Şimdi Ara

2018 TSK-MSÜ HARP OKULLARI SINAVI/18 MART/KATILACAK KAÇ KİŞİ VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
5
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben not alıyım,

1.Hep LYS Kasan Adam
    2.fast_rider
    3.cengo385
    4.R.Hooke
    5.Dr.Donanım
    6.pherradi
    7.cagkan1905
    8.wardsg1
    9.TheNavyInfantry
    10.Victoriou_S
    11.IIFSMII
    12.gecmisgecmistir
    13.Cax10
    14.Ekskalibur1
    15.2.DunyaSavasıGazisi
    16.lastnovember
    17.mimaradayıxxx
    18.tahaxis07
    19.Hammer_007
    20.marmaradishastası
    21.sıgmeundfreud
    22.skayress

15 Şubat SON BAŞVURU TARİHİ
    18 Mart SINAV
    24 Nisan-11 Mayıs TERCİHLERİN ALINMASI
    11 Haziran Mülakata Katılacak Adayların İlanı
    26 Haziran-10 Ağustos Mülakatlar
    13-15 Ağustos Asil Listelerin Açıklanması

AYRINTILI BİLGİ(KILAVUZ)https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/MSU/BasvuruK%C4%B1lavuzu09012018.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 27 Ocak 2018; 18:23:28 >

• 1 hafta önce Hava Harp okulundaki 40 öğrenci müebbet hapis cezasına çarptırıldı 18 yaşında.Bu işi gerçekten istiyor ve iradeli iseniz yazın.Artık insanlar böyle yerlere girmekten korkuyor.Bundan 10 sene sonra belki devir dğeişirse sizler içinde bunlar Erdoğan döneminde girenler diyecekler.Ben katılmıyorum zaten böyle bir istegimde yok katılan arkadaşlara başarılar
  • Eqle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hacettepe bilgisayar olmazsa hava harp yada deniz harp e gireceğim inşallah.

bu arada konuyu 2018 harp okulları ana konu yapıp ösym nin ve milli savunma üniversitesinin paylaştığı kılavuzların linkini koyarsan güzel olur.

hep beraber burda toplanalım sınavdan sonra ve mülakatlardan sonra konuşuruz.

saka saka ekleme x/

"Göz bebekleri açılır, atardamarlar büzülür, vücut ısısı artar. Nabız ve tansiyon yükselir. Solunum hızlanır ama içeri çekilen hava azalır. Beyin her yere elektrik sinyalleri gönderir, her bezden salgılar fışkırır. Kaslar, vücut ağırlığının 3 katını kaldırıyormuşcasına gerilir ve spazm geçirir. İnanılmaz zevkli olmasaydı insanlığın sonu bin yıllar önce tükenirdi."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    ne puanı kardeş yks ile almıyor adamlar. martta girilen sınav + mülakat puanları ile asil yedek sıralayıp alıyorlar. tyt ve ayt de barajı geçmek yeterli.

eskiden sadece üniversite puanı ile alıyordu artık değişti. bu yıl çok sıkı tutmuşlar alım sistemini.

ayrıca puanı bırak hava harp e girmek tıp a girmekten çok daha zor, tıp a girmek için çalışırsın puanını alırsan ama hho için vücudunun kusursuz olması lazım. ayrıca öğrenci seçme uçuşu ve intibak var.

bu okula giren adamlar anasının karnından pilot çıkmış demektir bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce Hava Harp okulundaki 40 öğrenci müebbet hapis cezasına çarptırıldı 18 yaşında.Bu işi gerçekten istiyor ve iradeli iseniz yazın.Artık insanlar böyle yerlere girmekten korkuyor.Bundan 10 sene sonra belki devir dğeişirse sizler içinde bunlar Erdoğan döneminde girenler diyecekler.Ben katılmıyorum zaten böyle bir istegimde yok katılan arkadaşlara başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

LYS Kasan Adamın Hali Temmuz'da Bir Başka Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

ne puanı kardeş yks ile almıyor adamlar. martta girilen sınav + mülakat puanları ile asil yedek sıralayıp alıyorlar. tyt ve ayt de barajı geçmek yeterli.

eskiden sadece üniversite puanı ile alıyordu artık değişti. bu yıl çok sıkı tutmuşlar alım sistemini.

ayrıca puanı bırak hava harp e girmek tıp a girmekten çok daha zor, tıp a girmek için çalışırsın puanını alırsan ama hho için vücudunun kusursuz olması lazım. ayrıca öğrenci seçme uçuşu ve intibak var.

bu okula giren adamlar anasının karnından pilot çıkmış demektir bana göre

Yanlışın var hocam yüzdesi belli olmamakla birlikte üniversite sınavındaki başarın harp okuluna yerleşmeni etkiliyor.
    2018 TSK-MSÜ HARP OKULLARI SINAVI/18 MART/KATILACAK KAÇ KİŞİ VAR?

• Ekle hava harp yada hava astsubaylık icin

Geçen yıl kara 2000 (1000 hazırlık-1000 1. sınıf), havaya 500 kişi (250 hazırlık - 250 1. Sınıf) kişi alınmış. Bu yıl da aynı sayıda kişi alınır büyük ihtimalle. Sınava 200k kişi girse 100k sı öylesine girmiş olsa, 50k sını direk elesek geriye 50k kalıyor yani hava harp için 50k kişi arasında 500 kişi seçecekler

Geçen yıl 250k kişi başvurmuş ama geçen yıl sınav falan yoktu millet gaza gelip başvurdu bu yıl sınavın 80tl olması güzel oldu bence en fazla 100-150k kişi girer bu yıl.

Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.