Şimdi Ara

2018 Yılında Adobe Creative Suite 5.5 Kullanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olayım şu:
    Düşük özellikli gündelik işler için uygun bir bilgisayarım var. (Samsung Galaxy Book 10.6 > Intel Core m3-7Y30, HD Graphics 615, 4 GB Ram) Bilgisayarımda Adobe Creative Cloud 2015 yüklüydü fakat Photoshop'ta çok basit işlemlerde bile uzun süreler beklemek zorunda kalıyordum ve bazen ram yetersiz kalıyordu. Ben de sildim ve düşük sistem özellikleri isteyen programlara baktım. Zaten profesyonel olarak ilgilendiğim programlar değil bunlar. Adobe CS5.5 sistem özellikleri bilgisayarım için uygun görünüyor ve yüklemeyi düşünüyorum.

    Şu durumda merak ettiklerim:
    CC5.5 yaklaşık 7 yıllık bir sürüm olduğu için son sürümlerle arasında uyum sıkıntıları gibi özellikle Premiere ve Illustrator programlarında eski olmasından kaynaklı yaşayabileceğim sorunlar olur mu acaba? Ve basit bir kullanıcı olduğumu varsayacak olursak CS5.5'in yetersiz kalacağı durumlar olur mu?

    Buradaki tek amacım bilgisayarımı zorlamayacak multimedya programları ile basit video, fotoğraf düzenlemeleri ve vektör, illüstrasyon gibi konularda sıkıntı çekmeden çalışabilmek. CS sürümlerini kullandıktan sonra CC'ye geçiş yapmış, olaya az çok hakim arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oklukk -- 24 Eylül 2018; 22:26:6 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.