Şimdi Ara

2018 Dünya Kupası | Şampiyon FRANSA (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.806
Cevap
11
Favori
48.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa şampiyon olamazsa büyük sürpriz olur. Bu taraftan Fransa çıkar finale, diğer taraftan favori takım bile yok, dünya kupası tarihinde görülmüş şey değil belkide. Şampiyonluk resmen altın tepsiyle Fransa ya sunulmuş durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla üzüldüm brezilyanın elenmesine. çok da güzel ve zevkli oynuyorlardı. artistlik hareketler hızlı tek paslar devamlı hücum oyunu. ama neymarda niye ısrar ediliyor anlamıyorum. bugün öldürdü bitirdi takımı. hiç yakışmıyor brezilyaya. ayrıca bu adamlar defans yapmasını hiç beceremiyorlar. yazık oldu. belçika beleşe geçti bana göre.
  • Neymar'da ciddiyet olsa kadro çok sağlam ama işte...

ceza sahası içinde kendini yere atıp sonra penaltı istemeye sarı kart verilmiyor mu artık? Neymar iki kere kırmızı görmeliydi bu hakemi kandırma olayından. böyle sahtekârlıklara maçın ardından ceza kesilmeli yoksa sonsuz defa deneyecek Neymar bu üçkağatı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • final:

ingiltere - fransa / şampiyon fransa

• Ne dunya kupasi ama... onceden kluivert ve berkampin golgesinde kalan roy makay ve rvnistelroyulu hollandayi, del piero, maldini, pirlo, gattuso,cannavaro, nesta ve buffonlu italyayi(simdi iki takimda yok turnuvada), ronaldinho ve rivaldo varken kadroya giremem deyip portekizi secen decoyu, raul ve morientesin golgesinde kaldigi icin uzuldugumuz, deportivoda harikalar yaratan diego tristani, gerardli, owenli, poulscollslu, ferdinandli, beckhamli, lampartli ingiltereyi, kahnli, ballackli, almanlara yakismayan forvet denilen kloseli (dunya kupalarinin en cok gol atan oyuncularindan biri bu arada), ilk siyahi devsirme oyuncu olan asamoah tartismalari ile alman panzerini, henry ile trezeguet oynar mi? Pires, zidane, viera..., 80+ da wiltord girer birseyler yapar dedigimiz fransa, rui costa, simao sabrosa, figo var nuno gomez ne kadar basarili olur dedigimiz portekiz, ... bunlari konusur tartisirdik. Futbol ne kadar kalitesizlesti dunyada. Su saydigim ismi gecen oyuncular kadar kaliteli futbolcu kupada goremedim dogrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Ne dunya kupasi ama... onceden kluivert ve berkampin golgesinde kalan roy makay ve rvnistelroyulu hollandayi, del piero, maldini, pirlo, gattuso,cannavaro, nesta ve buffonlu italyayi(simdi iki takimda yok turnuvada), ronaldinho ve rivaldo varken kadroya giremem deyip portekizi secen decoyu, raul ve morientesin golgesinde kaldigi icin uzuldugumuz, deportivoda harikalar yaratan diego tristani, gerardli, owenli, poulscollslu, ferdinandli, beckhamli, lampartli ingiltereyi, kahnli, ballackli, almanlara yakismayan forvet denilen kloseli (dunya kupalarinin en cok gol atan oyuncularindan biri bu arada), ilk siyahi devsirme oyuncu olan asamoah tartismalari ile alman panzerini, henry ile trezeguet oynar mi? Pires, zidane, viera..., 80+ da wiltord girer birseyler yapar dedigimiz fransa, rui costa, simao sabrosa, figo var nuno gomez ne kadar basarili olur dedigimiz portekiz, ... bunlari konusur tartisirdik. Futbol ne kadar kalitesizlesti dunyada. Su saydigim ismi gecen oyuncular kadar kaliteli futbolcu kupada goremedim dogrusu...
    ah be üzüldüm vallahi. artık bu isimler yok ve hep bir eksiklik hissediyorum maçlarda. eskiden daha zevkliydi ya da biz çocuktuk o yüzden öyle geliyordu bize.

• Brezilyaya uzuldum. soytariya bile uzuldum. zaten senede birkac mac haric hep boyle oynuyor. daha dogrusu aşırı top kaybediyor, hazard bundan iyi calim atiyor. bunun calim ortalamasi %66, hazardin %80. ama zorluk seviyesi artinca hic ettigi her atak goze batiyor. sahada acizlestigini gordum. bu adam kanat oynamaya devam ederse azalarak bitecek. biri bunu 10 numaraya cekmeli, ayagi falan iyi. iyi pas atiyor orta kesiyor. kanatta soytariligi birakmayacak belli. brezilyada bir jenerasyon bitti: marcelo, t.silva, willian, neymar dünya kupasız kapattılar. yıldızın soytarı olursa...

