Şimdi Ara

2017 Toyota C-HR.v fiyatı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirTemel

100 bin dememiş bu da bir şey.

2 bin lira da kampanyadır kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

biliyorum da... demek ki 98 binle iş bitmiyor. masrafı çook fazla. mtv de yarım olsa belki. cx3 den bile pahalı. yuhh.

Katılıyorum.

Hibrit fiyatını daha yüksek bekliyordum. 98bin lira başlangıç fiyatına ve yüksek MTV'ye göre başka alternatifler mutlaka vardır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtv ye de bir duzenleme gelicektir

• Ama Ülkemizde üretiliyor kardeş fiyatı o yüzden makul :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hibrit derken yaris gibi elektrik motor menzili 5km mi acaba yani sadece dur kalk trafikte mi devreye girecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Ama Ülkemizde üretiliyor kardeş fiyatı o yüzden makul :D

Biliyorum Hocam şaka olsun amaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Gider 38 e Ibiza alırız

İbiza da 42bin oldu

• Düz vitesi var mı yoksa bu başlangıç fiyatı otomatik için mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Advance 1.2 manuel 83'den başlıyor. Otomatiği icin üstüne 5 koy, 88 olur. Dynamic otomatik icin 5 koy 93, 4x4 icin 5 koy minimum 98 olur. CX-3 ile ayni fiyata verecekler görünüyor. Ama bu benzin cx-3 dizel... tabi versiyonlar arasında ortalama 5bin olduğunu varsayarsak. Fark daha fazlaysa donanımlı otomatik 4x4 105'e yaklasirki bu arac icin büyük para..

• quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Advance 1.2 manuel 83'den başlıyor. Otomatiği icin üstüne 5 koy, 88 olur. Dynamic otomatik icin 5 koy 93, 4x4 icin 5 koy minimum 98 olur. CX-3 ile ayni fiyata verecekler görünüyor. Ama bu benzin cx-3 dizel... tabi versiyonlar arasında ortalama 5bin olduğunu varsayarsak. Fark daha fazlaysa donanımlı otomatik 4x4 105'e yaklasirki bu arac icin büyük para..

hey maşallah b suv için istenen paralara bak.. Hocam sen yine insaflı davranmışsın otomatik farkı 5k'dan daha bile fazla olur

• Bi de en makul fiyatlar diyor. Bence bahsettigi fiyatlar baz degil en ust domanimlar olmaliydi.
    OTV tesvigi demek halk icin degil, firma icinmis. Bunu da anlamis olduk. Tabii toyota fakir yaa yaziktir. Vatandasi kim şey eder.

• Bu paraya 1.2 2çeker düz vites Bsuv
    Seneye 10.000 - 12.000 adet ancak ayırabilirmiş fabrika,
    Ama talep bunun 2 katı imiş,
    Yılbaşına kadar da 2600 satacakmış,
    Bu neyin kafasıdır Allah aşkına
    Bu modelde bu iddialar ile toyota sağlam çakılır

• Yoh deve sayın seyirciler.

Bütün imkanlarımızı zorladık düşük fiyat için diyor.

:D :D Nasıl inanalım buna? Zorladığın halde 98 bin lira mı oldu?

Git corollaya adam gibi turbo motor getir,Avensise 1.6 otomatik getir. Satmamak için 40 takla atıyorsunuz ama yine satılıyor vay arkadaş ya.

• Bu fiyatları görünce gerçek 4 çeker turbo 140 hp suzuki vitara akar..adaptif cruise, radar destekli fren sistemi, led farlar vs 95 bin tl (dün gelen 2500 tl zam sonrası).
    Bye toyota!

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Araç Türkiye'de üretiliyor fakat Türkiye'de "Toyota Safety Sense-P" yok ama Avrupa modellerinde standart. Toyota'nın, Türkiye'deki insanları 2.sınıf görmesi çok üzücü maalesef.

Biz Türklere 4 teker 1 direksiyon yeter,gerekirse tezek yakarız...

• En düşük Advance 1.2 Benzin Otomatik modeli 90.250. Çok geldi bana.
    O değilde arabanın arka koltuk kısmını gördünüz mü?
    Resim ekleyemiyorum bakabilirsiniz ama arkası resmen zindan gibi. Arka camların yarısı kaportaya gitmiş.
  • Su haliyle Guvenlik paketleri olmadigi icin NCAP'a girse 3 yildiz alir sanirim bu arac..Egea Misali..

Halbu ki Avrupa'da standart ya da opsiyonelmis..

• 1.8 in mtv sinede bir ayar cekseler mokka düşünüyordum buda gayet iyi bir seçenek gibi göründü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni düzenlemeler ile diğer araç fiyatları arttırılıp bu aracın fiyatı uygun imajı mı yaratılacak acaba. ondan mı bu kadar yüksek tutuldu fiyat?

bir de bize b suv gibi görünen araç için israrla c suv diyip qq rakip olarak görülüyor diyorlar. bizim mi gözler bozuk acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

yeni düzenlemeler ile diğer araç fiyatları arttırılıp bu aracın fiyatı uygun imajı mı yaratılacak acaba. ondan mı bu kadar yüksek tutuldu fiyat?

bir de bize b suv gibi görünen araç için israrla c suv diyip qq rakip olarak görülüyor diyorlar. bizim mi gözler bozuk acaba?

Hocam onu kim diyosa kendini bağa bahçeye versin biber eksin domates yetiştirsin ama otomobilden anlıyorum demesin.. Hayır bişey değil insanları resmen salak yerine koyuyolar ayıptır ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 14 Kasım 2016; 16:54:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.