Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.949
Cevap
86
Favori
487.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
    Ben kasım 20 den sonra, aralık 20 ye kadar aradım yoktu. Yılbaşından hemen önce gelecek ama dediğim gibi seramik kaplamalı veririz deyip 6000 lira fark istediler.

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

"Full Grain Leathter" gerçek (hakiki) koyun veya dana kökenli organik deri demek değildir.

Ben Ankara Göral'da aracı ilk inceleyen ve ilk test eden birisi olarak kullanılan derinin suni deri olduğunu gözlemledim.

PSA sitesinde de hakiki, gerçek, koyun derisi, dana derisi, genuine, real, lamb vs. hiçbir ifade yok.

Ayrıca bu araçtan Ankara Göral'ın elinde Ekim'den beri (4 aydır) bekleyen 3 adet araç var
    GT 225 Hp : 315.000 TL
    GT-Line 180 hp kırmızı sentetik suni deri: 305.000 TL (Teşhir ürünü)

Ankara'da olanlar bu derinin halini görebilirler
    Hay senin derine ya.. Ne tiksinç adamlar var ya şu ülkede.

Şuraya geliyoruz bir iki şey duyarmıyız kullanıcılardan diye, senin gibi gereksizlerin yorumlarıyla oyalanıyoruz.

Yeni 508'in var mı, yok. Almayı düşünüyor musun, hayır. Çık git ozaman.

Araç sahibi arkadaşlar, sizler de biraz görseller paylaşsanız güzel olur 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- MSI GT72 2QD Dominator Kullanıcısı -
    Intel Core i7-4720HQ || NVIDIA GeForce GTX970M 6GB || 16GB DDR3L 1600MHz || SuperRAID 256GB SSD || 1TB 7200Rpm HDD || 17.3" Full HD
    Cooler Boost 3 || SteelSeries Engine || Audio Boost 2 || Killer Ethernet + Wifi

• disclosure D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kasım'da mı aldınız ?

Ankara Göral'da kırmızı iç döşeme (20.000), sedefli beyaz (3.500), gri meşe iç kaplama (3.500) olanı için 305.000 TL teklif verildi güncel

ekmek olsa alırdım ama satamayacağım için teklif vermedim pazarlık yapmadım

Orijinalden alıntı: disclosure

Dostum sende sıkıldın sanırım tedavül'den kalkan W220 S500L'den. Yakında görelim altında bir GT, emin ol keyif alacaksın. Tabi sendeki V8 gibi olamaz o ayrı lafım yok. Bu aracında farklı güzellikleri var.
    Tedavülden kalkan mi :) bu tedavulden kalkmis ihtiyarın sırf körüklü hava kompressörlü suspansiyon sistemi ve ön düzen maliyeti, sıradan bir otomobil bedeli kadar arkadasim. Sadece tek bir kapısını soysan, 4 tane 508 kapısı dayar dosersin... Dikkatli olalım.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    4 tane 508 kapısı dayar döşersin
    Vallahi güldürdün hocam

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

Hay senin derine ya.. Ne tiksinç adamlar var ya şu ülkede.

Şuraya geliyoruz bir iki şey duyarmıyız kullanıcılardan diye, senin gibi gereksizlerin yorumlarıyla oyalanıyoruz.

Yeni 508'in var mı, yok. Almayı düşünüyor musun, hayır. Çık git ozaman.

Araç sahibi arkadaşlar, sizler de biraz görseller paylaşsanız güzel olur 🙂

Alıntıları Göster
    Katıldığım 2 nokta.

1) Arabaya sahip değilseniz ve dahası beğenmediyseniz burada işiniz ne? Her sayfaya 1 mesaj yazmakla uğraşıp konuyu meşgul etmeyin ki araç ile ilgili merakı olanlar araç sahiplerinden bilgi alabilsin.

2) Araç sahipleri lütfen görseller le desteklesin yorumlarını.

Not: Bir de araç sahipleri lütfen araçlarını savunmak için bu kadar çaba sarf etmesin. Eleştiren kişiler karşılık bulmazsa olay daha çabuk kapanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 8 Ocak 2020; 17:58:25 >

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Suni deri mi? Orjinal deri mi? Nappa deri mi döşenirmiş, arkadaş cevap versin bari. :)

Psn: Orcuncetin7 Steam: orcuncetin77
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

4 tane 508 kapısı dayar döşersin
    Vallahi güldürdün hocam
    :)))

• Hep baktıkça içim cızlıyor.
    Bazen sattığıma üzülüyorum
    2019 Yeni Peugeot 508

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Tedavülden kalkan mi :) bu tedavulden kalkmis ihtiyarın sırf körüklü hava kompressörlü suspansiyon sistemi ve ön düzen maliyeti, sıradan bir otomobil bedeli kadar arkadasim. Sadece tek bir kapısını soysan, 4 tane 508 kapısı dayar dosersin... Dikkatli olalım.

Alıntıları Göster
    "Yahu siz forumun meşhur dillere destan vagcilarindan bile daha fanatik çıktınız :))"

Hatırlatırım üsteki fanatikli olanda sizin mesajınız :o) Aracınız kaç model 2001 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 8 Ocak 2020; 18:20:19 >

Orijinalden alıntı: YTyusuf

Ben kasım 20 den sonra, aralık 20 ye kadar aradım yoktu. Yılbaşından hemen önce gelecek ama dediğim gibi seramik kaplamalı veririz deyip 6000 lira fark istediler.
    Evet bende aradım. Hatta Batman'a gitmiyim daha yakın yerlerde varsa hemen gidip alıyım diye aldım önüme haritayı tek tek il il bulup aradım. Biri gelip aksini iddia ettiğinde cevap vermedende duramıyorum.

Orijinalden alıntı: disclosure

"Yahu siz forumun meşhur dillere destan vagcilarindan bile daha fanatik çıktınız :))"

Hatırlatırım üsteki fanatikli olanda sizin mesajınız :o) Aracınız kaç model 2001 mi?

Alıntıları Göster
    Neyse konuyu daha fazla baltalamayalim. Millet huysuzlanmaya başladı yavaştan. Vatandas gerilmesin. Aracım 2003 facelift.

• Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Ne alalım paşam?
    Passat mı?

Orijinalden alıntı: Mariachi@

508 e şu paraları vermeyin ya. Üzücü
    2019 Yeni Peugeot 508

Dostum üsteki Audi A5’mi, C Serisi’mi yoksa Yeni 508’mi konusundaki mesaj size ait değil mi?

:o)

2019 Yeni Peugeot 508

3 boyutlu navigasyon görüntüsü. Hem ekran, hemde hayalet gosterge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTyusuf -- 8 Ocak 2020; 19:45:12 >

• 2019 Yeni Peugeot 508

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fabrikada-2-kere-boyanmis-508-775453204/detay

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Ben de üzüldüm arkadaşa. Fabrikalar bazen çift kat atarlar aslında ama akıntı olması fabrika dışı bir olay olması ihtimalini arttırdı.

Çok güzel duruyor ikisi de. Özellikle ekranın yatay olarak uzun oluşu kullanışlılığı da arttırmış gibi. Adres bilgisini ekrandan fokınmatik olarak mı giriyorsunuz? Ev, iş yeri kaydı yapılabiliyor mu? Bir de google haritalar mı tercih edersiniz gerçekten bir adres bulacağınız zaman yoksa araç navigasyonu yeterli olur mu?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.