Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.492.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de herkesle aynı soracağım sanırım:))

Dekont ve edevlet başvuru çıktısı ile askerlik şubesine gittim, tecilim vardı falan. 5 dkda halledip gönderdiler.

Şuan edevlet askerlik durum belgesi kısmında ‘sınıf ve tertibat bekliyor’ ve ‘aralık 2018e kadar askerlik yapabilir’ gibi şeyler yazıyor.

Asal yoklama takipe girince; yükümlü olarak kaydınız bulunmadığından askerlik yoklaması gerçekleştiremiyorsunuz diyor.

Her şey yolunda mı acaba? Tecrübe eden var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flickflick

Ben de herkesle aynı soracağım sanırım:))

Dekont ve edevlet başvuru çıktısı ile askerlik şubesine gittim, tecilim vardı falan. 5 dkda halledip gönderdiler.

Şuan edevlet askerlik durum belgesi kısmında ‘sınıf ve tertibat bekliyor’ ve ‘aralık 2018e kadar askerlik yapabilir’ gibi şeyler yazıyor.

Asal yoklama takipe girince; yükümlü olarak kaydınız bulunmadığından askerlik yoklaması gerçekleştiremiyorsunuz diyor.

Her şey yolunda mı acaba? Tecrübe eden var mı?
    Bende de aynı , bi sıkıntı yok hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,

"ASAL Yoklama Başvurusu" bölümünde kaydet yaptığımda "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." şeklinde uyarı alıyorum F5'i aşındırdım, 160'ı arayıp bilgi aldım, farklı browser ile denedim yok bunaldım artık. Bu yoklamayı yapmazsak (bugün için söylüyorum) başvurumuz yanıyor mu ? Ne yapmamız gerekiyor bilenler anlatırsa çok sevinirim. Panik durumuna geçtim artık eminim benimle aynı duyguları yaşayan çok fazla arkadaş vardır.

Teşekkürler.
  • Dalgic2005 kullanıcısına yanıt
    Aksilik olacağını sanmıyorum. Sonuçta başvurduğunuza dair imzalı belge var. Sisteme geç işliyorlar. Bir hata varsa da düzeltirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şey yazıyor.Bir tek aile hekimim başka şehirde onu halletmeye çalışıyorum.Diğer evrakları şubeye götürdüm.Aile hekimi ve sağlık raporu sonra versen de olur dediler ama...
  • Benimde hala son yer kırmızı 10 günü geçti askerlik şubesinede gidilmez bu kalabalıkda

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Kardeşim askerlik şubesinden çıktım bende şimdi :-) 5 ine kadar ertelenmiş şu an için başvurular. Herşey tamam dedi görevli memur. Sadece sınıf bekleyeceksin orda öyle yazdığına bakma şeklinden söyledi. Sorun yok çok şükür :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_jade

Arkadaşlar,

"ASAL Yoklama Başvurusu" bölümünde kaydet yaptığımda "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." şeklinde uyarı alıyorum F5'i aşındırdım, 160'ı arayıp bilgi aldım, farklı browser ile denedim yok bunaldım artık. Bu yoklamayı yapmazsak (bugün için söylüyorum) başvurumuz yanıyor mu ? Ne yapmamız gerekiyor bilenler anlatırsa çok sevinirim. Panik durumuna geçtim artık eminim benimle aynı duyguları yaşayan çok fazla arkadaş vardır.

Teşekkürler.
    Yanmaz tabiiki de. Önceden verdiğiniz cevaplar, fotoğraf falan kayıtlı duruyor. Sadece kaydet kısmında hata veriyor. Son başvuru tarihinden sonra yapılabilir. Yoklamanı yapmamışsın sen gelme demezler yani. Ve sorun zaten senle alakalı bir durum değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: garip2018

21 gün kalkmis mi? Durumlar ne ?
    Haber yapan yok. 21 gün isteyen gitsin, istemeyen gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 23:42:13 >
  • Arkadaşlar tecil bozdurma işlemini 3 kasımdan sonra yapılabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar ben askerden muaf olduğum için ödediğim ücreti isteme falan dilekçelerini hallettim. Paranın geri ödenmesi ne kadar sürer bilgisi olan var mı?
  • EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMENİZ GEREKİR.

yazan varmı benden başka

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Yanmaz tabiiki de. Önceden verdiğiniz cevaplar, fotoğraf falan kayıtlı duruyor. Sadece kaydet kısmında hata veriyor. Son başvuru tarihinden sonra yapılabilir. Yoklamanı yapmamışsın sen gelme demezler yani. Ve sorun zaten senle alakalı bir durum değil.

Alıntıları Göster
    Eyvallah, çok teşekkürler. Formu en az 5 kere doldurmuşumdur artık midem bulandı aynı formu görmekten. Umarım bir sorun çıkmaz.

Bu arada bilen var mı arkadaşlar başvuru süreci uzatıldı falan denilmiş 2-3 mesaj üstte ama hala ödeme yapamayan sırf bu yüzden psikolojisi bozulan arkadaşlar var etrafımızda :)

• bunların yapacagı işe ya 2 gündür yoklama yapamadık
    Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.
  • Arkadaşlar aile hekimleri kapalı,bir de başka şehirden kayıt aldırmak uzun sürüyormuş,şube de kadın hiç sallamadı sonra getirsen de olur dedi ama,insan güvenemiyor işte.İnternetten başka herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu acaba ?
  • s.h.a. kullanıcısına yanıt
    askerlik durum belgesi sorgula dediğimde bende de öyle yazıyor hocam. bir bilgi alırsan benlede paylaşırmısın?
  • Konuya gelenler son iki üç sayfayı okusalar sorularının cevabını alacakken her yeni gelen arkadaş OKUMADAN direkt kendi sorununu yazıyor. İki üç mesajda bir aynı soru soruluyor.

• 5 Kasım son arkadaşlar. Bugün gezin, tozun, hafta sonunuzun tadını çıkarın. Pazartesi izin alıp işten kaytarırsınız

• Arkadaşlar yardımcı olun lütfen, Ben dün akşam işlemleri hallettmek için şubeye gittim daha önce sülüsü aldığım için teslim olmam gereken birlikten faks gelmesi gerekiyormuş durumum hakkında atadım hafta sonu faksa cevap veremeyiz dedi. Bu gün son gün sanırım bu durum da paramı iade alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMENİZ GEREKİR.

yazan varmı benden başka
    Sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.