Şimdi Ara

2017 MODEL SIFIR KUTUSUNDA PS4 KOLU CUH-ZCT2E YENİ NESİL V2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4 DUALSHOCK V2 CUH-ZCT2E YENİ NESİL ORJİNAL SONY AVRUPA ÜRÜNÜ PS4 SLİM ve PS4 PRO'nun kutusundan çıkan modeldir.
    13 Şubat'ta İZMİR'de SONY CENTER'dan Alınmıştır, Faturası mevcuttur ve 2 yıl Sony garantilidir.
    ÇİN'den veya HONGKONG'dan gelen ürünlerden değildir.
    SIFIR KAPALI KUTUSUNDA, İLK SİZ AÇACAKSINIZ. Pazarlık Payı Yoktur, Son Fiyattır.
    Oyun + Para Şeklinde Takasta Olabilir.
    İstediğim Fiyat 259tl dir.

Resim satılan ürüne aittir. Manisa'da elden teslim edilir.
    Şehir dışına gönderimlerde önce havale ile para alınır sonra ürün istenilen kargo ile yollanabilir.

Detayları PM ile sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wsup -- 11 Ağustos 2017; 11:3:50 >

• Ölücülerin dolu olduğu bir ortamda ürünü aldığı fiyattan satmak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Nasip, kısmet diyelim. Tek kollu bir Ps4 cihazım var. Olmadı ben kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o parayla 3 tane kol alma hesabı yapan mezarcılar vardır bu sitede. Yinede bol şans.
  • İnsanlara mezarcı tabirini kullanmayın. Sizin malınız sizin değerinizde kıymetli. Alıcı adamın kayserili olmadığı ne malum? Ayrıca 259 TL yazdığın V2 DS4'ler Sony Garantili 169 TL'den satılıyor. Kİmi yiyorsunuz deme şansına sahip oluyorum o halde. Ben mezarcı isem siz kazıkçı oluyorsunuz. Saygılar.
  • Neden böyle şeyler yazdınız anlamadım. Diğer arkadaşların yorumu onları bağlar. Ben size yada başkasına karşı öyle tabirler kullanmadım ve yazmadım. Ürünün faturası gerçek ve Sony Center'dan alınma. Dediğiniz paralara Sony Center ürünü almak imkansız. Kaçak ithalat veya başka ürünler varsa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: wsup

Neden böyle şeyler yazdınız anlamadım. Diğer arkadaşların yorumu onları bağlar. Ben size yada başkasına karşı öyle tabirler kullanmadım ve yazmadım. Ürünün faturası gerçek ve Sony Center'dan alınma. Dediğiniz paralara Sony Center ürünü almak imkansız. Kaçak ithalat veya başka ürünler varsa bilemem.

N11 üzerinden 170-202 liradan satılıyor. 2 gün öncesine kadar fiyat 169 idi.

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-playstation-dualshock4-wireless-controller-black-P177102142 yorumlara bakın.

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-ps4-gamepad-kol-joystick-dualshock4-P186028661

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-ps4-dualshock-4-kirmizi-renk-yeni-nesil-kol-v2-cuh-zct2-P99692036

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo fahiş fiyat en sevdiğim

169 TL + ücretsiz kargo ya satılıyor bu arada aynı ürün Hepsiburada da.

FAİŞ gördüm mü dayanamıyorum vuruyorum baltayı vuruyorum baltayı!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.