Şimdi Ara

2017 linea 1.4 pop sifir alinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizimde bir tanıdıkta var uyguna değişiriz dedi benimde korkum

1.6 90 hp logan kadar gidermi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 dizelini almanı öneririm ötv indirimi varsa yine fiyat çok olmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

2011 yılında aynı paraya sıfır cruze almıştım işte

Alıntıları Göster
    Güzel günlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: byzatwuer

Hocalarim araci kullanan var mi acaba internette cekmiyor diyolar 2. Ile girip 1 ile ciktik mi sorun olur sanki sonucta rampa sorunum var yani takintiliyim diyebilirim ramplaara
    1.0 araba düşünüyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdiden gule gule kullanin.

• Tam aradığım araç 0 gaz taktirip yıllarca binebilirim türkiye sartlarinda efsane. Bi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: byzatwuer

Hocam o fiyat oldugu icin cok cezbediyor beni ve cikabilecek son rakamim bu neredeyse

Alıntıları Göster
    Çeker çeker hiç sıkıntı yapma. Bedava araç bulmuş hala çeker mi diye soruyor. Millet 1.2, 1.0 motorlarla geziyor. Ses etmiyor. 1.4 77 beygir aracı 38 bine bulmuşsun. Almaman hata. Hatta al 40 a bana sat direk. Bak nasıl yokuş çıkıyormuş göstereyim sana.

• Daha gecen hafta 1.0 75 bg 3 silindirli bomboş poloyu 76bine bi arkadaşım aldı. Çekmez diye bisey yok hocam. Gerekirse 1. Viteste bagirtirsin ama o yinede çeker. 60bg 90 torklu atmosferik kullanmis adamim ben 3 sene. Yokuş mu var. Devir çevir 4000 5000 ne olacak. 38bine bedava valla. İsterseniz siz 38e alin ben 40a sizden alayım.

38bin en maksimum çıkan para ise daha mantiklisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Daha gecen hafta 1.0 75 bg 3 silindirli bomboş poloyu 76bine bi arkadaşım aldı. Çekmez diye bisey yok hocam. Gerekirse 1. Viteste bagirtirsin ama o yinede çeker. 60bg 90 torklu atmosferik kullanmis adamim ben 3 sene. Yokuş mu var. Devir çevir 4000 5000 ne olacak. 38bine bedava valla. İsterseniz siz 38e alin ben 40a sizden alayım.

38bin en maksimum çıkan para ise daha mantiklisi yok.
    Hocam egea dusunuyorum suan ama onada cekmez diyorlar 1.4 easy modeli cok kaliteli duruyor.

Bir ee dacia sandero stepway 0.9 turbo

Bunlar arasinda kaldim suan dacia da tork iyi ama cc kucuk yuk fazla olunca kaliriz diye dusujuyorum

• byzatwuer B kullanıcısına yanıt
    Egea daki 1.4ler 95bg ama easy paket ciddi boş. Sanderonun 0.9 90 bg ama tork iyi. Artik motor hacmine takilmamak lazim cekmeyen gitmeyen araba yok. Hepsi çeker hepsi gider. Egea içlerinde en genis iç alana sahip olani. Bende egea kullanicisiyim ama bende h hb hemde full paketi var. Yalitimindan elektronik aksama kadar bambaska araclar. Egeanin 1.4 kullanicilari genel olarak memnun ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Egea daki 1.4ler 95bg ama easy paket ciddi boş. Sanderonun 0.9 90 bg ama tork iyi. Artik motor hacmine takilmamak lazim cekmeyen gitmeyen araba yok. Hepsi çeker hepsi gider. Egea içlerinde en genis iç alana sahip olani. Bende egea kullanicisiyim ama bende h hb hemde full paketi var. Yalitimindan elektronik aksama kadar bambaska araclar. Egeanin 1.4 kullanicilari genel olarak memnun ama.
    Hocam 1.4 easy icin yag yakiyor diyorlar dogrumudur yag yakiyorsa sikinti bizim icin

Sanderonun motor hacmi cok ufak o yuzden sikinti cikaracak gibi duruyor

• byzatwuer B kullanıcısına yanıt
    Sandero 0.9 turbo motor, 1.4 atmosferik araçlardan daha atik ve keyifli. Yokuşlarda daha iyi.

• erescan kullanıcısına yanıt
    Dizelin rampa çıkışıyla tuplunun çıkışı bir olurmu bu nebicim kiyaslama

• e başında desede ötvsiz diye millette gaza gelmiş
  • Otv indiriminiz var madem almayin o pop lineayi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu hortlatıyoyorum ama pop 2017 alayım dedim 1.4 . kafama 10 soru geldi pop un donanımı nedir. neler var acaba . tüp uyumlumu. motor yağ yakarmı 77 bg 4 kişiyi taşırmı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.