Şimdi Ara

2017 Volkswagen Passat sedan mı yoksa 2017 Škoda Superb mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araclar birbirine yakin, zevkinize kaliyor sonucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni insignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsallar

Araclar birbirine yakin, zevkinize kaliyor sonucu.

İki araç gerçekten kalite ve işçilik olarak eşdeğer mi yoksa superb daha alt konumda mı??
  • Superb

• iki aracı da detaylı inceleyin Passat ın neden markanın 1.sınıf malı oldugunu anlarsınız.Ha tabi kaliteden ziyade genişliği fonksiyonellği ön planda tutuyorsanız superb alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

quote:

Orijinalden alıntı: korsallar

Araclar birbirine yakin, zevkinize kaliyor sonucu.

İki araç gerçekten kalite ve işçilik olarak eşdeğer mi yoksa superb daha alt konumda mı??

Ben b8 passati aldigimda yeni superb yoktu, incelemedimde ama incelesemde kolay kolay almam.Verilen miktar az bir meblağ degil, marka degeri benim icin onemli, ikinci el onemli ve passatta arka koltukta bacak bacak ustunde gidebilirken, bagaji hangar gibiyken dahada uzun bir araca ihtiyacimda yok acikcasi.

• Passat genel olarak daha iyi bir araba. Ama ikiside güzel araçlar. İhtiyaçlara göre , paranıza göre seçim yapılır binilir. İkiside üzmez.
  • Kendimde insignia var. Hem 2015 Golf hem de 2014 leon kullandım 1.2T si motordu ikisi de. Bende kim sorsa leon önerirdim ama Golf û kullanınca kararım biranda değişti Golf cidden iyi aradaki fiyat farkı boşuna değilmiş onu anladım. Süspansiyon yalıtım direksiyon sistemi cidden Golf de iyi yapılmış özellikle süspansiyon ciddi derece de iyi resmen D segmenti konforu var Golf te. Passat la Superb de de durum böyledir eminim o yüzden tavsiyem Passat alın fiyat farkı da yok zaten pek.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Zamanında (2013) yeni leon alıyorduk , (tdi-dsg-Style:56000tl) .

İnceledikçe ve 10k farkla golfü görünce bahsettiğiniz bariz kalite farkı nedeniyle Leon almaktan vazgeçmiştik.

Ama superB3-passat arasında bu tarz bi fark yok. İkiside çok kaliteli. O fark 2009-2013 felan SüperB2 ile vardı.

Ama İkinci el piyasası tabiki vw önde. Ne audi, ne Skoda nede seat ; vw nin yanına yaklaşamıyor.

Enteresan bişey söyleyeyim: 2007-8 makyajlı kasa A4 modeli 60k civarı müşteri bulurken, %95 aynı araç 2009 dan sonra seat Exeo Style adıyla satılıyor, 2009-2011 Exeo 40k civarında alıcı ancak buluyor. Milletimizin marka saplantısı da yok değil.
    .
    Ötv indirimiyle araç alacak olan Bu arkadaşa bagaj lazım olduğundan dolayı superB mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 7 Mayıs 2017; 8:25:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.