Şimdi Ara

2020'de En ucuz playstation 4 pro (ps4 pro) nereden alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 2. El nerden bulacağım nasıl güveneceğim bana yol gösterir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarihlerden sonra şimdiki nesil cihaz almak riskli. İlle de alacaksanız PS4 Pro almanız şart ki zamanı geldiğinde fazla zarar etmeden satın.

1080p TV ile PS4 Pro'nun tabi ki getirisi olur. Ben mesela 4K yerine 60fps modunda oynuyorum hep ki siz de o şekilde oynarsınız. Akıcı grafikler yüksek çözünürlükten çok daha keyifli oluyor. Sene sonuna doğru da elden çıkarıp yeni modellerin çıkmasını beklersiniz dilerseniz. Çok zarar etmeden boşluğu doldurmuş olursunuz.

Yukarıda bahsedilen upscale olayı kafanızı karıştırmasın. Arkadaş HDCP'den falan bahsetmiş ama bunun konuyla hiç alakası yok. Konsol 4K sinyal verirse TV bunu downscale yapar 1080p gösterir. Ama konsolu 1080p moduna alırsanız sinyal de 1080p olacağından, TV ölçeklendirme yapmaz. Her iki koşulda da sorun yaşamazsınız yani.

Bu arada HDCP, High Bandwith Digital Content Protection'un kısaltmasıdır ve lisanslı içeriklerin oynatılmasının denetim altına alınması ile alakalıdır. Çözünürlük, up veya downscale, fps gibi değerlerle bir alakası yoktur. FYI.

• 2eu5 kullanıcısına yanıt
    Biz 1080p ye indirgemesek bile TV onu 1080p ye indiriyor değil mi hocam?.

Ayrıca 1080p ye indirsek de indirmesek de görüntü kalitesi çok daha iyi olur supersampling ve antiAlysing seçeneğiyle değil mi hocam?.

Mesela ps3 te pes13 oynarken oyuncular sahayla iç içe giriyordu sanki kalitesizdi takip etmek zordu. Antialysing modu ile bunun önüne geçebiliriz demi hocam

• osbircigoblin kullanıcısına yanıt
    Evet indirger ama bosuna TV icin yuk olur. Bu yuzden 1080p ile kullanmak daha mantikli konsolu. Supersampling ile falan goruntu cok daha iyi olacaktir kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 16 Ocak 2020; 16:15:24 >
  • Let go dan alacaksın. Gidip deneyip alacaksın en mantıklısı bu
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Hocam ne letgosu sıfır mal istiyorum. El değmemiş insan nefesi temas etmemiş. Fabrikadan hatasız istiyorum hocam

• sıfırlar 3.000 lira felan
  • Yarın arçelikten alıyorum hocam konu kapanmıştır. Doları da batsın kur değeri de. Teknosaya gidiyorum 3900 lira diyor. Araba hediye edeyim abi dedim. Rdr2 almak istedim 560 lira dedi. Arasan bulamazsın yemin ediyorum. Dolandırılsan o fiyata kazık yemezsin. Bu fiyatları insan belirliyor olamaz hocam. Bu şirketlerin ceo su kafasına göre fiyat yazıyordur. Bu oyun güzel 600 lira eder falan diyordur. Cinnet geçirdim arçelikten taciz ederek alıcam. El değmemiş nefes değmemişini alacam

• 60 fps olan oyunlar genelde multiplatform oyunlar değil bilgin olsun
    misal rdr2 60 fps oynatmıyor yer yer 30 un bile altina düştüğü oluyor
    sırf 60 fps icin alacaksan bunu bilmende fayda var

• 4k tv olmadan PS4 Pro almak ne kardeşim? Biraz daha fazla fps yüzünden ederinden fazla para vermeye gerek yok. Grafik tamamen aynı zaten. 4k TV olsa bile 30x zoom falan yapmak lazım o farkı anlamak için ki sende o bile yok.

Güzelinden bir PS4 Slim al keyfine bak. PS4 Pro ilk çıktığında 1700 liraydı iyi hatırlıyorum. Dolar kuru yüzünden inanılmaz arttı fiyatı sonradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2eu5 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1080p monitör var ve PS4 almayı düşünüyorum. Normal PS4'e göre performans farkı oluyor mu yani doğru mu anladım? FPS açısından soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decas

Hocam bende 1080p monitör var ve PS4 almayı düşünüyorum. Normal PS4'e göre performans farkı oluyor mu yani doğru mu anladım? FPS açısından soruyorum.
    Bende de Pro ve 1080p ekran var. Bazı oyunlarda yüksek grafik ve daha fazla fps seçeneği var 4k yerine. Olmayanlarda da normal 1080p oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.