Şimdi Ara

2019 ayt polinom soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar polinomlardan soru kaçırmam diyordum ama 2 polinom sorusunu da çözemedim 345'in orijinal polinom soruları kısmını bile çözmüştüm oysa ki seneye sınavda bu tarz sorular geldiğinde başka konulardan özellikle kesinlikle çözmek istiyorum fazla kaynak çözüp en zor soruları çözmek mi lazım bunun için yoksa işin sırrı başka bir şey mi o soruyu çözenler o o bilgiyi nereden çalışarak öğrendiler ? napmam lazım yani en değişik soruları çözmek için şans mıdır bu iş.

• Her sene orjinal soru gelecek seneye de gelecek o an boş bırakmıştım 1ini yaptım diğerinde son anda gördüm ama süre yetmedi dikkatlice bida okumustum sakince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabildigince analtik düşün hocam.ama hayatimda gordugum en sacma diziler sorusuydu hicbir anlami olmayan sacma sapan bi,soru

• bu hocada cozememisti soruyu. Sanırım tamamen şansa bağlı.

• Birini yaptım diğerini malesef sınav stresinden yapamadım. Kökü p(x) diyormuş ben x aldım direk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam inanın hiç belli olmuyor yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi dibine kadar analitik düşünmek gerek. Öyle bir soru sorarlar ki çoğu kişi yapamaz siz yaparsınız ya da tam tersi olur. Aynı şeylere çalışıp monotonlaşmayın önerim bu. Kendi kendinize “ben olsam şöyle sorardım” diye sorular oluşturun kafanızda.

• polinom sorularına rahat 10 dakika gömdüm aytde baya sıkıntı sorulardı sınav anına bağlı baya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    5 yıl önce açıldı
    2023 AYT MAT 19. SORU (Polinom)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diziler sorusunu sınavda anlayamadım. Çıktım yine anlamadım. Bir yer kazandım hala anlamadım.

• Up

• ):

• Bende kafın derece testlerine kadar çözdüm + acil üçdörtbeş çözdüm bende 1 tanesini çözebildim sınavda çok eleyiciydi

• İkisine de aşırı vakit harcadım ikisini de çözdüm ama bunlara uğraşmaktan çember analitikli soru boş kaldı. Sınav anına bağlı tamamen ferah bir kafa ile analitik düşünmek lazım

• zyhrr Z kullanıcısına yanıt
    valla ya beynim anlamamakta ısrar ediyor benimde
  • Ben polinom konusunda kendime çok güveniyordum sınavda 2 soruyu da ilk başta çözemedim.Daha sonra soruya tekrar döndüm ve daha yoğun düşündüm bilmiyorum herhalde biraz şans gerekiyor.Ezberci sistemden kesinlikle kaçınmalısın.Farklı düşünmeyi öğrenmelisin.Herhalde soruları hazırlayanlar da böyle yaparak ezberci takılanları direk eliyorlar.Ama harbi kaliteli matematikti o ayrı.
  • 2 soru da harikaydı bence. Ama hikayesiz olan soru daha güzeldi. Bence Acil veya Karekök çözen biri o soruları çözebilir sınavda dikkatsizlik yapmazsa. Çünkü o kitaplar cebiri iyi geliştiriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.