Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.996
Cevap
27
Favori
106.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alsem

Hocam umarım stok bulunur yalnız stok olayı çok zor gibi C9 için.Demekki olay vatanla alakalı değilmiş.
    Aynen Murat hocam heryerde cıkabilir ama şunu belirtiğim 600 700 adet sattım ilkkez 1 kez karşılaştık piksel olayı ile onuda en kısa sürede çözüm üreteceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamboxer

Teknoloji mağazaları kendi anlaştıkları servislere yönlendirebiliyorlar. Ben 2016 da almış olduğum LG televizyonu uzatma bitmesine 15 gün kala arızalandı (2 yıl uzatmıştım) Teknosa başka bir servis tarafından evden aldırdı. Yapamadılar hediye çeki verdiler fatura tutarınca. 3D olan son UHD televizyonlardandı ama nasip bu kadarmış

Alıntıları Göster
    Aynen böyle oluyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Arkadaşlar 55 OLED C9 için kullanılabilecek Tv sehpası önerilerinize ihtiyacım var.. Vu+ uno 4k uydu alıcısı, Nextpoint hd uydu alıcısı , Apple tv 4k , sony str-dh790 amfi koyabileceğim bir sehpa ya da tv ünitesi istiyorum.. İlginiz için şimdiden teşekkürler..
    Hocam sonorous marka bakın tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboordek

Daha once test yapma sansim olmadigi icin ancak yazabiliyorum. Vatan bilgisayardan 11 mart tarihinde 9299₺ ye C955 almistim. Burak hocamin tavsiye ettigi seyleri cok sonradan gorduguum icin servis kurulumu yaparken calisma saatine baktirmadim. Keza olu piksele de. Az once baya inceleyerek, kesin vardir diye aradim ama hic olu piksele rastlamadim. Baslamisken vertical bending testini de yaptim ama onda da bir sorun gormedim. Heralde nadir sanslilardan biriyim.

Tv aldiktan 15 gun sonra da Lg sl10y soundbar aldim. Soundbar almayi dusunenlere kesinlikle tavsiye ederim oldukca basarili. Su an tek problemim dolby atmos ses cikisi alip almadigimi anlayamiyorum. Netflix te bulunan dolby atmos iceriklerin uzerine geldigimde dolby atmos aktif olmuyor. Onerisi olan varsa sevinirim.
    Hayırlı uğur olsun,güzel günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam sonorous marka bakın tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Teşekkürler..Çeşit yok zaten pek.. Tv sehpası ve ünitesi uydu alıcıları vs kaynaklardan gelen kabloları toparlayıcı değil..
  • quote:

Valla çok şık olmuş ama.. Sehpa nerden aldınız? Perde markası nedir? motorlu sanırım..
    Benim de sonorous 110 cm cam sehpa var ..55 inç tv ye küçük gelecek.. Tv sehpası şart..
    Projeksiyon viewsonic 2778pro 1080p benim.. Ama tv nin üst kısmındaki boşluğa (alligator projectura boyalı) yansıtıyorum..Film ,maç ağırlıklı izliyorum.
    Bu 55 inç LG oled tv den sonra projeksiyon kullanacakmısın hala? Bana pek kullanmazsın ,görüntü tatmin etmez diyorlar..
    Ama sinema havası projeksiyonla mümkün bence..

Alıntıları Göster
    Hocam projeksiyonun verdiği sinema keyfini bence hiçbiri veremez. Tabi amfi + ses sistemi de buna uygun olmalı..

Konuyu dağıtmamak adına ürünün linkini vereyim diğerlerini özelden yazarım hocam. Üniteyi tavsiye ederim kesinlikle.

Tek sıkıntı tarafı eski sehpayı camdan özel yaptırmıştım, arkası açıktı istediğim gibi ürün yerleştirip kablo takabiliyordum
    bunda o keyif gitti maalesef. Bir kere kuracaksın sonra tak çıkar çok zor.. MDF den yapılmış ağır bir ürün..
    GittiGidiyor
    DECORAKTİV FLEX 130 MDF TV ÜNİTESİ TV SEHPASI TV UNİTESİ 18682109203705 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/decoraktiv-flex-130-mdf-tv-unitesi-tv-sehpasi-tv-unitesi-18682109203705_pdp_533821193?urvid=171726609

• Şüphem yok Burak bey. İlginiz için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim, garanti evraklarını kargoya vermişsiniz ellerinize sağlık :)

Arkadaşlar TV de ücretsiz spotify premium üyeliği konusunda bilgi sahibi olan biri varsa ayrıntıları paylaşır mı lütfen.
  • Kampanya mı var neden ücretsiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler..Çeşit yok zaten pek.. Tv sehpası ve ünitesi uydu alıcıları vs kaynaklardan gelen kabloları toparlayıcı değil..

Alıntıları Göster
    Aynen görerek almanız daha mantıklı 1 Haziranda açılır heryer osaman bakın hoşunuza gideni alın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

Şüphem yok Burak bey. İlginiz için teşekkür ediyorum.
    Hocam rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Çok teşekkür ederim, garanti evraklarını kargoya vermişsiniz ellerinize sağlık :)

Arkadaşlar TV de ücretsiz spotify premium üyeliği konusunda bilgi sahibi olan biri varsa ayrıntıları paylaşır mı lütfen.
    Hocam rica ederim, bir sorun sıkıntı olursa direk benimle iletişime gecebilirsiniz
  • nurullah390 N kullanıcısına yanıt
    Emin değilim hocam, geçenlerde yine bu konuda okudum diye hatırlıyorum
  • tamamdır sizden haber bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3jaa

tamamdır sizden haber bekliyorum

Tamamdır hocam kampanya başladınmı bilgi veririm takipte kalın.
  • borusan lojistik firmasına vermişler yarın gelir heralde
  • Burak bey +3 yıl Tv kurulumundan sonraki 2 hafta içinde mi olması gerekir? Yoksa satın alma tarihinden sonraki 2 hafta mı? Tv yi alınca hemen kurdurma şansımız olmayacakta..Sınav vs..
  • Arkadaşlar benimde kargom geldi ve benimkinde de kayışların olduğu yerlerde kutu resmen yırtılmış

Kargocu daha gitmeden 2 dakikaya yakın bir video çekimi yaptım ve bu yırtıkla ilgili herşeyi kayda aldım

umarım bu kayışlar yüzünden TV ekranı zarar görmemiştir.

Kargo tutanağına kayışlardan kaynaklı kutuda delikler olduğunu servisin kabul etmemesi halinde iade edeceğimi yazdım. Bütün bunlar resimler ve videolarla kayıt altına alındı

Servis yarın gelecek büyük ihtimalle

umarım sorun çıkmaz arkadaşlar.

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 12 Mayıs 2020; 18:30:42 >

• Vatan stoklarında 55c9 görünmüyor ama bana ücret iadesi teklifini kabul etmeyince azönce yarın yeni ürün göndercez dediler. Sorunlu ürün mü gönderecekler diye düşünmeden edemiyorum
  • LG ve Bekonun kullandığı OLed paneller aynı kalite midir?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.