Şimdi Ara

2018 golf Highline mi 2018 astra dynamic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2018 golf Highline cam tavan 40.000 km. Ancak 30.000 TL hasar kaydı var. Sunrooflu 175.000 lira

2018 Opel astra dynamic sunrooflu 40.000 km hatasız 175.000 TL

Sizce artı ve eksileri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her türlü golf ha şanzımanı sorunlu diyenlere aldanma al kullan hiçbir şey olmaz Allahın izniyle.
  • Golf daha iyi araç ama hasar kaydı yüksekmiş
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Rakam nasıl hocam sence o hasar kaydına ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD1C0BD9B

Rakam nasıl hocam sence o hasar kaydına ?
    motor yazmamışsınız ama dizel sanırım.
    fiyat bana göre biraz fazla
    bir de hangi parçalarda değişim boya var bunlar da önemli tabi
  • Farları ve tamponları değişmiş bir Golf yerine Astra alırım.Sonra yağmurda kısa devre yapcek uğraş dur uyarı lambalarını söndürmeye.İçiniz rahat edicekse Golf de olabilir ama benim tercihim Astra'dan yana olurdu.

• 5 bin daha çık sıfır al vallaha kafan rahat eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizel alacağım hocam

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Evet hocam far ve tampon yetkili serviste değişmiş. Sizin herhalde bu tür bir tecrübeniz oldu paylaşır mısınız?

• hevdidik kullanıcısına yanıt
    Allah yakınlarına kolaylık versin.

• quote:

Evet hocam far ve tampon yetkili serviste değişmiş. Sizin herhalde bu tür bir tecrübeniz oldu paylaşır mısınız?
    https://forum.donanimhaber.com/honda-kullananlar-alacaklar-mutlaka-okusun--141787174

tampon değişimi vs yetkili servisde değişmedi ise bulasmayınız..
  • İkilemde kalmadan Astra. Kazadan sonra ne sunroof adam akıllı kalmıştır ne de araç.

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Konuyu hatırladım da o arkadaş sonradan ekleme yapmış arabaya ancak bu orijinal sadece ön 2 far kaput değişmiş çamurluk değişmiş

• 175 bin az para değil. O kadar para verdikten sonra kazalı arabaya binmek istemem. Satarken sıkıntı yaşamanız da çok muhtemel. Ne olursa olsun benim içim rahat etmez aklımda soru işareti kalır.
  • Kesinlikle Golf Highline alırdım. Fakat burada şöyle bir durum var, 2018 model bir araç için 30.000 TL hasar kaydı çok yüksek. Bu nedenle ya başka bir ilana bakardım, ya da Astra’ yı alırdım.

• Arkadaşlar herkes fikrini söylemiş güzelce ancak nedenlerini söylerseniz almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Mesela astra diyen arkadaşlar neden astra yada golf diyen arkadaşlar neden golf? İllaki bu arabaları belirli bir süre kullanan arkadaşlarımız vardır kullanıcı tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum. İki araç da dizel araç

• quote:

Tecrübeden ziyade rakamdan varsayım yaptım far değişmese kaportada bu kadar işlem olsa ağır hasar kayıtlı olurdu muhtemelen.Arıza lambası tecrübeme gelince I30 aracımızda park sensörleri kaza sonrası her yağmurda ötmeye başlamıştı,en son tamponu tekrar söktürüp kontrol ettirmiştim.Başka bir tecrübem yok :/
  • Golfün hasarı 2018de olduysa yüksek bir miktar ancak hasar yeni ise 30-35.000 çok sayılmaz. Tampon + far + işçilik o kadar yapar. Tabii ben olsam Astrayı tercih ederdim 1.6T 200Hp motorlusunu da alırsam evladiyelik olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.