Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.884
Cevap
122
Favori
768.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• labkamil kullanıcısına yanıt
    Inwells marka çifti 60 tl ye aldım,sadece 70cm olanı değiştirdim, şimdilik güzel siliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • musait42 M kullanıcısına yanıt
    Bir çok özel tuning firması yapıyor zaten. Önemli olan kullandıkları malzeme ve güzel işçilik olması.

Bayinin kendisinin yapıp yapmadığını ısrarla sorun, kullanılan malzemeyi vs.

Lpg konusunda hepsi takarız diyor ama aracı dışarıda lpg montaji yapan başka bir dükkana götürüyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prokizya kullanıcısına yanıt

Bende aldım inwels hybrid olandan ama yağmurlu havada yukarı çekerken ses yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musait42 M kullanıcısına yanıt

Bende de 2019 aldım 5 ay önce, üzerinde bridgestone yazlık vardı ve özellikle uzun yolda dahi çok fazla lastik sesi alıyordum. Sanırım uzun süre kullanıldığı için sertleşmiş, kışlık bridgestone blizzak lm005 aldım ses net şekilde azaldı diyebilirim.

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı aracımda küçük küçük pas lekeleri var toplu iğne ucu kadar bu neden olmuştur bilgisi olan var mı? Canım çok sıkıldı akşam akşam...

• dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Demir tozu olabilir hocam o pas değildir. Demir tozu sökücü uygulayın ardından yıkayın aracı geçer büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Hocam kil ile temizlik deniyor bagaj kapağında tampon da görünüyor sizin dediğiniz gibi bir şey mi yoksa bu durum farklı mı?

• dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Kil farklı birsey hocam benim dediğim sprey tarzında sıkıp bekliyorsunuz mor bir renk oluyor sonra yıkıyorsunuz

• canlee89 kullanıcısına yanıt

Çok sağolun hocam oto yıkamacı arkadaşta vardı ona bir gideyim bilgilendirme yaparım

• Merhaba, Android auto ile telefonu araca usb ile bağlayıp, maps tuşuna basınca açılan Google haritalar ın sesi nasıl kısılıyor, ayrıca yine android auto da müzik dinlerken Google haritalar ın sesi müziğin üzerine çıkıyor, bilgisi olan var mı

• Android auto da video oynatmayı, youtube açmayı becerebilen var mıdır?

• Selamlar,

Bir arkadasim 2021 Corolla Dream 1.5 aldı geçen günlerde. Otomatik katlanır yan ayna özelliği var ama kapıdaki ayna kontrolünün yanındaki katlanır ayna ayarı "A" durumunda bulunmasına rağmen, aracın kapılarını kilitleyince aynalar kendiliğinden kapanmıyor. Sorunun sebebini bilen var mı? Konuda aradım ama bulamadım.

• crocodile_42 C kullanıcısına yanıt

Astra K konusunda bir arkadaş şu linki vermişti:

