Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.710
Cevap
91
Favori
449.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaş güncel yeni çıkan G20 kasadan bahsetmiş. Gerçektende yeni G20 kasa çok güzel duruyor, boyutlarıda F30'a göre artmış durumda ama donanım şaka gibi... Arka koltukta havalandırma yok, artık C sınıfı arabada bile olan bir özellik.. Bunun için ekstra para vermeniz lazım, ayrıca 508 GT Line ve GT ile gelen güvenlik özelliklerinin hepsi opsiyon nerdeyse, hifi ses için ayrıca ciddi para ödemeniz lazım. Yani uzun lafın kısası GT Line donanımına benzer bir donanım için 400.000 TL üzerinde parayı gözden çıkartmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Arkadaş güncel yeni çıkan G20 kasadan bahsetmiş. Gerçektende yeni G20 kasa çok güzel duruyor, boyutlarıda F30'a göre artmış durumda ama donanım şaka gibi... Arka koltukta havalandırma yok, artık C sınıfı arabada bile olan bir özellik.. Bunun için ekstra para vermeniz lazım, ayrıca 508 GT Line ve GT ile gelen güvenlik özelliklerinin hepsi opsiyon nerdeyse, hifi ses için ayrıca ciddi para ödemeniz lazım. Yani uzun lafın kısası GT Line donanımına benzer bir donanım için 400.000 TL üzerinde parayı gözden çıkartmanız gerekiyor.
    Ben 425 bin TL fiyat almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.sayfadan son sayfaya kadar okudum bende gecen ay 3.20 ied 40 yil aracimi sattim bu aralar yeni bmwlere bakiyordum ama fiyatlar ucuk m paketli harman kardon lu ve full donanimli farli olanlardan almak istedim butcem haliyle yetmedi son yorumlar ozellikle dikkatimi cekti bmw kullanicisi arkadasin bende bugunleree test aracini kullanmaya gidicem bakalim bana neler hissettiricek peugeot bayisini aradim fiyatlarla ilgili guncelleme var dediler 2. El fiyatlari cidden cok fazla sifir fiyatlari degismeZse ve test ettigimde begenirsem 225 lik olan ilgimi cekiyor burda beni dusunduren konu 508 lerde dizEller cokmu tutulacak 2 yilda bir arac degistiriyorum 225 lik olan ilgi gormezse sararken can sikacak gibi
    Birde kirmizi koltuk hastasiyim ama kirmizi arac beyaza gore daha guzel duruyor tabi kirmizi arac kirmizi koltukla pek hos durmiycaktirki resimlerde kirmizi koltuklar biraz civik duruyor sanki bmwninki gibi bordomsu degil 😒

• IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Şu an sizin aracin muadili G20'yi almaya kalksanız, belki de 400K üzeri bir para vermeniz gerekecek. 4 yaşında olan araca da insanların 250-260K civarı fiyat istemesi anormal değil bence. 280 biraz fazla olmuş o ayrı. Zaten siz de o 180 bini 2 yıldır en basitinden bankaya koysaydiniz, şimdi 250 bin olurdu rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Ocak 2020; 0:28:42 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 508 için 18 GB civarında bir harita güncellemesi çıkmış. İndirdim ve araca yüklemem neredeyse 1 saat sürdü. Tabi bu durumda aracı çalıştırarak bekliyorsunuz. Hani yükleme yapıp haritayı güncelleyeceğim diye varsa 1 saat'i geçtiğini bilsin ona göre yapsın güncellemeyi.
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    Bende hep hata vererek kapandi guncelleme. Sadece TR. Haritayi guncellesek daha kisa surmezmi?

• YTyusuf Y kullanıcısına yanıt
    Çok başarılı gerçekten...
  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. Bildiğim kadarıyla araçlardaki airbagler kazanin yönüne ve şiddetine göre açılıyor. Diğer markalarda da bu tarz haberler duymustum. O zaman araştırdığımda aklımda öyle kalmış.

• 1.6 180 HP ile 225 HP arasında yakıt tüketimi açısından ne kadar fark var?

• xhumz X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Araç sağ ön kapı ve çamurluk bölgesinden ilk darbeyi aldı. Bana vuran araç şehirler arası yol olduğundan çok hızlıydı. Darbeyi aldıktan sonra aracım dönerek önden hızlıca başka bir araca daha vurdu. Bu iki darbenin şiddetinde airbag açılması gerekiyordu ama açılmadı.
    Diğer araçlarda da illaki airbag açılmaması durumu vardır ancak insan hayatında kaç kere büyük kaza yapıp test edebilir?
    Ben 508’i düzenli takip ediyorum, umarım kimseye hiç bir sıkıntı yaşatmaz ve bizler gibi önceden dili yanmış müşterilere de geri dönmek için yeşil ışık yakar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hastasıyım ya bunun

• 2019 yeni peugeot 508de radikal değişiklikler olmuş diye duydum :D
    Ben ilk denememde yaptım. MyPeugeot uygulamasını araç ile eşleştirdikten sonra “güncel harita sürümü mevcuttur” gibi uyarı geldi O uyarıya girerek linki mailime gönderdim. O link ile inen dosyayı ilk denememde yükledim. Ancak sizin dediğiniz gibi herhangi bir ülke seçimi ile karşılaşmadım.

• Aynı gün hem G30 hem 508Gt araçlara bindim, 508 çok daha güzel, çok daha kalite hissi ve çok daha sportiflik içerdiğine karar verdim. Tabi bu benim görüşüm. Aracı benim alacak durumum şu an yok fakat biraz daha imkanım olsa beklemem alırım. Alanlara da hayırlı olsun, keşke dolar, euro kuru normal rakamlara düşse, ilk alacağım araç olurdu.
  • Peugeot kalitelş olsa da 300.000 TL verilmez

GT 225 Hp : 315.000 TL
    GT Line 180 Hp : 305.000 TL kırmızı deri
  • Peki, bu paraya, sizin tercihiniz ne olurdu? Neden?

Bu fiyata Premium arabalar alınır. Peugeot premium olmaya en uzak markalardan biri

1. tercihim 2020 model Passat olurdu. (camlar çerçeveli ama vs. gibi benim için önemsiz ve değersiz detaylardan ziyade 2. elinin çok güçlü olması önemlidir)
    2. tercihim 2020 model BMW 118i olurdu Evet hatc ama premium üstelik arka koltuklar 508 ile kıyaslandığında oldukça tatmin edici ve 260.000 TL'ye BMW alıp 300.000' satılan pug mallarını ezikleyebilirsin
    3. tercihim A3 Sedan
    4. tercihim A200 Sedan

Sınıf farkından bahsedecek ise premium markalar ile diğer markalar arasındaki uçurumdan da bahsedelim
  • Kırmızı deri koltuk ile alacak olan arkadaşlar, bu koltukların bakımı zor ve çatlamalar olacak. Bayide gördüğüm araçtaki durum bu:

• Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Hiç sevmediğim durum bu, çok kısa sürede oluşması da olumsuz.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.