... 2 gün öncede sony forumlarında eski işlemci kötülüyor eski sony kötülüyor xh90 satılmasın diye ama kendi 2017 dandik egde led mu9000 i 2020 model q70-80 lerden iyi olduğunu iddia ettiği mesajları çıktı ortaya.., Bu şahısa herkes dikkat etsin yazık emeğinize ve paranıza..,,

    2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 14 Nisan 2021; 15:18:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda albani forum üyesi vardı marka çalışanlarından hiç hazetmezdi onlara sürekli laf sokuştururdu .

  • Ya sen ne laftan anlamaz birisisin ben senden tavsiye almadım veya yardımcı olmadın dedim mi sadece senle iyi geçirken bana yardımcı olmuşken bana lg forumunda gelip neden
    Q70t DE IŞIK SIZMASI VAR DEYİNCE SALDIRDIN HAKARETLER ETTİN ONU SORUYORUM
    İkide bir verdiğin tavsiyeleri atıp durma soruma cevap ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt

    Ya hocam şimdide bana diyor yok millete kötülemişim bahane senden neden kötüleyeyim bişey biliyor diye tavsiye aldık hay almaz olaydım.

    Ya benle hiç bir sorunu yokken hakaret etmeye başladı lg forumunda ben kanıtlayamıyorum çünkü silindi lg yetkilisi tarafından.

    Şimdi benim yazdıklarımda ne var yine başladı hakaretlere ya altı üstü bir soru sordum bana neden q70t değince hakaretler ettiniz diye soru bu.

    Kaldı ki her seferinde teşekkür ettim benim TV almama yardımcı oldunuz diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak yine başladı hakaretlere utanmazmışım nankör müşüm ya sana tavsiye vermedin diyen oldu mu. Madem lg bu kadar kötüydü neden aldırdın 4 5 kişi ye
    2. De q70t ye şöyle deyince neden saldırdın sorularım bu gerisinde haklısın sana da lafım yok. Ben bunu inkar etmiyorum daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamadım.
    Ben seni anlamadım senin derdin benle veya şahıslarla değil markayla neyse senle tartışılmaz yine dediğini dersin en iyisi haklısın demek.
    Bak bide senin hakkın oydu diyor ya bi de adamı küçümsüyor bırak laf cambazlığını. Ben demedim mi baştan herkese beklentim yok diye neyin tartışmasını yapıyorsun.
    Bırak hakaret eder küçümser nankör der hak hukuk yok tavsiye verir zamanıma yazık der hakkımı helal etmiyorum der. Ohh ne ala memleket hakkı hukuku kendi kafasına göre yorumla iyiymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 14 Nisan 2021; 16:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda onlarca üyeliği süresiz banlanan onlarca fake üyeliği alıp kendi kendine konuşup insanlara salça olan hakaret eden küfür eden aylar sonra cezası biten yüzsüzde gelmiş konuya tam olmuş...



    https://forum.donanimhaber.com/2021-samsung-neo-qled-mini-micro-led-ve-qled-tv-serisi-anakonu--147617928



    2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU
    2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 14 Nisan 2021; 16:43:7 >




  • joven kullanıcısına yanıt

    kimmiş o marka çalışanı?

  • Ya sen şu soruma cevap ver tabi yine başladın hakaretlere ama olsun madem hiç bir markayla işim olmaz diyorsun neden Samsung u sürekli savunuyorsun. Qled forumunda ki fotoğrafı gösterdim lg forumunda ama ne hakaretler görmek lazım bi küfür etmediği kalmıştı şimdi de hakkımı helal etmiyorum diyorsun.
    Hakaret iftira kul hakkına girmiyor mu gerçi q70t i koruduğun için sizin ki daha önemli ve öncelikli.
    Bak millet yazmaya başladı demek ki bi tek dertli ben değil mişim.

