Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xe9005 Tv ye Macbook bilgisayarimdan ekran yansitmayi HDMI kablosu takmadan hangi programlarla yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    Panel kalitesinin yanı sıra sık sık film de izlenecek olan bu tv.lerde artık temel özellik sayılan bazı unsurların da olması lazım diye düşünüyorum.
  • Muhacirz M kullanıcısına yanıt
    tv ye wifi ayarladıysan cep telden screen yansıtma yı açtıgın zaman tv yi görür eşleştirirsin
  • sony de kodi kullanan hiç kimse yokmu.kodi ile ligtv izleyebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhacirz

Xe9005 Tv ye Macbook bilgisayarimdan ekran yansitmayi HDMI kablosu takmadan hangi programlarla yapabilirim ?

mac için AirParrot 2 var ama akıcı değil ve yavaş..Deneyin..

Donanım/Cihazlar ile olabilir..

MacTv olabilir..

Mac laptoplar Widi sesteği yok sanırım (INTELK Widi) olsa da Sonyler Widi değil Miracast destekliyor..

Chrome Cast 2 kullanılabilir..Onun da video limiti olabilir

http://www.airsquirrels.com/airparrot/features/mac/

http://www.hepsiburada.com/google-chromecast-2-pm-bdhballchromecast2

• Hala devam ediyor mu kampanyalar?
  • mesajlarım görünmüyormu cevao verecek kimse yokmu
    sony de kodi kullanan hiç kimse yokmu.kodi ile ligtv izleyebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

mesajlarım görünmüyormu cevao verecek kimse yokmu

İllegal bir Programı soruyorsunuz burada??

Paralı yayın sanırım sorduğunuz TV...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Ben kurdum
    Yotubeda bir kaç videya göre bütün ayarları yaptım
    Ama hata verdi ve açılmadı

TV kasmasın diye önce Win 8.1 . pc ye kurdum

Tv ye kurdum ama sadece USB hdd filmleri izlemek için
    Çünki 400 kusur MB eklenti yüklüyor

PC de başarırsam TV ye de kurarım

http://www.sanwhere.com/windowstan-kodi-ile-spor-yayinlarini-izlemek/

https://www.youtube.com/watch?v=6ab9B9dGe3w&t=204s

Şansını dene istersen

• TiSKE kullanıcısına yanıt
    baris007 B kullanıcısına yanıt
    Ben meraktan Googlede araştırmıştım ama çoğu hikaye, boş..Kodide çoğu servis çalışmıyor..

Kodi sihirbaz da değil bazı şeyler yüklense de çalışmayabiliyor..PC de böyle, Tv de daha problem zira önbellek olayı, yüklenen Thumnailler vs..Hata riski daha yüksek..

Digitürkün digi Playi bile zar zor çalışırken, böyle yan yollarla yollarla bazı şeylerin çalışmasına pek ihtimal vermiyorum..Varsa da bu işi Para ödeyerek yaparsınız

Şu da var bazen Digitürkün yaptığı gibi, şifreleme sistemi bitmesine yakın bazı şeyler sızdırılıp insanlar çekiliyor, sonra yeni şifrelemeye gecince hoop milletin elinde kalıyor..Yaşadık zamanında Kart satılıp içine yükleme cihazı ile yükleme yapılınca Digitürk izleniyordu..50-100 dolar arası o kadar kart satıldı :)

Şu var, Kodi üzer,nde Uk Turk Playlist içinde birçok kanal mevcut, bunlar için spor kanalları, belgeseller vs var, belki bunlar izlenebilir ama bahsedilen Paralı yayınlar hangisi ben şahsen bilmiyorum..UK Turk Playlist kurup içindeki dolu serveri denemek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 30 Haziran 2017; 22:26:42 >

• 2016 sony modellerde 4k va panel 100 hz direct led 49 veya 55 olan model varmı
  • 6200 e Sony bayisinden alıyorum bende, Pazartesi kurulum yapılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

iki haftalık araştırmadan sonra sony 55xe8577 almaya karar verdim. Piyasada fiyatları yaklaşık 6 bin tl iken linkte fiyatı 5100 tl görünmekte.

acaba benim dikkatimden kaçan birşey mi var. bu kadar ucuzlaması normal mi. Aksi bir durum yoksa hemen siparişi vereceğim

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kd-55xe8577-139-cm-4k-ultra-hd-dahili-uydu-alicili-smart-android-led-tv-289626410
  • piserji P kullanıcısına yanıt
    Fiyat cidden iyi axess karta 100 chip veriyormus 5000 liraya gelir tv 8505 den farkı ney acaba.
  • achillesoag kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kendi sitelerinde verdikleri farklardan benim anladığım kadari ile motionflow 800 yerine 1000 hz ve çercevesi siyah değil metalik renkte.

https://www.sony.com.tr/electronics/televizyonlar/XE8505-XE8566-XE8577-XE8588-XE8596-XE8599-Series/specifications
  • Bende hepsisony n11 den özel fiyat istedim 6 taksit olarak aldım .. 55xe9005 .. fiyat bir önceki sayfada verlen özel diyat ile aynı

Ertesi günü kurulum yapıldı .. Şu anki beklentimi oldukça karşıladı diyebilirim .. Lg oled ucuzlamasını boşuna beklemişim ..

Flash Tv Hızlı Halay görüntüleri son derece akıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

Bende hepsisony n11 den özel fiyat istedim 6 taksit olarak aldım .. 55xe9005 .. fiyat bir önceki sayfada verlen özel diyat ile aynı

Ertesi günü kurulum yapıldı .. Şu anki beklentimi oldukça karşıladı diyebilirim .. Lg oled ucuzlamasını boşuna beklemişim ..

Flash Tv Hızlı Halay görüntüleri son derece akıcı

Flash tv ile deneme fikri çok iyi :)
  • serdarrx kullanıcısına yanıt
    Bende lg oled ucuzlamasını bekliyorum da ucuzlayacak gibi değil hocam sen hangi modeli düşünüyordun. Bu gidişle bende xe9005 alacağım.
  • piserji P kullanıcısına yanıt
    G.G, N11 gibi yerden almadan önce satıcı ile iletişime geçip Stok sorunuz..paranızı yatırdıktan sonra pardon stok yok denebilir..O parayı da 1 haftada ancak alırsınız..Kredi Kartınız da o kadar Bloklanır..1 Hafta kıvranırsınız..

G.G.. 3 gün kargolama süresi veriyor satıcıya..Gelmedi mi ürün 24 saat daha sanırım veriyor oldu 5 gün..Siz şikayet edeceksiniz para 3-5 gün yatmayacak 1 hafta?

Çok kavga ettim.G.G ile, anında yatırttım çok paramı..

GG müşteri ilişkileri arayıp satıcının telefonunu isteyin, vermek zorundalar..Mesafeli sözleşme kapsamında muhatabınızı bilmeniz lazım..Stok durumu öğreneceğim diyerek satıcı ile veya G.G vasıtası ile konuşun..

Sakat olabilir..Geçmiş seneler yaşandı bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 1 Temmuz 2017; 15:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Bende lg oled ucuzlamasını bekliyorum da ucuzlayacak gibi değil hocam sen hangi modeli düşünüyordun. Bu gidişle bende xe9005 alacağım.

Radyoda Teknosa reklamı vardı.. 10.000 Tl olan LG Tv, 6900 TL düşmüş?? 3.000 TL nasıl düşer bir TV :)

LG böyledir, Sony gibi istikrarlı fiyatları yok..
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.