Şimdi Ara

2019 model 4K pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar .. şimdi bu yıl için yavaş yavaş yeni sistemler geliyor . nvidia artık GTX serisini kapattı ve RTX e geçti . bunu ilk Battlefield 5 de daha net göreceğiz .

RTX İZLE

yukarıda videoya örnek attım .. şimdi bana 2019 a kadar 4k da en az 100 fps alabileceğim bir sistem toplamayı düşünyorum . ortalama 1700-2500 dolar arası tutacak gibi . bunda ekran kartı ve monitorün fiyat oranı çok yüksek . 2019 a kadar herhalde 2000 dolar toplayabilirim diye düşünyorum . şu an rtx teknolojisi bir milat mesela bu kart en az 5-7 yıl gider . bu yüzden uzun ömürlü bir pc toplayacağım . ayrıca şu an ki pc im de 2-3 yıl daha götürür . asıl soracağım ise intelin yeni çıkan işlemcilerinde hala açıklar var . bu açıklar kapatılacak mı kapatılırsa ne kadar güvenilir olacak . sizce intel den vazgeçip amd e mi dönsem ? amd ve intelin arasında ki en büyük fark intelin full hd kasmadan full ayarlarda 60-70 fps vermesiymiş . 2k ve 4k intel amd performansı aynı . ayrıca ddr5 ramler çıkar mı . bunları soruyorum çünkü yeni toplayacağım yeni çıkacak olan sistemlere hazır olmalı .

EDIT :

şu an ki sistem bu

Ekran : ASUS 23.6" VN247H
    Ekran kartı :GIGABYTE GTX970 WindForce 3X G1 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12
    SSD 1 : Kingston 240GB HyperX Savage
    SSD 2 : Samsung 860 Evo 1TB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD(MZ-76E1T0BW)
    işlemci : Intel Core i7 5820K
    Ram : CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 * 2 16 gb
    Ana kart : MSI X99A SLI PLUS Intel X99 Soket
    Soğutuc : ZALMAN CNPS10X OPTİMA INTEL 775/1155/56/1366/2011&AM2/AM2+/AM3
    Kasa : Dark Sub-Zero 80+ 750W SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası

sizce bu sistemim üstüne RTX serisinden ekran kartı alıp ve de yeni bir monitör ile devam mı edeyim yoksa sıfırdan kasa mı toplayayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System Lord -- 27 Ağustos 2018; 20:56:4 >

• 1 yıl olmuş nerdeyse kimse yazmamış :(
  • Islemcinin benchmark puani kotu degil, 6 cekirdekli ve 12 threadli bir islemci. Ben olsam bu bilgisayari en az 4 yil daha kullanirdim. RAM miktari da yeterli gorunuyor ama 32GB da yapilabilir. Bu sistemi dagitmak oldukca israf olur bence.

• 2080Ti ile 2k'da %10luk bir darboğaz giriyor arada, 4k'da daha rahat çalışacağı kanaatindeyim. Arkadaşın dediği gibi bence dursun sistem.
  • @csh
    @Mr. Decent

aslında işlemci fena değil evet. sadece pc mi vr a hazır hale getirmek istiyorum . Şöyle bir şey de var 4k film izleyemiyorum . 4k film izlemede ekran kartı mı önemli işlemci mi ? genel de mkv formatında hdr 4k filmler indiriyorum fakat çoğunda kasma yapıyor ve açmıyor . en azından gsync destekli bir ekran kartı monitor alacağım . ben bunu param iyi bir sistem toplayacak kadar param olana kadar tutayım o zaman . şimdi alsam borç yapmış olurum . not parayı hala toplayamadım :))) bu sistem en azından 2k ekran da kasmazsa 2k destekli bir ekran alabilirim illa 4k şart değil ama gysnc ve 165 hz olmalı en az .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.