Şimdi Ara

2017/2018 Kombinelerinde REFORM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hazırlık maçları biraz saçma olmuş. Zaten azıcık insan geliyor bilet sıkıntısı yok, ben her normalde her maça gidiyorum; hazırlık maçında hava güzelse arkadaşımın biletini de devredip eşim ve çocuğumla gidiyordum. Yok işim var veya hava kötüyse (e çocuk var) ücretsiz devrediyordum birisi stadı görüyordu. İzlesem ne izlemesem ne ama zaten 5 bin kişiye oynadığın hazırlık maçı 1000 kişiye oynar. Güvenlik, temizlik, cart-curt 5 lira kazanamaz. 5 Bin kişi'den kantin - Kartal Yuvası - Reklam geliri kazanıyordu.

    Diğer maddelere ise çok laf etmem, devrettiğim maç sayısı 2. Onlar da yan koltuğumdakinin kardeşine, akrabasına özel günlerde hediye amaçlı satma değil amacım.

    Bulmak çok kolay klüp için ama uğraşmıyor ki. 10 tane üye koy şu siteye, stad kapı önüne 50 tane adam sal o "bilet var bilet var bilet var" cılara. Alsınlar para ile bileti, muhabbeti açsınlar adam bülbül gibi öter zaten. Sonra o TC numarasına ömür billah verme hiçbir maç bileti al sana karaborsa önlendi. Ama onlar bunu engellemeye değil, kombine satıldı mı satıldı sadece buna bakıyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.