Şimdi Ara

2018 Müfredat değişti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi değişen bir şey var mı, 2017 ygs müfredatı, lys felan değişiklik?

• up
  • Aynısının laciverti.
  • Up tamamen aynı mı şimdi, bir cevap hayrınıza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimyada değişiklik var diye biliyorum kimyacı 9. sınıfta bu sene müfredatınız değişti demişti diye hatırlıyorum.
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    Kimya zaten o kadar karışık ki, kimi kitaplar tepkimeleri, bileşikleri ayrı almış kimisi hiç vermemiş bir TM olarak işin içinden çıkmak zor.

• Müfredat değişti ancak yeni liseye başlayanlar için. Mesela mantık 9. Sınıfa geri döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Bunlar neyin kafası bir 11 e alıp bir 9 a geri koymak neyin kafasidir?

Şuan ki 12 ler, mantığı 11 de gördü değil mi?

• bu sene gördük ki değişsede adamlar çıkarttığı şeyi sorabiliyor . hatta cikarttigi konuyu daha fazla soruyor . siz siz olun kalkan konulara titizlikle çalışın
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Ohhoo öyle birşey yapmaya gerek yok bence 2003 yılındaki konuya neden çalışalım, seve seve o soruları ıptal ediyorlar. Kaldırılmış konulara çalışmak son derece saçma.

• 2003 gibi bir yazı yazdıgımı göremedim . Gecen sene toplam formulü (şekilli olarak tamamen kalktı ) kaldirildi , bizler problemler icinde basitce toplam carpım kullaniyorduk . 3 tane mi ne soru geldi . uzay kalktı 3 tane soru geldi . çalişma kardeşim sen
    Uzay soruları iptal oldu, toplam çarpım kalkmamisti dizilerin içinde Azda olsa vardı diye hatırlıyorum ama uzay soruları komple kaldırıldı.

• kardeşim az da olsa var dedigin şey bize gelen okullardada söylenen şekilli soru gelmeyecek formullerini ezberlemeyin . zaten çok basit işlemlerde toplam carpım kullaniyorduk . adamlar kaldırdıgı yeri sordu . sen bilirsin dostum sana çalişma demiyorum zaten konuya gelen arkadaşlar böyle hata yapmasın diye dedim .
    Öyle olabir kardeşim, toplam carpima bir şey diyemem ama müfredat dışı çalışmak bence çok mantıksız, bunlar kaldırıldı ama ben yine de çalışayım denecek çok fazla konu bulunabilir sonuçta değil mi?

Ben öyle düşünüyorum, sen de öyle neyse.

• Hocam mesela bu yıl ki LYS'de bir trigonometri sorusu ters dönüşümle 10 saniyede çözülebilirken,kalktı diye onu bilmeyen birisi için işlem ameleliğiydi.

Aslında hocam matris determinant öğrenmeniz bile bazı sorularda yararınıza olabilir.Ama tabiki bunlarsızda aslında hiçbir şekilde eksik değiniz.
    Toplam sembolü diziler konusunda geçiyor şekilli olanlar da dahil. Zaten şekilsiz toplam sembolü var mı ben görmedim daha.
    Delil: Fem simetri 2017 müfredat basımında diziler konusunun içinde toplam sembolü var
    Delil 2: Vural Hoca'nın lys'den sonra toplam sembolüne bakın demiştik diziler konusunun içinde geçiyordu demesi.
  • Evet hocam liseye yeni geçenleri bağlıyor şu anda sadece, bu arada uzay geometrisi geri döndü

• David Belle kullanıcısına yanıt
    Adlaşmış tamlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FC33A35E -- 18 Ağustos 2017; 17:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lesser Faith

Adlaşmış tamlama

• 4 yılda bir değişiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.