Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Yaz Tatili Çalışma Programı ve Gelişim Günlüğüm [HEDEF İLK 100] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
84
Favori
27.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden sana tavsiye, burayı çok fazla kullanma, internette ygs lys ile alakalı çoğu tavsiyeyi dinleme. Benim de sene başında ilk 100 ilk 500 gibi hayallerim vardı, buradaki troller mi desem neler desem bilinçaltına giriyor hedeflerine olamayacak gözüyle bakmana neden oluyorlar, sana diyeceğim şey, 1 yıl sonra bugün ilk 100deyim diyebilmek istiyorsan bugün bu mesajı okuduktan sonra buraya girmemen, nazar değdireni var trollü var, sen bilirsin yine de girip girmemek senin elinde.
  • Bu kadar çok çalışılır mi ya. Yazık hepinize üzülüyorum. Dalga amaçlı değil. Cidden, bir sürü genç böyle harıl harıl çalışıyor, bundan çok daha fazlası da hiç bi halt yapmıyor...

Ne bileyim yani, şimdi içinizden sırf puanı yüksek diye bazı bölümlere gitmeye çalışacaklar da çıkacak. Kiminiz gidecek.

Genel olarak yazık oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunlar gümbür gümbür geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Kapışalım mı yakışıklı

2018 YGS - LYS Yaz Tatili Çalışma Programı ve Gelişim Günlüğüm [HEDEF İLK 100]

ne güldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Mezunlar gümbür gümbür geliyor

seneye sınav fena ösym istatiklere bakarak hazırlıyor cünkü

• Hangi dilde hazırlık okudun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Hocam bloklusun yahu :/

• quote:

Hocam bloklusun yahu :/

niye blokladın la kardeştik senelerdir

Bilmiyorum kaldırdım şimdi ama blokladıysam boş yere değildir. Allah Allah tanıdıkta geliyorsunuz ?

• trollun dibine vurcaz burda reis hazırlan😀

• quote:

Bilmiyorum kaldırdım şimdi ama blokladıysam boş yere değildir. Allah Allah tanıdıkta geliyorsunuz ?

oooo 4 sene önce tanıştık facede bile ekliydin bende o sacların uzundu falan

• quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Kapışalım mı yakışıklı

2018 YGS - LYS Yaz Tatili Çalışma Programı ve Gelişim Günlüğüm [HEDEF İLK 100]

Bende bunun iki katı kadar kitap vardı ama hepsi depoda olduğu için resim atamayacağım. Benim 9-10-11-12.sınıftan her dersten ikişer kitap var. Bunlar zaten64 yapıyor. Birde abimin 30 küsür kitabıyla 100 e yakın soru bankası-konu anlatımı vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

rez alın
    ygs 40k gelcek
    lys 65k mezuna kalcak
    ygs 20k
    lys 25k

Niye adamın moralini bozuyorsun ya? Ben umutluyum arkadaştan sistemi oturtmuş.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:19:5 >
    Hocam kolpalıyorsunuz gibi de saçım uzundu şimdi nick ad soyad olunca bir şey diyemiyorsun

• O kitapları bitirirseniz tıp garanti hocam
    Umarım paranız çöpe gitmez
  • İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız arkadaşlar benim de kardeşim girecek cok pis bir dönem anlayabiliyorum sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyalKardeslik

Bu kadar çok çalışılır mi ya. Yazık hepinize üzülüyorum. Dalga amaçlı değil. Cidden, bir sürü genç böyle harıl harıl çalışıyor, bundan çok daha fazlası da hiç bi halt yapmıyor...

Ne bileyim yani, şimdi içinizden sırf puanı yüksek diye bazı bölümlere gitmeye çalışacaklar da çıkacak. Kiminiz gidecek.

Genel olarak yazık oluyor.

Yazık felan olmuyor hocam geleceklerini için uğraşıyorlar sistemin bu kadar zorlaması gençlerin suçu değil lakin bu gençler şimdi harcayacakları 1-2 yıl ile hiç bir şey kaybetmez hatta bütün hayatını etkileyecek olumlu şeylerin önünü açar.

En iyiler arasına girerseler alacakları burslar ile önlerine gelecek imkanlar ile (kaliteli eğitim, yurt dışı vb.) hem hayatlarının en güzel kısımlarında kimseye muhtaç olmadan yaşayacaklar hem de aldıkları eğitim ile aranan insanlar olacaklar.

En iyi yerlere gitmeden de büyük işler yapılabilir, büyük imkanlar çıkabilir ama bir laf vardır."İstisnalar Kaideyi Bozmaz." Aklı başında birisi fırsatlar beni bulsun fiye beklemez o fırsatları yakalamak için uğraşır.

Tabi sırf puanı yüksek diye istemedikleri bölümleri yazanları düşünürsek onlar için yazık oluyor diyebiliriz kazançları yüksek olsa da işini sevmedikten sonra ne kadar önemli olur tartışılır. Ama istediğin bölümün en iyisi bu kazanmak için verilen üstün emeklerin her dakikasına değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 16 Haziran 2017; 1:17:8 >

• Başarılar bence ilk 100 hatta 1. lik bile uzak değil en kötü ilk 1000 girerseniz gibi görünüyor.

• Hocam okul iel mi cal mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.