Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.492.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

2 celp izmirde hacılar kırında yapan arkadaşla karşılaştım bugün hala hasta sürekli öksürüyor,internette ki eğitim programını aynen uygulamışlar 1 hafta 2400m koşu ve mekik/barfiks.Astım hastası biri varmış hastalığını belirtip spor eğitimlere katılamıcağını söylemesine rağmen herkes zorunlu diyerek astım hastası olmasına rağmen katılmış.

2 celpte ilk defa bedelli almasına rağmen izmirde ki birlik bi çoğuna kullanılmış kamuflaj ve bot vermişler tam rezaletti diyor leş gibi kamuflajlar üstlerinde,cimerede çıkar çıkmaz yazmış cevap bile yazılmamış.
    arkadaşın biraz sallamış gibi geldi bana hiç bir birlikte 2400 koşu ve barfiks falan yaptırılmadı,çoğu yerde şınav bile çektirilmedi,ilk hafta yanaşık düzen 2.hafta tüfek ve tüfekli hareketler son hafta da tören için yürüyüş provaları bu şekilde bitirdi herkes

• DHA WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 533 714 86 90

Anadolu Ajansı WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 536 866 38 99

Show Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 533 701 91 61

Tgrt Haber Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 543 269 71 92 / 0 544 269 71 92

Habertürk Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 532 165 01 15

Sözcü WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 549 807 27 99

Kanal D WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 530 930 04 91

Kanal 7 WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 552 644 07 07

Fox TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 370 45 45

Beyaz TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 549 366 06 06

Star TV WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0 542 800 80 80

Kon Tv WhatsApp İhbar Hattı Numarası: 0544 442 0 155

Buralara da yazalım bu a.cuklar sesimizi duyması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip2018

Beyler twit atıyor musunuz? Azimle devam. kalkacak bu 21 gün.
    Mynete düştü şimdiden çalışmalar.

• Saçımda beyaz yoktu. Aşk acısı bedelli stresi mahvetti beni. 6 tane beyaz çıktı.

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Yalan söylicek biri değil ama edremit ve antalyada 2400 koşu ve ağır spor eğitimleri olduğu söylendi.Herkes derken nasıl biliyorsunuz herkesin nasıl geçirdiğini?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adamlar normal asker başvurusu yapmış. bazılarına kısa ve uzun dönem askerlik çıkmış para yatırdığı halde boşuna demiyoruz bilmeyen insanların yaptıklarını yapmayın diye

bedelliler celpten sonra başvuru yapıp muayne olacak arkadaşlar.

e devletten asal yoklama başvurusu yaparsanız ve muayne olursanız kısa veya uzun dönem askerlik bile çıkabilir
  • garip2018 G kullanıcısına yanıt
    Bedelli askerlik başvuruları bitmiş tamamlanmış bir tane kanalın haberini yaptığını duymadım. Kesinlikle gündeme gelmesini istemiyorlar. Son dakika yazısı silinmedi bugün hiçbir haber kanalında. Haber şu: "SON DAKİKA: Ahmet Kural ifade verdi!"

Memleket meselesi olmuş sevgili kavgaları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 5 Kasım 2018; 21:23:43 >
  • Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    Valla ustam bu nedenle e-devlette bir yere tıklamaya korkar oldum :D
    Diyorum acaba yanlışlıkla bana da mı çıktı bir yedek subay sorgulamaya bakayım diye ama sonradan boşver bir b*kluk olur çıkar bakma diyorum kendime :D (Bu arada 2012 yılında yoklama yaptırmıştım bedelli başvurusu yaptığımda yoklamaya gerek yok dendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manahuna -- 5 Kasım 2018; 21:27:38 >
    İster misin bir de kısa yada uzun dönem askerlik yapacak adama para ödemeden bedelli çıksın? Tersi de olabilir böyle bir durum varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 5 Kasım 2018; 21:28:42 >
  • manahuna M kullanıcısına yanıt
    korkulacak bişi yok çıksa bile dokentla başuranı alırlar bedelli kapsamına.

ama şu 3 yeşil olayını çıkaranı merak ediyorum. acelesi varmış 3 kasıma kadar yapılmalı söylentisini çıkaran iyi korkuttu bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 5 Kasım 2018; 21:36:7 >
  • Bence bu hafta hiçbir açıklama gelmez boşuna beklemeyin derim.

• 3 haftadir askerlik subesi basvurumu onaylamiyordu, son asama kırmızıydi, su anda hepsi yeşile donmus.

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• Yeni mezunum iş bulamıyorum. Bu belirsizlik yüzünden ne yapacağımız belli değil. Tam bir saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

3 haftadir askerlik subesi basvurumu onaylamiyordu, son asama kırmızıydi, su anda hepsi yeşile donmus.

Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.

Böyle yazı çıkıyor bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

adamlar normal asker başvurusu yapmış. bazılarına kısa ve uzun dönem askerlik çıkmış para yatırdığı halde boşuna demiyoruz bilmeyen insanların yaptıklarını yapmayın diye

bedelliler celpten sonra başvuru yapıp muayne olacak arkadaşlar.

e devletten asal yoklama başvurusu yaparsanız ve muayne olursanız kısa veya uzun dönem askerlik bile çıkabilir
    Bana albay dedi yoklamanı yap muayene ol bir daha şubeye gelmene gerek yok celp dönemini bekle dedi ve hemen hemen herkes böyle dedi :)

• vaque V kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok yaptırdıysanız. ama birileri sanki 5 kasım son gün bu yoklama başvurusu söylentisini çıkarması saçma
    Beni albay yanılttı. :D Normal askerlik nasıl çıkıyor onu anlamadım.Şube de bedelli işlemlerini yaptırıyor ama uzun dönem askerlik çıkıyor bana da çıkabilir bilmiyorum :D tabi kısa dönem
  • vaque V kullanıcısına yanıt
    Bazılarında olmuş o hata, ama düzeltilir sıkıntı olmaz. Askelik şubesi halleder.

Birde şu mesele var yoklama yaptırmayana bile önümüzdeki ilk celpte çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 5 Kasım 2018; 22:24:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Nasıl görebilirim onu kısa dönem veya yedek subay olayını ?
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.