Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
24
Favori
105.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tmmdır çok teşekkürler daha bakamadımda tekrar tv ünitesi almayim diye sordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beocan

    Şikayetvara durumu anlatan bir şikayet yazmak için girdim fakat bu firma aylardır hiçbir şikayete cevap yazmamışki :)

    Şaka gibi ya.

    Siz lg yi sikayetvar a yazin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superstarr1907 S kullanıcısına yanıt
    Zaten LG den bahsediyorum yıllardır hiçbir şikayete cevap yazmamışlar.
  • Arkadaslar 49uj630v ile 49ub9100 arasinda kaldim. Lg yi onerirmisniz, malum memnun olmayan cok urunden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır kullanıyorum her markada olan şeyler LG'de de çıkabilir, ışık sızması vs. şansa kalmış 2 yıl sorunsuz kullandım sonrasında ise gölgelenmeler ghosting sorunları cıktı 1k gibi bi fatura cıktı yeni alıcam uj630v ve samsung mu7000 arasında kaldım.
  • Arkadaşlar aldığınız tv ile ilgili sorun yaşadığınız takdirde 14 gün içerisinde iade hakkınız var.Kimse kurulum yapıldı diye almama lüksüne sahip değil.Yalnız ürünü iade ederken sorunu belirtmemekte fayda var.Yoksa sizden servis raporu isteniyor.Sıkıntı ne olursa olsun beğenmedim diyip gönderin.İade almak zorundalar.Yakınlarımın tv lerini hep ben alırım internet üzerinden, son 3 ayda kurulumu yapıldığı halde 2 tane tv iade ettim bilginiz olsun.
  • Ben 1 hafta arayla arkadaşıma 40KU7000 aldım, kendime de 49UJ630V aldım, açık ara Samsung'un görüntüsü daha iyi. Ayrıca aldığım TV'de banding problemi çıktı, LG teknik servisi ne olursa olsun bu bir problem değil diyor. Ben bu tv'yi tavsiye etmem, Samsung kullanan 3 arkadaşımın da televizyonunu kendim gittim gördüm, şimdi olsa Samsung alırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironblood

    Ben 1 hafta arayla arkadaşıma 40KU7000 aldım, kendime de 49UJ630V aldım, açık ara Samsung'un görüntüsü daha iyi. Ayrıca aldığım TV'de banding problemi çıktı, LG teknik servisi ne olursa olsun bu bir problem değil diyor. Ben bu tv'yi tavsiye etmem, Samsung kullanan 3 arkadaşımın da televizyonunu kendim gittim gördüm, şimdi olsa Samsung alırdım.

    Söylediklerinizin hepsine katiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni aldim 49uj630v. Yarin gelecek. Ancak buradaki yorumlar ve tecrubeler cok ic karartici. Acaba geldigi gibi geri yollayip, vestelmi alsam. Max 2500 tl butcem var ve 49-50 inclik bir cihaz istiyorum. Ne yapsam bilemedim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam vesteller özellik olarak yanına yaklaşamaz bu tv nin o fiyat aralığında alınacak çok model yok zaten alınacak iki model var biri uj630 diğeri mu7000 oda uj630 dan çok iyi değil ayrıca 50hz modeller arasında en iyi motion performansına sahip modellerden uj630v modeli ayrıca direct led benim gözümde iki eksisi var biri rgbw ışıklandırma diğeri ips panel olması...
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Zaten baska bir konuda yine sizin yorumunuzla almistim cihazi. İnsallah sikintisizdir da kaygilarim yersiz olur. Profesyonel yada ayrintiya takilan bir adam degilim. Ancak herkes birsey soyleyince kafa karisiyor. Birde vestellerde iptv olayi sikintili. Bunu bide bu yuzden secmistim. Neyse hayirlisi diyelim. Tesekkurler bilgiler icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah memnun kalırsınız hocam bi tanede arkadaşıma aldırmıştım tv yayınlarındaki doğal renklerini beğeniyorum ben en azından 3000-4000tl ye satılan philipsler gibi insan ten renklerini kahverengi göstermiyor kalibrasyonda sonrada rtings incelemesinde 9.1 puan almış..ayrıca muadillerinde motionplus yada motion geliştirmesi yokken bu modelde trumotion olarak mevcut eğer fazla aydınlık ortamda kullanmayacaksanız ben memnun kalacağınızı düşünüyorum..işletim sistemide gayet akıcı philipsler sonyler gibi değil tv almadn önce çoğu modeli incelemiştim bu fiyat aralığında bence en alınacak modellerden.
  • Bende bugün aldım yarın gelecek 55uj630v mükemmel bir görüntü vardı mağazada bu fiyata daha iyisi yok Philips le arasında kaldım 3 gün araştırdım buna karar verdim umarım pişman olmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir haftadır kullanıyorum arkadaşlar televizyonu(43" modeli).Normalde Vestel almayı planlıyordum fakat bu tvyi 2078₺'ye bulunca kaçırmamam gerekir diye düşündüm.Profesfonel değilim fakat elektronik ürünlerim konusunda takıntılıyım o yüzden çok tereddütte kaldım fakat aldım.Bu fiyatlardaki bir televizyondan ne beklenir bilmiyorum fakat belgesel,futbol ve netflix için kullanıyorum.Şikayetçi olduğum hiç birşey yok shadoving deniyor sanırım o olay kesinlikle yok.Resim modlarının yalandan eklendiğini düşünüyorum örneğin o HDR ayarının ben çok da bir esprisini görmedim spor modunu kullanıyorum.Bunun dışında tereddütte olan arkadaşların soracağı,yardım edebileceğim bir dırum olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI

    2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI



    Cihaz bugun kuruldu. Genel olarak memnunum ancak bu bulutlanma ve isik sizmasi normalmi? Bilmedigimden soruyorum. Hdr acik, canli modda, karanlik ortamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • normal gibi ama bilen biri yazarsa daha saglıklı olur. iş işten geçmeden degişim isteyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrcp -- 17 Ağustos 2017; 21:40:40 >
  • Evimde wifi yok. Pc ile bluetooth aramasinda lg tv cikiyor. Eslesme yapin dedikten sonra kod cikiyor. Ama televizyon da herhangi bir uyari yok. Nasil baglanti kurabilirim pc ile tv arasinda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart baglantı ile oradan seçiceksin hangi cihazı eşleşmek istiyorsan onu seç.
  • hocam hdr yi kapatıp modu standarta alıp biraz daha net olacak şekilde çekebilirmisiniz..bu fotodanda bi sorun yok gibi görünüyor ama sağ sol üst köşe diğer taraflara göre biraz daha aydınlık bu tv direct led sağ sol üstün diğer taraflardan farklı olmaması lazım gerçi bazen fotodada öyle çıkabiliyor ben inceleme yapmak için benim tv ye foto çektiğimdede çok hafif beyazlık olan yeri baya beyaz göstermişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byrcp

    smart baglantı ile oradan seçiceksin hangi cihazı eşleşmek istiyorsan onu seç.

    Smart baglanti dedigimde wifi diyor. Ben bluetooth ile baglamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.