Şimdi Ara

2017-2018 Sezonu Galatasarayın Puan ve Averajını Tahmin Etmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beamer

Geçen sene şampiyonluğu içerideki kötü performansımızla kaybettik dışarıda Beşiktaş 34 puan toplamış, biz 31 puan toplamışız.

Ama içeride Beşiktaş 43 toplarken, biz 6 kez yenilmişiz ve 33 puan toplayabilmişiz.

Ben bu sezon taraftar desteği de bu şekilde olduğu sürece içeride mağlubiyet yaşayacağımızı düşünmüyorum, olsa olsa da 2 falan değil 1 olur. O ya derbide olur ya da Beşiktaş, Başakşehir maçı falan olur.

İçeride 17 maçın 13ünü kazanırız, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet. Toplam: 42 puan.
    Dışarıda 17 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet. Toplam: 33 puan.

Toplam 75 puan toplarız.

70-75 gol atar, 30 civarı gol yeriz, 40 civarı da averajımız olur. Şampiyon yapmaya yeter mi, göreceğiz.

60 averaj nedir, 99-00 sezonunda bile 77 atıp 23 gol yemiştik.

Bu gazla gidersek içerideki maçlarda çok gol atarız. Buna güvenerek beklentim yüksek averaj yönünde.

içerde derbileri yeneriz. Benim korkum sağlam kapanıp kontra dan yenilme ihtimalimiz olan maçlar..

Edit 1. Önümüzdeki 3 maç Antalya - paşa - bursa. 3ü de açık oynayan takım. Antalya maçında bol gol olur beklentim. Paşaya da en az 3 atarız takım da bir sorun olmazsa. Bursa maçı deplasmanda. Eğer açık oynayıp yenmeye oynarlarsa onlarda en az 2 gol aradı atarız. Yine toplamda 6-7 averaj olur en azından. Mevcut ile toplayınca 15 averaj sayabiliriz şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 31 Ağustos 2017; 14:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 77 pointe 57 avaregatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLaN -- 31 Ağustos 2017; 14:56:49 >
  • 40 averaj 77-79 puan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldürdün beni

• Ligin gidişatına bağlı bence.

Büyük takımlar çok puan kaybederse Galatasaray'da kaybeder.

Geçen rezil sezonda 20 galibiyet 4 beraberlik almışız.

Bu mantıkla bu sene 25 galibiyet çıkar gibi görünse de, olmayabilir.

Tahminim 75-80 puan aralığı.

Averaj olarak eğer maç başı bir gol yeme ortalamasını yok edersek, +50 averaj yakalayabiliriz. 75 gol 25 yenilen gol gibi mesela.
  • gs 75+puan,50+ avaraj yapsın 1 hafta cizerim kendimi.
  • sasaell kullanıcısına yanıt
    :) şimdiden çiz bence

• 82 puan 68 averaj

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

en çok puan alma rekoru kimdeydi?

Fenerbahçe. Süper Lig'in çoğu rekoru FB'de zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 4 Eylül 2017; 11:22:50 >
  • İlk 3 hafta iyi futbol oynadık evet ama lig çok uzun.

Ben hala başkanımıza ve teknik direktörümüze bakınca çok kırılgan bir yapı görüyorum.

Her ne kadar güzel bir kadro kurulsa da bu kadroyu dışarıdan yıpratmaya çalışanlar olacak, yeri gelecek aleyhinize hakem hataları olacak, bu yönetim kadrosu ve teknik direktörün böyle süreçleri yönetmesi gerekecek. Üstüne en ufak bir düşüşte taraftar baskısı olacağını adımız gibi biliyorum.

O yüzden ben bu sene 70 puanı geçersek başarılı oluruz kanısındayım. Ama gerçekçi bakarsak:

68 puan 35 averaj.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    4.yıldız alamama rekoru.

• 77 puan
    +51 averaj.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.