Şimdi Ara

2018 GENÇLERE ÖNERİLERRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi arkadaşlar ben 9 dan beri çalıştım gezdim ettim hepsini yaptım açıkçası :) lakin 11. sınıf 2. yaz döneminde artık full çalışma odaklı gittim. Size tavsiyem 11i iyi bir şekilde halledin ve 2. yaz döneminde ygs matematik olayına başlayın 12. sınıf başlayana kadar da en az ygs mat bitmiş olsun en azından 1 kitap bitirin ( ben o zamanlar konu özetli takıldım :)) ) Moraliniz bozulucak psikolojiniz bozulacak baskı oluşacak bunlara hazırlıklı olun. Unutmayın ki deneme çözdükçe geliştiğinizi fark ediceksiniz her ne kadar lys önemliysede ygs ihmal etmeyin en azından ygs çalışırken lys yide unutmamaya bakın ( fena çarpar ) benim sıralamamın bu hali ygsden kaynaklanıyor olsa gerek ki ygs de zaten ümidimi kesmiştim şöyle yani sabah kalktım kahvaltımı ettim ve kusmaya başladım tabi o arada bağırış çağırış işittik azar yedik ama öyle böyle şükür sınava girdik. Ygs min kötü gelmesinin en buyuk sebeplerindendir. Diyeceğim o ki heyecanınız sizi değil siz heyecanınızı kontrol edin. Yazın ygs mat bitirdiniz 12 başında hemen ygs karekök mat sağlamdır çözmeden sınava girmeyin bence. Paragrafları unutmayın sakın haa 11. 2. yaz dönemi mat la beraber paragraf kitabı alın ve çözün 5 6 tane bitirmişimdir :) bir zamandan sonra sıkıyor ama dayanacaksınız.Bakın bir önerimde dış tarafa odaklı olmayın bizde çok vardı yok çalışmıyom yok geziyom geçin bu işleri sınav donemınde yakın durursanız da onlara he he deyin geçin. Ygs bitti diyelim pazar günü o gün gezin tozun ama pazartesi devam çünkü sonu lys mesela arkadaşlarımdan bende ygs den 30 40 bin önde olanlar vardı şu an bazıları 10 bin önde bazıları 20 bin 30 bin geride ( ygs 82k )
    Lys döneminde sayısalcı arkadaşlarım için apotemi diyorum susuyorum :) bazı arkadaşlar yüzde yüz kullanıyordu bakabilirsiniz ona da lys döneminde erken belki ama aklınızda olsun apoteminin türev integral kitabını baş ucunuzdan ayırmayın. Maraton tesleri size bağlı :))) Giydirir affetmez :) Gelelim deneme kısmına ilk başlarda ygs çalışırken bölüm deneme gidin sonra yavaş yavaş genel denemelere geçin size tavsiyem üç dört beş çözmeniz çünkü ösym tarzı soruları olan bir denemeydi ben beğendin ygs çözen arkdaşlarım ygs den memnundu ben lys çözmüştüm bileydim çözerdim :)) Gelelim ösym son yıllarda git gide üstüne düştüğü konu PROBLEMLER arkadaşlar yaparım deyip geçmeyin adam sizden sayısal işlem yapmanızı istemiyor artık düşün mantık kur sonra işlemini yaparsın diyor. Bizim sınavda ilk 20 soru ygs klasımızı konsuturduk lakin problemlere gelince hayda bakıyorsun anlamıyorsun eee süre var panik heyecan derken taklaya geldik. O yüzden problemlerin üstüne düşünn biz rutin olmayan problemler aldırmışlardı ama insan onu sene başı aldırır ygs ye 1ay kala ne demek :) zaten boruydu belki ösym den daha zor problemleri vardır ales tarzı :) çözümleri var merak etmeyin ama ben iyi değilim problemlerde diyorsanız bununla başlamayın siz ona o size bakar :)

Tercihlerime de gelince makine ağırlık yazdım ee inşaat ve inşaata bağlı olan harita müh. var
    Hayalim iste yıldız teknik makine idi ama olmadı hayırlısı olsun. Daha doğrusu kafam da net bir şey de yoktu ne istiyon ne olursa diyorduk hedeflerinizi 11 yaz dönemi belirleyin benim gibi bu tercih işinde çok çok zorlanırsınız. Yazdık bir şeyler bizde okucaz çalışçaz geliştiricez kendimizi. ( Bende istanbul sevgisi var niye bilmiyorum bölümden önce hedefim istanbula gitmekti :) şuan ise çevre harita falan tutuyor harita yine fena değil ama çevre bilmiyorum o yuzden çok ta masrafa gerek yok istanbul hayalimizi belki gerçekleştirirz ileride gerçekleşmezsede sağlık olsun :)

Kardeslerim bu arada diplomanız yuksek olsun çunku artık herkesın yuksek temel lise kolej derken eğer sizinki düşük ise sakata gelmeyin :) arkadaşım 85 obp ile 3k geri attı benim 90 ile 3k ileri o yuzden bu işler böylee. Diyeceğim o ki okul puan vericek falan ayaklarını geçin güvenmeyinn ne olacagı belli değil :)

Esenlikle bir sorunuz olursa ozelden burdan sorabilirsiniz.
    Sıralama tatmin etmesede ( isyana lüzum yok buna şükür deyip yolumuza devam edicez ) güzel bir tecrübe yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnsBursa16 -- 26 Temmuz 2017; 18:5:24 >

• Tayfa demeyi bıraksınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İki üni bırakan adam

Tayfa demeyi bıraksınlar

agree :D
  • İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    Düzeltiriz hocam rahat ol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.