Şimdi Ara

2018 Dünya Kupası | Şampiyon FRANSA (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.806
Cevap
11
Favori
48.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2018 Dünya Kupası | Şampiyon FRANSA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırvatlara helal olsun demek lazım öncelikle. Arjantin milli takımında genel olarak bir düşüş var zaten ve eski yıllardaki o şaşaalı günlerin oldukça uzağındalar. Ah gönül isterdi ki şu turnuvada Türkiye de olsun. Özledik yahu o Dünya Kupası heyecanını. Bir türlü turnuva takımı olamadık gitti. Bizim kadar futbola meraklı bir ülke olupta turnuvalara katılmada da bu kadar başarısız olan başka bir ülke var mıdır merak ediyorum doğrusu?

16 sene olmuş 2002 serüveninin üzerinden inşallah 2022'ye gidebiliriz bakalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

messi ne yapacak aga anlamıyorum bende izliyorum adama top atamıyorlar öne oynamıyor arjentinli oyuncular ki oynuyamıyor paso geriye messi alıyor pas atsada sonrası hüsran boş kale atamıyor elemanlar, iy messi prees bile yapıyordu kaleciye kadar ama messi tek başına ne yapacak ? frikik mi vardı penaltı mı vardı ? izlanda maçında o penaltıyı atacaktı ama yok takım çok kötü öne oynuyan yok hoca çok kötü böle takım mı olur hucum edemiyorlar

Messi ne mi yapacak hocam anlatayım kısaca.
    Şimdi rakip hücum eder iken geriye gelip takımı topu kapınca sağ kanattan yardıracak ver kaçlar ile önüne toplar ile depar ile sağ kanattan yardırıp top getirecek sürekli içeri girecek. Ama o ne yapıyor koşmuyor koşmuyor koşmuyor her maç koşmuyor. Ortada duruyor topu ayağına istiyor. Takımı tam hızlı atağa çıkacak ortada kendini gösteriyor bana atın topu diyor top ona gidine kadar rakip biraz zaman kazanıyor messi kardeşimde ortadan savunmayı aşmaya çalışıyor.
    Hızlı gerçekleşecek ataklar messi yüzünden set oyununa dönüyor sürekli cezasahası çevresinde pas yapıyorlar

Alıntıları Göster
    valla kardeş öyle diyonda orta sahayada gelip almaya çalışıyor vs birşeyler yapmak istiyor dikine pas atıyor koşuyor sonra yada pas veriyor sonra top gelmiyor pas geri ona zaten orta sahaya gelmesse topu ileriye ne orta saha atabiliyor ne defanstaki kişiler atabiliyor fenerbahçe gibi oynuyor aynı adamlar rusya senegal felan bu arjentinden iyi oynuyor yardırıp gidicek diyorsunda adamlar cüsseli birini geçse pas atıcak sonra alması lazım o da olmuyor frikikte alamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Yazmayayim diyordum ama herkes yaziyor, ben de yazayim.Messi Maradonadan sonra Dunyanin gelmis gecmis en iyi futbolcusu, 3.sü kim bilmiyorum, oyle yazayim.Messinin bu turnuvada hicbir sey yapamamis olmasi da bu gercegi degistirmez.

Ronaldoya da cok buyuk saygi duyuyorum.
    [simage]
    2018 Dünya Kupası | Şampiyon FRANSA
    [/simage]

Bastım bloğu geçtim.

• Her şey teknik direktöre bağlı 4 sene de bir kadro oturturulursa bu iş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar aynı olursa ikili averaj mı önemli yoksa gol averajı mı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Maradona, Messi, C.Ronaldo, R9, Ronaldinho bunlar efsanedir.

Ama Pele efsane diyen varsa futbol filan izlemesin. Balon lafı çok kullanılıyor ama Pele kadar yakışanını görmedim. Pele bir balondur. 3 dünya kupasının hangisini kendi getirmiş acaba Brezilya'ya?
    brezilya milli takımının en çok gol atan futbolcusuna balon demek için ne içtin bu akşam?

messi önce kendini barça hariç başka bi takımda ispat etsin, messi barça da olmasa dahi barça en kötü 2 senede bir şampiyon oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