• Fransa orta sahada ağır ezer Belçikayı, Belçika’nın orta alan bana çok zayıf geliyor ama aksine hücum hattı turnuvanın en iyi hücum hattı defans - kale olarak hemen hemen denk takımlar güzel maç olacak kim yenerse yensin finale sağlam takım çıkacak diğer tarafta Hırvatistan ve İngiltere yarı finali olur umarım Rusya gibi leş bir takım yarı final oynamamalı final ümidimiz Belçika - Hırvatistan gerçekte olan Fransa - İngiltere sanırım 😬😬

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Neymar'da ciddiyet olsa kadro çok sağlam ama işte...

ceza sahası içinde kendini yere atıp sonra penaltı istemeye sarı kart verilmiyor mu artık? Neymar iki kere kırmızı görmeliydi bu hakemi kandırma olayından. böyle sahtekârlıklara maçın ardından ceza kesilmeli yoksa sonsuz defa deneyecek Neymar bu üçkağatı.
    neresi saglam. Paulinho ortasaha, sag bekin adini bilmiyorum, Willian oynuyor, Coutinho balonu. Forvet jesus denen balon.

stoperler miranda ve bizim Silva dede.

bu kadro mu saglam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 7 Temmuz 2018; 0:59:39 >
  • Şu ingilizleri finale çıkarmasalar bari ya. Fransa Belçikayı geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: offside

Güney Amerikalılar taktik disiplin yoksunu bireye bağlı oyun stiline, apaçi ruhlu sahtekar oyunculara bel bağladıkları sürece bu böyle devam eder. Şu bir gerçek ki Avrupalıların iş ahlakları daha yüksek. Futbolda profesyonelliğin önemi arttıkça da Avrupalılar daha da üste çıktı.
    Saglam tespit.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hocam brezilya milli takimi korkup topu taca atar mi? Sen hic cafunun korkup topu taca attigini gordun mu yerinde fagner oynuyor kaliteye bakin.

Ingiltere de alan shearer varda biz mi elestiriyoruz

Pavel nedvedli tomas rosicky li cek cumriyeti varda biz mi goremedik

Uche okocha ve amokachi li bir nijerya da goremedim?

Danimarkada Jes Högh, Petr Schmeichel, Thomas Helveg, Michael ve Brian Laudrup kardeşler, Ebbe Sand ve Martin Jorgensen gibi kalite mi vardi

Arjantini izledik Diego Simeone, Javier Zanetti, Gabriel Batistuta, Ariel Ortega, Juan Sebastian Veron ve Hernan Crespo gibi topcular var miydi

Ivan Zamorano ve Marcelo Salas ikilisi gibi bir ikili var miydi turnuvada

Daha cok sey yazilirda neyse

• twiyterda okuyorum, Avrupalilar vs en iyi dunya kupasi diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Hocam brezilya milli takimi korkup topu taca atar mi? Sen hic cafunun korkup topu taca attigini gordun mu yerinde fagner oynuyor kaliteye bakin.

Ingiltere de alan shearer varda biz mi elestiriyoruz

Pavel nedvedli tomas rosicky li cek cumriyeti varda biz mi goremedik

Uche okocha ve amokachi li bir nijerya da goremedim?

Danimarkada Jes Högh, Petr Schmeichel, Thomas Helveg, Michael ve Brian Laudrup kardeşler, Ebbe Sand ve Martin Jorgensen gibi kalite mi vardi

Arjantini izledik Diego Simeone, Javier Zanetti, Gabriel Batistuta, Ariel Ortega, Juan Sebastian Veron ve Hernan Crespo gibi topcular var miydi

Ivan Zamorano ve Marcelo Salas ikilisi gibi bir ikili var miydi turnuvada

Daha cok sey yazilirda neyse
    Kalemine sağlık hocam. Şöyle bir eskiye gittim geldim. O zamanlar futbol gerçekten futboldu ve en güzeli de Türkiye de vardı turnuvada.

• Neresi en iyi dünya kupası, koskoca dünya kupası avrupa şampiyonasına döndü. Bundan sonraki dünya kupalarında da avrupa dışından bir takımın kupayı kazanmasına ihtimal vermiyorum. 2 senede bir oturur avrupa şampiyonalarını izleriz artık.

• Bütün Güney Amerika takımları elendi ve ben hepsini sanki Türkiye oynuyormuş gibi destekledim ama cevap avrupadan geldi :D tek çare brezilya dedik oda elendi tek şans Rusya o kazanırsa çok tuhaf bir dünya kupası olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Neresi en iyi dünya kupası, koskoca dünya kupası avrupa şampiyonasına döndü. Bundan sonraki dünya kupalarında da avrupa dışından bir takımın kupayı kazanmasına ihtimal vermiyorum. 2 senede bir oturur avrupa şampiyonalarını izleriz artık.
    diger kitalardaki takimlarin zayiflamasinin suclusu avrupa mi?

avrupa olmasa, bu kadar dahi olamazlardi. mesela messiyi yetistiren Avrupa.

• Messi yetenekli olmasa sence alırlar mıydı barcelona'ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

Messi yetenekli olmasa sence alırlar mıydı barcelona'ya?
    oralarda cogu oyuncu yetenekli de, avrupada egitim var o yetenegi gelistirecek.

• Turnuvanın göze en iyi hoş gelen futbolunu oynayan takım elendi adam geçme dripling hız hepsi Brezilya’da vardır ama malesef elendiler

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.