Eleştiri-Yorum!youtube
    Android auto ile root yapmadan video ve youtube izlemek için bir kaç adımda işlemleri tamamlıyoruz. Opel Astra K aracımda Samsung ile Huawei cihazlarda denedim ve çalıştı. ! UYARI ! Sürüş esnasında aracın multimedya ekranına gözünüzün kayması ciddi anlamda dikkatinizi dağıtır. Hem kendinizi hem de trafiği riske atacak kullanımlardan kaçınmak ve cihazınızla ilgili her türlü sorumluluk size aittir. Uygulamalar ücretsiz sunulan uygulamalar olup, tarafımdan hiç bir modifikasyon ve inceleme yapılmamıştır. --------------- İndirin : https://drive.google.com/drive/folders/1eCKf_K_QeC0I47Xt-GvVwrx5Uon0uRTg Kaynak : https://forum.donanimhaber.com/android-auto-ile-video-oynatma-ve-goruntu-aktarma-root-suz--149075207 ---------------- Yazılı metin : 1. linki tıklayor ve 1.adım olan android auto klasörünü açıyoruz 2. Cep telefonumuzun işlemcisine uygun olan sürümü tıklayıp kurmaya başlıyoruz. Uygun olmayan sürüm kurulamayacağı için tek tek deneyebilirsiniz. 3. Menüden android autoyu başlatıyor ve tüm izinlere onay vererek ayarlamaları yapıyoruz.Android auto artık aktif. 4. Sol üstte yer alan menüden ayarlara giriyor ve sayfayı en aşağı kaydırarak sürüm satırına bir kaç kez basarak geliştirici moduna onay veriyoruz. 5. Sağ üst köşede bulunan 3 noktaya tıklayarak geliştirici ayarlarına giriyoruz. 6. Yine en altta bulunan bilinmeyen kaynaklar tiki aktif ediyor ve uygulamadan tamamen çıkıyoruz. 7. Yine linkimize dönerek 2.adım olan AA Store uygulamasında tüm izinlere onay vererek kurulumunu yapıyoruz. Kurulum tamamladığında uygulamayı başlatıyor ve kütüphanede yer alan youtube logolu car stream uygulamasını kuruyoruz Ardından kütüphaneden fermata auto uygulamasını kuruyor ve bitti diyoruz. Fermata control uygulamasını da kurup AA Store uygulamasından çıkıyoruz. 8. Aracımızı çalıştırıyor ve usb kablomuzu t³akıyoruz. 9. Cep telefonumuza Android auto izinleri geliyor ve bunlara da onay verdikten sonra tüm işlemler tamamlanmış oluyor. 10.Uygulamalar listemizden youtube logolu olan car stream uygulamasını başlattığımızda artık youtube ve yerel dosyalardan video izleme özelliklerimiz açılmış oluyor. Opel astra K Android auto youtube ---------------- 00:00 intro ve uyarı 00:10 Android auto kurulum 00:34 Android auto ayarları 01:36 AA Store uygulamaları 02:40 Bağlantı 03:06 Uygulamalar ve sonuç ----------------- Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın
    https://www.youtube.com/watch?v=9BbNZHDl_uw&feature=youtu.be

• Arkadaşlar izmir'de 2019 Vision aracıma multi media taktırmak istiyorum. 5 yıllık garanti devam ettirdiği için serviste taktırmayı düşündüm ancak fiyatı 9087 TL. Serviste takılan model hakkında ne düşünüyorsunuz fazla mı pahalı? Marka model detayını göremedim ama Android auto ve CarPlay içinde geliyor sanırım artık. Android auto içeren alternatifleri nelerdir dışarda taktırsak kaça mal olur acaba?

Navigasyon Kamera Seti, Corolla

08600C021001

9.087,00 TL

• Çok pahalı carvocal e bakın derim.

• Pazartesi bayileri arıcam corolla 1.5 dream multidrive s için 2022 ellerinde varmı acaba ?

• Ecylnc kullanıcısına yanıt
    Zam gelmiş Nisan ayında

• Benim aracın kontak anahtarı uzaktan kumandalı. Yani araca bindiğimde motoru düğmeye basarak çalıştırıyorum.

4 Gün önce park yerinde aracın kontağını kapattığımda göstergede anahtar pil zayıflaması uyarısı yazdı. Aracı 4 gündür kullanıyorum ve bir daha uyarı vermedi. Acaba serviste değiştir sem mi ?

Pil tamamen bittiğinde sıkıntı oluyor mu. Motoru çalıştıramama ve kapıları açamama gibi.

Arabayı alalı 2 sene oldu bu kadar çabuk biter mi pil. Deneyim yaşayan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARTEGENA -- 5 Nisan 2022; 11:43:16 >
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 2019 - 2021 modellerde anahtarlar sürekli sinyal yaydığı için pili çabuk bitiriyor 2022 modellerde kumandada değişiklik oldu hem güvenlik açısından hemde pil açısından sorun kalmamıştır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.