Şimdi Ara

2019 TYT TÜRKÇE PARAGRAF SORULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 tyt türkçe paragraf sorularında rüştü hocanın taktikleri işe yarıyor muydu deneyen var mı? Daha bakmadım bakmalı mıyım seneye işe yarar mı?

• 1000 defa denildi burada.Paragrafın, problemlerin taktiği falan olmaz. Sürekli çöze çöze gelişir ve full yaparsın.Size paragraf ve problemlerde taktik, şifre veya bu videoyu izle fulle gibi cümleleri söyleyen insanların tek derdi pr. Bu tarz kalitesiz reklam ve pazarlama taktikleri ancak bilgisiz insanları kandırırlar.
  • 1000 defa denildi burada.Paragrafın, problemlerin taktiği falan olmaz. Sürekli çöze çöze gelişir ve full yaparsın.Size paragraf ve problemlerde taktik, şifre veya bu videoyu izle fulle gibi cümleleri söyleyen insanların tek derdi pr. Bu tarz kalitesiz reklam ve pazarlama taktikleri ancak bilgisiz insanları kandırırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten öyle düşündüğüm için çoğu kez karşıma çıkmasına rağmen izlememiştim.teşekkür ederim cevapladığın için.
  • Katılıyorum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oturun adam gibi konu çalışın. Taktik maktik bu devirde işe yaramaz. 2000 yılında falan olsaydık hadi neyse de artık ezberden ziyade konuların mantığını öğrenmek daha makul. Bu söylediklerim her ders içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 19 Temmuz 2019; 15:41:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.