Şimdi Ara

2019 Corolla lpg (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
2
Favori
32.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Brc platinum fiyatları nasıl piyasada SERVİSTE veya başka yerde takılması çok farkeder mi sıfır araç için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfrk47

Brc platinum fiyatları nasıl piyasada SERVİSTE veya başka yerde takılması çok farkeder mi sıfır araç için
    Parayı servise verseniz de lpg serviste takılmıyor.
    Çekici ile anlaşmalı olduğu lpg firmasına götürüp taktırıyorlar.

Yani dışarıda taktırsanız da aynı şey tek farkı servise parayı verince servis olası sorunda biz yardımcı oluyoruz diyor dışarıda taktırırsanız böyle bir imkanınız yok

Ama oldu ki ilgili aracı aldığını bayi kapanırsa diğer servislerin yardımcı olacağını sanmam herhangi sorun da
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Başka yerden takılması durumunda motordaki olası bir arızada garanti kapsamı dışına çıkıyor deniliyor bu doğru mudur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfrk47

Başka yerden takılması durumunda motordaki olası bir arızada garanti kapsamı dışına çıkıyor deniliyor bu doğru mudur
    Toyotanın resmi olarak lpg uygulaması yok honda gibi.Sonradan yapılan bayi de takılsa da dışarıda takılsa da motor garantisi toyota kapsamında bitiyor.

Fakat bayide taktırırsanız arada bayi olduğu için olası motor sorunlarında karşınızda muhattap bulabilirsiniz.

Ben dışarıda taktırdım motor garantisi bitti ama diğer aksamların garantisi sorunsuz devam ediyor motor da oluşabilecek hiç bir soruna haklı olarak servis karışmaz bu sorumluluğu ben aldım.10.000 bakımında fren balataları garantiden değişti ücretsiz olarak lpg olmasına rağmen diğer aksamların garantisi etkilenmiyor.

Yıllarca bu araçlara lpg takıldı hepsi dışarıda takıldı sorun yaşayan sayısı yok gibi bir şey bende budan dolayı dışarıda taktırdım şuan da memnunum bir şikayetim yok brc comfort kiti takılı

Ben de BRC'ye karar verdim comfort taktırırsam ucuza mı kaçmış olacağım bilemiyorum zira 3-4 seneden fazla toplamda 100k'dan fazla binmeyi de pek planlamıyorum. Bu arada siz nerede taktırdınız ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndr777

Ben de BRC'ye karar verdim comfort taktırırsam ucuza mı kaçmış olacağım bilemiyorum zira 3-4 seneden fazla toplamda 100k'dan fazla binmeyi de pek planlamıyorum. Bu arada siz nerede taktırdınız ???
    Bende comfort taktırdım.

Borular ekipmanlar herşey platinum ile aynı

Tek fark enjektör ve regülatör

BRC comfort da gemini enjektör var kaliteli bir enjektör

Bende aynı şekilde 100.000 den fazla binmeyi planlamadığım için brc comfort taktırdım

Comfort'da ki enjektör sesi platinum göre daha az

Taksilerin çoğu atiker kullanıyor binlerce km yapıyor comfort da hayli hayli 100.000 bin km rahat devirir diye düşünüyorum
    Ankara'da BRC takılması için tavsiye mekan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndr777

Ankara'da BRC takılması için tavsiye mekan var mı ?
    Ankara konusunda hiç fikrim yok fakat

Google yorumları en çok olan firmaların yorumlarını inceleyip varsa youtube kanalları üzerinden az çok fikir sahibi olabilirsiniz

Ayrıcahttps://www.brcturkiye.com/ arayıp tavsiye isteyebilirsiniz ben ilk brc Türkiyeyi arayıp hem kit farklarını sormuştum hem firma önerisi istemiştim yardımcı oldular sağ olsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Şubat 2020; 12:24:43 >

Bunları ben de yaptım :) ek bir tavsiye var mı diye sordum :) teşekkür ederim
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    2016 model civic vardı, ufak bir kaza sonucu honda serviste yapildi, bir yil sonra tampon sarkti, bir yetkili servis bunu tespit etti, mail atin cevap versinler düzeltiriz dediler, honda turkiye tampon montaj garantisi 1 yil dedi hicbir sey yapmadi

Simdi de sag arka direk te boya atmasi oldu, goturdum son bakimlari serviste yapilmadi diye garanti kapsam disi dedi honda turkiye,

Ust komsumda da 2016 eylul cikisli civic dream vardi aynisi onda da oldu, honda turkiye bir daha tovbe Kesinle almayin arkadaslar

Sifir alirken sordum 6 yıl garanti dediler, dısarda lpg taktırirsaniz aracin garantisi 3 yıla duser dediler. Sehir disinda arac motor hatasi verdi, goturdum servis para aldi, lpg oldugu icin motor garantisi yok dediler, sonrasinda servise goturmedim.

Yani sonuc olarak honda turkiye hicbir sey yapmadigi gibi gidin istediginiz yere sikayet edin diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba..bende yenı corolla ıle aranıza katıldım..aracımda lpg yok ama taktırmayı dusunuyorum..sordugum fırmalarda atıker grand 2.500 cıvarı, brc comfort 3500 civarı, llandırenzo , lovoto c obd 2 ve brc platıınum 4.500 tl cıvarı fıyat verıyorlar adanada .. fıyatlar yuksek geldı atıker harıc..bu arada ınternette vıdeoları seyrettım sanırım en ıyı montaj enjektorlerın hepsının ayrı olmasından dolayı ve kolaylık olarak atıker grandda..bu konuda ne tavsıye edersınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.