Şimdi Ara

2019 Suzuki Jimny Türkiye fiyatı belli oldu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1.13 ve 6. dakikada şöförde henü yeni sistemi anlamadığı anlaşılıyor. Sistem evet geç çalışıyor böyle yapmışlar yazılımı. Ama bu yazılım güncellenir sanırım. Çok geç.

    Basmaya devam etse EDL yavaş yavaş devreye giriyor. Oysa adam olmuyor diye vazgeçiyor. İkincide vazgeçmiyor ve devam edebiliyor.
  • Çok aşırı pahalı 150 bin nasıl bir fiyatlandırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre jimny kendi sınıfında rakipsiz bir araç olsa da bu fiyatla kesinlikle ciddi satış rakamlarına ulaşması mümkün değil. Bugün araç alırken herkesin ÖTV, MTV, yakıt tüketimi gibi değerleri ince eleyip sık dokuduğu bir ortamda 1.5 atmosferik benzinli motorlu 2 kişilik bir aracı 150.000TL' ye pazarlamak mümkün değil. Bu fiyatla hedef kitlesi olarak sadece off-road' a meraklı, marka-modele geçmişten bağı olan ve bu uğurda cebindeki parasını sorgulamadan harcayabilecek niş bir kesime hitap ederler. Halbuki daha makul fiyatlarla girse A ve B segmenti müşterilerin aklını çelebilirdi. Bu aracın mevcut donanımı ile Türkiye' de satılabilir olması için 100 bin civarında fiyatlanması gerekir. Belki ileride 1.0 turbo bir motorla donatılır ve fiyatı (her ne kadar birebir rakibi olarak görmesem de Türkiye için ulaşılabilir alternatifi olan) Duster seviyesinde olursa o zaman kayda değer satış adetleri yakalayabilir.




  • Herkes fiyattan şikayet etmiş ben parasıyla alamıyorum, en son 7 araba geldi az kaparo verdik diye aramamışlar bile şimdi yeni parti gelecek diye mal mal bekliyoruz, ikinci elde arabalarda gitti kalanlarda acayip paralar istiyor. Dünya da sıra olmuş gelmez daha keşke alsaydım ikinci el

  • Defender aldım kurtuldum stresten...Hem de ucuz.
  • Çok dayanaksız yorumlar yapıyorsunuz. Bu araç benim de almayı düşüneceğim tarz bir araç değil.
    Lakin bu beğenime uygunsuz oluşu onun kendi içindeki mantığını yok etmez.
    Mesela araç pahalı mı yoksa bizim para mı değersiz? Doğru cevap bizim para değersiz. Kimse çıkıp o paraya golf civic diyemez, tuscon da diyemez. Bunların hedefleri farklı.
    140 son hız, sanki sürekli 160'la geziyorsunuz. Öyle ise bile yanlış olan Suzuki değil sizsiniz. Bu araçla daha yüksek hız yapılmaz.
    4 vites, son hızı 140 olan araca 6 vites koymanın manası ne? Ayrıca 4 vites otomatik de kullandım , aracın motoru kaldırıyorsa az vites kesinlikle kötü değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki bir an evvel fiyatı 69 bin tl ye çekmeli.
  • Herşeyi geçtim hadi, o vites kutusundaki körüklü şey nedir yahu? 90’lı yıllardan kalma yeminle.. O bile almama sebebi başlı başına. Şu uzakdoğulular detaylarda çuvallıyor bence. İstisnasız Koreliler de böyle, Japonlar da..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun orta gri rengi, izmirden alındı. Hanıma aldık araba 6 ay bodrumda 6 ay Istanbul'da kullanılacak. Su an Bodrum'dayız Araba hic gitmiyor yani bariz yurumuyor :) Pek bi beklentim yoktu ama motrun bu kadar ölü olacagını dusunmemistim dogrusu. Bunun haricinde arabaya her bakısımda yuzumde bi gulumseme oluyo cidden Japonlar cok acayip adamlar :) Bende Macan var ve sunu cok samimi soylemeliyim Bodrum'un berbat yollarında Macan 'dan daha konforlu. tahminim 19 , 15 inch farkı. Direksiyon fazla hafif , toparlamakta zorlandım ilk suruste . Ama evin 2. arabası icin cok cok makul bir arac. Countryman icin kapora yatırmıs vaz gecmistik iyi ki vaz gecmisiz yarı fiyatına cok daha keyifli bi arac aldık. Bir evin tek aracı asla olamaz ama 2. araba icin daha keyiflisi bu fiyata sanmıyorum olsun. Ha birde cam acık giderken camlar oynayıp ses yapıyo ama emin olun hic takılmazsınız :)
  • V2 kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da bizdeki kadar Mercedes, BMW göremez miyiz? Ben mi yanlış okudum diye bir daha okudum ama doğru okumuşum. Adamlar Mercedes E-Class'dan taksi yapıyor taksi. Burada 106 bin TL'den başlayan Volkswagen Polo orada öğrenci arabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu arabanın sıfır fiyatı 60 bin liradan fazla olmamalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aaker_

    Bugun orta gri rengi, izmirden alındı. Hanıma aldık araba 6 ay bodrumda 6 ay Istanbul'da kullanılacak. Su an Bodrum'dayız Araba hic gitmiyor yani bariz yurumuyor :) Pek bi beklentim yoktu ama motrun bu kadar ölü olacagını dusunmemistim dogrusu. Bunun haricinde arabaya her bakısımda yuzumde bi gulumseme oluyo cidden Japonlar cok acayip adamlar :) Bende Macan var ve sunu cok samimi soylemeliyim Bodrum'un berbat yollarında Macan 'dan daha konforlu. tahminim 19 , 15 inch farkı. Direksiyon fazla hafif , toparlamakta zorlandım ilk suruste . Ama evin 2. arabası icin cok cok makul bir arac. Countryman icin kapora yatırmıs vaz gecmistik iyi ki vaz gecmisiz yarı fiyatına cok daha keyifli bi arac aldık. Bir evin tek aracı asla olamaz ama 2. araba icin daha keyiflisi bu fiyata sanmıyorum olsun. Ha birde cam acık giderken camlar oynayıp ses yapıyo ama emin olun hic takılmazsınız :)
    evet araç gitmiyor, gitmesi için zorlarsanız 5.000 devir üzerine çıkıp garip sesler çıkarıyor sizde gaza basmaktan vazgeçiyorsunuz. tam bir kısa mesafe, şehir içi aracı. yüksek olduğu için kaldırım, tümsek vs. hem çok yüksek hem de çok küçük olduğu için yoğun trafikte rahat ettiriyor.

    100km üzeri hızlarda devir 3.000 in üzerine çıkıyor ve 10 lt. civarı yakmaya başlıyor.

    almayı düşünen varsa kesinlikle şehir dışı düşünmesin. eziyetten başka bir şey değil 2019 yılında 90 lardan kalma motor ve şanzıman sistemi kullanmak.




  • 4 yıl önce bu fiyatlara isyan edenler nerdesiniz :)

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.