    Millet gördünüz benim hiç bir msjımda hakaret iftira küçümseme var mı ama nedense her lafında aynı şeyler. Ben tavsiye vermedi demedim gerçi dallas bile buna dedi yörüngenden çıkmışsın diye ne demekse o aralarında ki şifre falan mı anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse seni sana bırakıyorum sen tavsiye verdin ye hakkını helal etme bende
    İftira
    Hakaret
    2 kat para verdirme
    Küçümseme
    Zaman
    Bak bide sen ona layıksın bak sen den mi karar veriyorsun neyi hak edip etmediğime bak sen Allah Allah
    Başkasına da aldırdın onları da uğraştırdın milletin zamanını çaldın
    Bunlardan hakkımı helal etmiyorum bu kadar basit hadi selametle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Bende bilemiyorum forumda LG çalışanı var zaten oda kendi gizlemiyor yalnız sizleri uzaktan gören böyle zannedebilir o sebeple sakin olmakta fayda var nihayetin tv bunlar abartmağa gerek yok

  • Ben seni nerde kötülemişim Allah aşkına madem bütün her şeyi attın onu da at ben seninle ilgili burada ve hariç hiç bir yerde bişey yazmadım kanıtla madem. Neymiş forum forum gezip seni kötülemişim ya işim gücüm yoktu sen gibi yok Sony böyleymiş yok lg böyleymiş diyecek değilim. Ben farkındaysan lg şöyle kötü falanda demedim.
    Arkadaş nereyi açsam sen varsın doğru ben herkese seni kötülüyorum bu yüzden bütün TV forumunda kendini aklamaya uğraşıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Hocam senin ağzın ne söylüyor 2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU oled TV açar açmaz 1 günde yanar oled alınır mı. Her an yanmayı bekliyor sanki şimdi de öyle demeye başlarlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 14 Nisan 2021; 19:6:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Bu mesaj silindi.

    İzlediği için hücuma geçmişler tüm samsung tayfası ama bilmedikleri 4 milyon oled panel almış lg den samsung seneye oledleri geliyor bu sene full lg ips zaten q95 altı bilmiyorlar hepsi seneye lg standında buyrun ağbiiiiiii diyecekler ahhaaaa :)))))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 14 Nisan 2021; 18:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli kaçmak doğru madem sen haklısın bu kadar kişi gelip neden sana eleştiri yapıyor hiç düşündün mü birde nankörlükten bahsediyorsun. Bide yazmış hiç karşılık beklemeden cevap vermiş lafa bak millet cevap başına prim mi alıyor ya ettiğin lafa bi bak bi düşün nereye gidiyor.
    Ya şu lafın için yazdım ben forum forum gezip seni kötülemişim bak bak ya ne adammışım ben bak hele ya. Seni kötülediğim bir tane msj at şahsına laf ettiğim madem bu kadar iddalısın millette görsün.
    Eğer seni forum forum gezip kötülediğimi kanıtlamazsan bundan sonra dediğini yapacağım ve her gittiğin forumda sırf sana inat olsun diye yazacağım. Bunu da bil hakareti vs yi anlarım da bu kadar da iftara atılmaz be.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt

    Ya hocam ilk başta da dedim benle hiç sıkıntısı yoktu Allah razı olsun sorularıma da cevap verdi ama taa q70t sine laf edene kadar. Lg konusunda yazdıkları silineceğini bildiği için hakaretler neler neler bende ekran görüntüsü almadım. Bu yüzden kanıtlayamıyorum.

    Neyse boşver gerek yok forum forum gezsin markaları kötülesin bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin suçun yok gerçi bende senin yerinde olsam aynısını yaparım nasıl olsa alır bi fake üyelik gelir gene utanmadan bu kadar lafa kahkaha atar insanlara salça olurum ama en azından kim olduğun nasıl bi tip olduğun bilinsin

  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    seviye muhteşem konunun oledle yada samsungla hiçbir alakası yokken gelip hakaret etmenizin altındaki motivasyon nedir?

  • konunun oledlerle samsunglarla hiçbir alakası yokken sony fanboyları lg fanboyları neden gelip hakaret edip konuyu mahvediyorsunuz? siz başka markaların sıkıntılarını yazdığınızda problem yok ben herhangi bi sorunu paylaştığımda nedne marka düşmanı oluyorum? şu konunun kime ne zararı var yada sizi neden rahatsız ediyor?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.