Şimdi Ara

2017 YGS SORULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arkadaş ösym de tost makinesi sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav boyle gelırse sınavı ıptal ederler
  • İnkılap tarihine bakmayın dediği an kapattım.
  • Kardeşim adam geçen foruma yazdı bir de millete mesaj atmış

• Ya oradaki yazanlar zaten sene başından beri her dersanecinin zırvaları abartılacak bir olay yok.
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    güçlü tahmın etmıs fen soruları benzer gelır. turkce de basıt gelebılır mebın 3.denemesınde kolaydı matematıgı bılmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de arkadaşlar ınternetten ygs tahmın sorularını cozun mehmet ayber adlı yotube kanlaı 2015 lysden bır gun oncekı lys tahmın soruları yayımlamıstı 20 ye yakın cok benzer sorular cıkmıstı.
  • ulan bu mesaj forumda bir troll tarafından açılmıştı, bunu ciddiyemi almışlar
  • Hız değişmez diyen eleman değil mi lan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtulumezun -- 10 Mart 2017; 14:56:57 >
  • Bunu yazan beyinsiz moron açıkça ilgi eksikliğinden dolayı kendini saçmalaya yönlendirmiş bir troll. Böylelerinin internetini kesmek gerek çünkü buna gerçekten inanıp strese giren masum öğrenciler var. Soruları yazanlar birbirlerinin yazdığı soruları görmüyor. Mit ajanımısın sen soruları nerden buluyorsun hadş onu geçtim hatalı soruyu nasıl tahmin ediyorsun. Senin baban ösym genel başkanımı. Gelecekten mi geliyorsun nerden biliyorsun. He Salak!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FizikingJR -- 10 Mart 2017; 21:32:56 >
  • Konunun Cache i :
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:https://forum.donanimhaber.com/ygs-2017-kehanetim-edit--124293259

Ben inanmıyorum ama adam da adını değiştirip uzaklaşmış
  • Keşke bunu yazanı tanısaydım bi kapak yapardım suratının ortasına

• FizikingJR F kullanıcısına yanıt
    aslında dedıklerının bır kısmı cıktı fen de ıyı kı optıge calısmısım dıyorum hem renkten hem de optıkgı dogru yaptım

fizik 1 bos geldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.