Her şey teknik direktöre bağlı 4 sene de bir kadro oturturulursa bu iş olur.
    2002'den beridir.Milli takımları detaylı şekilde izliyorum Arjantin zaten adı vardı bir tek Messi gelince talip etmeye başladım.Ama ben bu zaman kadar bunların başında adam gibi bir antrenör görmedim göremeyizde çalıştırıcıların hepsi arjantinli ve leş.Diego Simeone felan diyenler oluyor gülüyorum diyenlere bu sampaoli'den farkı kalmaz onun ve oynatmaya çalıştığı futbolda bir halt yapamazlar.Arjantin'li oyuncular fizikli değil ve çoğu tırt.Messi'ninde son dünya kupası oldu bu.Bence dönmemeliydi.Ama görünen o ki Arjantin'de bir daha güneş doğmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Puanlar aynı olursa ikili averaj mı önemli yoksa gol averajı mı bilen var mı?
    Gol averajı rövanş yok ya ondan.Dünya kupalarını hiç mi izlemediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Ötesi yok

Ronaldo Türk mü Türkiye'de mi doğmuş yaptığınız acizlik valla ben Messi'yide savunmam böyle birşey paylaşılsa ülken yok mu senin bundan utanılmalı önce.
  • Arjantin fena patlamıştır geçmiş olsun

• Bakalım hocam gelecek neler gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

brezilya milli takımının en çok gol atan futbolcusuna balon demek için ne içtin bu akşam?

messi önce kendini barça hariç başka bi takımda ispat etsin, messi barça da olmasa dahi barça en kötü 2 senede bir şampiyon oluyor..

Alıntıları Göster
    Aç bak dünya kupalarında Pele ne yapmış. Dünyanın en çok gol atan oyuncusunun dünya kupasında gol kralı olarak altın ayakkabısı yok. Pele dünya kupasını aldığı zamanlarda takımından Jairzinho filan gol kralı oluyordu. Garrincha leblebi gibi gol attırıyordu. Pele'nin fırtına gibi estiği dönem olan 58 döneminde bile 6 gol atmış, o sene just fontaine 13 gol atarak gol kralı olmuş. Kupa aldıkları, en fırtına gibi olduğu dönemde bile vasattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorddavid

Arjantin fena patlamıştır geçmiş olsun
    Arjantin'den beklentisi olanların patlamıştır.
  • Maradonayla messiyi kıyaslamak maradonaya hakaret. Maradona tek başına hem napoliyi hem arjantini şampiyon yaptı. Adamın ısınması bile efsaneydi. Kısa olmasına rağmen çok güçlüydü, hızlandığında sakarya tosunu gibi gidiyor kimse durduramıyordu. Messi 2000li yıllarda kariyerine süper başladı ama 2010'lu yıllarda etkisini hissettiremedi. Şu an çok aciz durumda. Bırakın maradonayı bugün messi yerine hagi olsa uzaktan 3-4 şutla ülkesini bir şekilde gruptan çıkarırdı.

• Türkiye'nin en iyi forveti Burak Yılmaz.

Gomez'den Drogba'dan daha çok golü var çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Maradona cok hızlı bir futbolcuydu bugün messinin yaptıklarını teknik ve hiz anlaminda maradona 30-40 yıl önce yapıyordu..futbol degisti kabul artik daha hızlı ama messi asla bir maradona olamadı.
    46 yaşındayım. Maradonanın neredeyse tüm İngiliz takımını.çalımlayıp attıgı o muhteşem gölü seyrrettiğimde sanırım orta birinci sınıftaydım. O yıl ki turnuvada Arjantin şampiyon olmuştu ve maradona muhteşemdi. 4 yıl sonra ise finalde almanya ya yenilmişti ama maradona yine harikaydı.

Bu messinin kaçıncı turnuvası bir icraat yok.

Pele ve maradona gibisi gelmedi

• Rusyanin sampiyon olmasini istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Hırvatistan turnuvanın en formda ortasahasına sahip. Eli yüzü düzgün bir golcüleri olsa rahatlıkla yarı final görebilirler ki diğer favori takımlar toparlanmazsa gene görebilirler.

* Arjantijinin teknik direktörü Sampaoli sananlar var gerçekten

* Icardi ve Dybala şu takımda her şekilde ilk onbir başlar fakat yer cücesi birini kulübeye hapsetti diğerini kadroya bile aldırmadı.

* 3 tane de Nijerya saplar bunlara
    Hirvatistanin sampiyon olma ihtimali bile var, ama mac mac bakiyorum ben.

Uzun vadeli tahmin yaniltir bu turnuvada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Haziran 2018; 23:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Ronaldo Türk mü Türkiye'de mi doğmuş yaptığınız acizlik valla ben Messi'yide savunmam böyle birşey paylaşılsa ülken yok mu senin bundan utanılmalı önce.

Alıntıları Göster
    Portekizliyim birader oldu mu

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.