Şimdi Ara

2020'de otoyollardaki hız sınırının artırılması konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiçbir şey candan daha önemli değildir. Bir insanın çok acil işi var ise uçak ile yolculuk yapabilir. Araba ile 200 km/s ile hız yapıp yollarda olan diğer insanların da canını tehlikeye atmaya hakkı yoktur. Mesela volvonun aldığı yeni karar güvenlik amaçlı olarak tüm araçlarında max. 180 km/s ile hız yapması güzel bir karar.
    Bence yollardaki hız sınırları gayet ideal.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hız sınırı artınca ne olacak? kazalar azalacak mı? hız sınırlaması bence çok iyi ve arttırılmamalı. hiçbir şey insan hayatından değerli değildir. giden 1-2 saat geç gitsin. acelesi olan uçakla gitsin. sol şeritte tırları sollarken adamlar 180-200'le gelip bizi sıkıştırıyorlar. 10 sn kimse bekleyemiyor. insanlarımız bilinçlenip kültürlenmedikçe ve birbirimize saygı duymadıkça cezalar daha da artmalı. hız sınırlaması geldi de otobanlarda rahatladık biraz.
  • Hız sınırı paralı otoyollar için geçerli olucaktı zaten.. Normal tali yol. Yani normal kara yolları için değil.. Önce onu bir ayırt etmek lazım..

    Paralı otoyolda İstanbuldan izmire gidicem 293 tl ödiycem gidiş dönüş toplamda 586 tl ödiycem... Bir zahmet hız limitini arttırsınlar.. Neticede para verip gidiyoruz bedava değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.