Şimdi Ara

2019'da çıkacak olan DC oyunu. #Arkham2019 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar son dönemde nerdeyse bütün DC animasyonlarını izledim ve birkaç çizgi roman okudum. Oyun oynayan birisiyim ve doğal olarak güzel bir oyun var mı diye araştırma yaptım. Aslında en az 1 yıldır takip ediyorum ve araştırma yapıyorum.

    Elle tutulur bir oyun yok ne yazık ki. Rocksteady'nin ve WB montrealin Batmanlari ve İnjustice dışında doğru düzgün eğlenebileceğiniz, farklı DC karakterlerini barındıran yüksek bütçeli bir oyun yok.
    Örnek olarak şahsen bir Shazam hayranıyım ve henüz piyasada Shazamı kontrol edebildiğim adam akıllı oyun yok. Lego oyunlarından bahsetmiyorum bile hiç sevmiyorum. Düşünün artık en son Scribblenauts Unmasked diye bir oyun vardı DC evreninde geçen onu yükledim. Neyse ki o oyun var en azından bütün DC karakterleri var içinde.

    Sadede geleyim son 1 yıldır Batmanden farklı AAA yüksek bütçeli bir DC oyununu geliştiriliyor mu diye haberleri takip ediyorum araştırmalar yapıyorum.


    Rocksteady stüdyosunun bir AAA Superman oyunu geliştirdiği yönünde güçlü söylentiler vardı.
    Geçtiğimiz aylarda ise bir sistem test sitesinde Superman: Worlds Finest isimli bir oyun listelenmişti.
    Aşağıdaki ise oyuna ait olduğu ileri sürülen bir görüntü.
    2019'da çıkacak olan DC oyunu. #Arkham2019 ??


    Ancak şimdi başka bir oyun stüdyosundan, WB Montreal'dan bir sızıntı var. Şirkette yeni çalışmaya başlayan birisi LinkedIn profilinde "Project 2019" isimli bir proje üzerinde çalıştığını belirtmiş. Kısa süre sonra da bu bilgiyi kadırmış.

    2019'da çıkacak olan DC oyunu. #Arkham2019 ??

    WB Montreal 6 senedir yeni bir oyun yayınlamadığını biliyoruz. Ayrıca twitterda eski bir geliştirici bu süre içersinde 3 tane oyunu iptal ettiklerini ve çalışmalarının boşa gittiğini belirtmiş.

    2019'da çıkacak olan DC oyunu. #Arkham2019 ??


    Bu durumda kendi yorumumu yapmam gerekirse, WB Montreal'in zaten 3 oyun iptal etmiş ve 2019 da çıkarmayı hedefledikleri bir oyun olduğunu hesaba katarsak, bu kadar kısa sürede ancak bir Batman veya Robin oyunu geliştirebilirler diye düşünüyorum. En azından Open World olmayan veya Justice League olmayan bir oyun olsa gerek. Bir çok hayran da buna dayarak yeni bir Arkham oyunu bekliyor. Project 2019 oyununa Arkham 2019 olarak hitap edilmeye başlandı bile. Batman hayranları için güzel birşey.

    Diğer yandan Rocksteady'nin hala bir proje üstünde çalıştıklarını biliyoruz. Benim umudum bir Justice League veya Batman dışında bir karakter olması. Flash olabilir mesela.

    Benim beklentilerim bu yönde sizin beklenletileriniz nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 23 Ocak 2019; 19:6:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.