Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.993
Cevap
27
Favori
105.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün vatan bilgisayarda çalışan bir arkadaşımla görüştüm

Malum mağazalar kapalı diye kısa çalışma işsizlik ödeneğinden yararlanıyor

Ellerindeki TV'lerin çoğunda piksel hataları bulunduğunu öğrendiklerini ancak kendileri ile alakalı olmadığını söylüyor.

TV'ler Vatana LG Türkiye üzerinden gidiyormuş, bozuk TV'ler vatan tarafından yeniden paketlenme gibi bir şey söz konusu değilmiş. Bizde öyle bir sistem var ki anayasa gibi maddeler var firma müdürü dahi değiştiremez filan diyor.

Ama piksel hatası olmayan C9 yok gibi diyor.

Ben samimiyetine inanıyorum

Sanırım bu avrupadan Türkiye'ye LG tarafından gönderilen hatalı panellerden kaynaklanıyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

Bugün vatan bilgisayarda çalışan bir arkadaşımla görüştüm

Malum mağazalar kapalı diye kısa çalışma işsizlik ödeneğinden yararlanıyor

Ellerindeki TV'lerin çoğunda piksel hataları bulunduğunu öğrendiklerini ancak kendileri ile alakalı olmadığını söylüyor.

TV'ler Vatana LG Türkiye üzerinden gidiyormuş, bozuk TV'ler vatan tarafından yeniden paketlenme gibi bir şey söz konusu değilmiş. Bizde öyle bir sistem var ki anayasa gibi maddeler var firma müdürü dahi değiştiremez filan diyor.

Ama piksel hatası olmayan C9 yok gibi diyor.

Ben samimiyetine inanıyorum

Sanırım bu avrupadan Türkiye'ye LG tarafından gönderilen hatalı panellerden kaynaklanıyor arkadaşlar
    Mağazaları ne zaman açılacak acaba? İnternet mağazalarında bir çok ürün fiatı uçmuş durumda.. Traş makinası 3 katı olmuş..Vicdansızlar. 300 den 900 e..

• Ekranı test ettim ölü piksdle rastlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yok ben de çıkmadı leke

• uamurat U kullanıcısına yanıt
    Hadi gözünaydın hocam

Akşam banding testi yaptınız mı?

%5 gri testini yapıp akşam kontrolünü yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 20 Mayıs 2020; 10:14:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Mağazaları ne zaman açılacak acaba? İnternet mağazalarında bir çok ürün fiatı uçmuş durumda.. Traş makinası 3 katı olmuş..Vicdansızlar. 300 den 900 e..

Alıntıları Göster
    Hocam 1 Haziranda açılaçak
  • quote:

Orijinalden alıntı: uamurat

Ekranı test ettim ölü piksdle rastlamadım
    Hocam güzel günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Alıntıları Göster
    bayramdan sonra dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Bu mesaj silindi.
    katıldım teşekkürler
  • arkadaşlar netflix'de Dolby Atmos destekleyen içerikler açıyorum ama logitech Z906 ses sistemime optik olarak TV çıkışı bağlı olmasına rağmen ses sisteminde Decode ledi yanmıyor yani sıradan bir ses çıkışı gibi algılıyor. Sadece 5+1 deniyorum bunda da aynı.

LG C9'da Dolby Atmos vs sadece kendi hoparlörleri için mi geçerli optik çıkışa vermiyor mu ?
  • Vatan dan aldığım C9 u test ettim , toplam 3 adet ölü piksel var , 1 tanesi sol üst köşede yarım metre mesafeden görünüyor , diğer iki tanesi sağ üst köşede ekranın dibine girince belli oluyor. Banding testinde sorun görünmüyor.
    Yabancı forumları da kontrol ettim orda da benzer şikayetler var.Takip ettiğim The Tech Giant diye bir youtube kanalı var , O adamda B9 panel var , ölü piksel ve banding yüzünden panel değiştirdi videosu falan var kanalında.
    Özetle şimdilik izlemede kalacağım , bu 6 aylık periyotta ölü piksel sayısında artış veya panelde herhangi bir sorun yaşarsam iade edeceğim.
    Onun dışında görüntü performansı renkler siyahlar vs çok iyi , Al ses tv hoparlöründen alınacak bir ses için çok başarılı.
  • e_mumcik E kullanıcısına yanıt
    Youtube’daki o arkadaş B7 kullanıcısı ve bu ölü piksel meselesi onda sonradan çıkıyor.

Adamın panelini de evine gelip tereyağından kıl çeker gibi değiştiriyorlar.

Peki ama ya bizde?

• Herkese merhaba,
    Oled TV'lerdeki ABL yani parlaklık limitlemeyi kapatma seçeneği eklenmesi adına kampanya bulunuyor. Katılırsanız ve mümkünse paylaşırsanız amacına ulaşabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fromoksu F kullanıcısına yanıt
    B7 değil B8 miş , B7 ile ilgili çok fazla burn in şikayeti var , bizde de şikayetvar da çok fazla sorun yaşayan insan var ,C9 panellerde rastlamadım burn in şikayetine , 8 aylık kullanımdan sonra oldu diyor.Adamdaki ölü pikseller baya büyük birden fazla pikselin birleşimi gibi.Sonradan oluştuğu için izlemede kalacağım , böyle kullanmak da çok hoşuma gitmiyor ama reddit e falan bakınca bir tek bize ait bir sorun olmadığını gördüm , kıyamıyorum göndermeye çok güzel tv
  • DRACON1C kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla sicaklik organik ledlere zarar verip omrunu kisaltiyor. B7 ,C7'lerde cok burn-in olmasinin sebebi panelin cok isinmasi. Bu ozellik iyi bir sey aslinda paneli koruyor. Neden opsiyonel olmasini istiyorsunuz anlamadim. Kullanicilara dusuk oled isigini 100 yapmayin denmesinin sebebi de bu ayrica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 20 Mayıs 2020; 16:12:10 >
  • e_mumcik E kullanıcısına yanıt
    Hocam o reddit’tekiler münferit bir kesim. Bizde alıyorsun hatalı değiştiriyorsun hatalı yani şunu demek istiyorum, sayısı önemli değil 1, 5, 30 bir ülkede satılan panellerin tümü hatalı olur mu yahu?

Siz de şanslı kesimdensiniz az hatalı bir panel gelmiş, iyi günlerde kullanın.

Bizim de ilk değiştirdiğimiz paneller o youtube’daki gibi öbek öbek yapışık ölü piksellerle doluydu. Değişti geldi 10 piksel hatalı çıkan da var 40 piksel hatalı çıkan da...

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.