Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet
  • Sadece Türkiye de üretilenlerde jelatin yok demekki
  • Ozaman turkiyedeki c9 lar bizim montajimiz. Isicilik yurtici yani

Fakat b9 falan yurt disi ithal isicilik . Boylemi acaba durum acaba gercekten ?

Yoksa tesaduf mu.

Veya vatan iade urunleri toplayip lg ye sifirlatip paket ambalaj calisma suresi sifirlayip oylemi sariyorlarlar . Daha uyguna.

Bu durumu arcrlikte yasadim iade olan cihazlari sifirlayip ufak tefek cizik le ambalaj edip gonderiyorlar di yaninda sifir gibi acildiigi icin sifir saniyorsun ama isinn arka plani oyle degil yani.

Lg se boyle mi yapti vatana acaba ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı üretimlerde arka girişlerde farklı olabilir.Bence değişim kararı çıkanlar para iadesi istesin stoklara girince Burak beyden avrupa üretimi c9 alsın.
  • Bahsi geçen ifadede tam olarak ne yazıyor?

Üretim yeri mi yoksa menşei mi polonya olarak yazıyor?

Misal samsunglarda menşei malezya üretim yeri macaristan gibi ibareler mevcut.

Tam etiketi paylaşabilir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Bahsi geçen ifadede tam olarak ne yazıyor?

Üretim yeri mi yoksa menşei mi polonya olarak yazıyor?

Misal samsunglarda menşei malezya üretim yeri macaristan gibi ibareler mevcut.

Tam etiketi paylaşabilir misiniz acaba?
    Hocam parçalar KORE'den gelir montaj TÜRKİYE dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 29 Nisan 2020; 17:19:57 >
  • Burak hocam arkadaşa polonya üretimi gitmiş konuyu çözmeye çalışıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Yukarıdaki arkadaş Burak hocamdan almış Polonya üretimiymiş ilginç yani.
    Hocam OLED55B9 C9 değil
  • quote:

Burak hocam arkadaşa polonya üretimi gitmiş konuyu çözmeye çalışıyoruz.
    Hocam OLED55B9 o ürün C9 değil
  • Burak hocam ülkemizde satılan B9lar polonya, C9lar türkiye üretimi mi?

C9 biliniyordu ancak B9 süpriz oldu.

• quote:

Burak hocam ülkemizde satılan B9lar polonya, C9lar türkiye üretimi mi?

C9 biliniyordu ancak B9 süpriz oldu.
    Hocam OLEDC9 fiyat yüksekten satılırken OLEDB9 lar yok satıyordu TÜRKİYE nin belli kotosı doldun mu yurtdışındaki stok durumuna göre cekim yapabiliyor onla alakalı bir durum bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetin169

Sadece Türkiye de üretilenlerde jelatin yok demekki
    Hocam fark etmıyor sadece 1 veya 2 ülkü ilk cıktığında konulmuş sonrada hiç bir ülke satışında olan OLEDC9 lar ekran jelatini konulmamış
  • Valla hocam şans olmuş o zaman bana tercih şansı sunsalar ithal tercih ederdim.

• Benim ürün de ithal hocam o zaman. Ekranda jelatin vardı benimkinde de Tabi eski üretim olması ufak bir eksi bizimkinin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 29 Nisan 2020; 17:45:24 >
  • quote:

Valla hocam şans olmuş o zaman bana tercih şansı sunsalar ithal tercih ederdim.

Hocam şans aynen bir çok kişi ithal der
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Benim ürün de ithal hocam o zaman. Ekranda jelatin vardı benimkinde de Tabi eski üretim olması ufak bir eksi bizimkinin de
    Aynen hocam OLED77C9 ithal gelıyor adetli sayıda geldiği için olabilir bilir
  • Arkadaşlar giriş farkını soruyordu şu sarı girişi. Eve gidince bakayım ama duvara monte olunca arkaya bakma zor oluyor. Keşke samsungdaki one connect box olsaydı lg de de.

• Burak bey 65c9 ların fiyatı belli oldumu acaba ?

Ben muhtemelen ürünü iade edip vatandan ücret taleb edeceğim, çünkü gercekten soğudum.
    Burda bir iki arkadasın değişimi onaylandı bana öyle geliyorki gelicek yeni tv lerde sorun cıkacak tekrar tekrar ugrasmak istemiyorum gönder yolla gönder yolla. 1 ay olucak nerdeyse aldıgımız kimsenin sorunu tam manası ile cözülmüş değil herkezde bir endişe panik havası oluştu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam peki şu şartlarda 55C9 için böyle bir durum söz konusu olabilir mi? İthal ürün gelir mi yoksa bu bir seferlik B9 için oldu bitti mi? Zaten ürünlerin yenileri çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Arkadaşlar giriş farkını soruyordu şu sarı girişi. Eve gidince bakayım ama duvara monte olunca arkaya bakma zor oluyor. Keşke samsungdaki one connect box olsaydı lg de de.
    Hocam giriş farkkı yok herşeyi aynı bizim ülkemizde montaj olan ürünler bütün parçaları aynı,parçalar panel KORE den geldiği için herşeyi aynıdır
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.