Şimdi Ara

2016 World Championship [FİNAL BU GECE!] [ANA KONU (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.385
Cevap
11
Favori
28.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git

2016 World Championship [FİNAL BU GECE!] [ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 17.11.2016)
Giriş
Mesaj
  • Senaryo diyenlere tepki gösterenlerin ağzına odunla vurasım geliyor. Sanarsın Riot Phreak in ailesinden birisi ile ilişkisi var. Eleman o denli savunuyor Riotu.
    Rekabetsiz final olmasın diye skt 3.maç için talimat aldı. Kabul edin artık şu meseleyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kolay böyle senaryolar kurulması. Koma demiştir "Bakın bu adamlar bir yıl hazırlandılar, 3-0 yenmemeye özen gösterin, saygınız olsun." demiştir, koreliler çok saygılı adamlar böyle şeylere direk satmışlardır o laftan sonra hatta koma nın söylemesine bile gerek kalmadan yapmış bile olabilirler.
  • Yayını kapattıktan sonra kim MVP oldu diye baktım. Faker MVP olmuş. Kesinlikle hak etmiyordu. 2014'ten sonra 2016'da da bir ormancının hakkı yenildi. Faker turnuva boyunca güzel performans sergiledi. Lakin hem yarı final hem de final serilerinde ki Bengi performans olarak Dandy'den iyiydi. 2013 ve 2015'te ki performanslarının çok çok üzerindeydi. Kesinlikle MVP o olmalıydı. Ama bana kalırsa Smeb turnuvaya en iyi oyuncu diye geldi Faker 2. sıradaydı. Riot herhalde burada biz hata yaptık kardeş diyerek onu MVP yapmaya karar verdi. Dediğim gibi iyiydi Faker turnuva boyunca ama bu Worlds MVP Bengi olmalıydı. SKT kazanmayı hak etti. RNG, ROX ve SSG yendiğimiz takımlar. Bu turnuva lig usulü ile yapılsaydı bu takımlar ilk 5 içerisinde olurlardı.

    5 maçlık bir final maçı ilk kez oldu Worlds'te. Ayrıca bir diğer ilkte Poohmandu oldu. Hem koç hem de oyuncu olarak ilk kez bir oyuncu Worlds'te şampiyon oldu. Tabi ki çok fazla adı geçilmedi hatta sonradan serinin tekrarını izlediğim RiotGamesTurkish kanalında Lies ve Poohmandu'nun isimlerini bilmeyen kişiler olduğunu gördüm. Adam Poohmandu'nun koç olduğundan habersiz orada yayın yapıyoruz diye geziyor. Poohmandu'yu yedek sanıyordu adam. Bu kadar profesyonel kişilerden oluşan bir kanal yoktur galiba.

    Turnuva başlamadan önce KT serisini 3-2 kaybeden SKT, finalde KT serisini 3-2 kazanan ROX ve SSG'nin KT serisini 3-2 kazanması sebebiyle bu sene Kore takımları seviye olarak çok yakın demiştim. Sonuçlara baktığımız zaman da dediğimi doğrular nitelikte. Tabi bana göre final maçının hakkı kesinlikle 3-2 değildi. SKT 3. maç trollemeseydi veya 4. maç Blank girmeseydi bu seri 5 maça uzamazdı. Ama sonuç olarak artık bu turnuva bitti. Ama artık organizasyonda bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. KT buraya 4. takım olarak gelseydi yarı final oynardı. Samsung yerine gelselerdi final oynayacaklardı. Bunu fikstüre göre söylüyorum. Kore koşarak ilerlerken diğer bölgelerin hala yürümesini bekliyoruz. Bu sene Wildcard takımı gruptan çıktı. Ama bu olay Wildcard ilerlemesi olduğu kadar hem CLG hem de G2 yani LCS bölgelerinin zayıflıkları yüzünden oldu. LPL'den 2 takım çeyrek finalde SKT ve ROX serilerinde elendi. Ama bölge olarak bitikler. Burada Worlds'te neredeyse şimdiye kadar ki en kötü sayılabilecek performansı gösteren EU LCS bölgesinde 2. torbadan gelen H2K EDG ile yani LPL 1 numarası ile aynı grupta ve buradan 1. olarak çıkıyor. Seneye takım sayısı mı artar başka şeyler mi olur bilemiyorum. Ama ev sahibi NA LCS neredeyse çeyrek finallere takım çıkartamıyordu. FW eğer ilk hafta maçları satmasaydı SKT grubundan 2. olarak rahat şekilde çıkardı. LCS bölgelerinin kendilerini toparlamaları gerekiyor. Üstelik bu sene ki Worlds'te dar şampiyon havuzunu geçiyorum. Saçma sapan şekilde ilk kule kanı denilen saçmalık yüzünden koridor değişimleri yoktu. Bu Batı takımlarının yıllardır ağladığı erken oyundaki Kore takımlarının çok iyi yaptığı erken oyun rotasyonlarını bitiren bir olaydı. Buna rağmen 6 takımdan sadece 2 tanesi gruplardan çıkabiliyor. Üstelik 1 tanesi LMS bölgesinin kendi saçmalıkları yüzünden... Üstelik bir de çıkamadığın gruptan kimsenin umursamadığı ve antrenman maçı dahi atmadığı bir Wildcard takımı senin olduğun gruptan çıkıyor.

    Kostüm konusuna gelecek olursak Duke için Gnar veya Trundle, orman için Olaf, Nidalee ve Zac bana göre bu 3 şampiyondan 2 tanesine kostüm gelecek. Nidalee ve Olaf arasında seçim yapmak istemem ama kesinlikle 2. ormancı kostümünün Zac için gelmesini istiyorum. Bang için Jhin kostümü gelecek sanırm. Ama SKT Ashe görmek isterdim. Wolf içinse Karma veya Nami bekliyorum. Faker için ne çıkacağını söylemek zor. En çok Orianna oynadı. Ama zaten TPA kostümü var bu şampiyonun... Syndra kostümü gelebilir. Ama oynadığından fazla yasaklandı bu şampiyon. Açıkçası SKT Syndra görmek isterim. Ama öte yandan her ne kadar bu Worlds geneline bakacak olursak Faker ne zaman Viktor oynasa SKT kaybetmişti. Tabi finali saymazsak. Ama bu sene değil de 2015 Yaz mevsimi için bile SKT Viktor kostümü görmek isterim. Faker o zamanlar Viktor ile terör estiriyordu. Tabi final öncesi Faker Viktor oynayamıyor diyen bazı arkadaşlarda vardı. Wolf ve Bang için özel hareketler eklenecek gibi kostümlere. Ayrıca umarım bu sene ki kostümlerde şampiyon ceketleri üstüne sarı kırmızı eklemeler yapılır. İnsanlar hep aynı renk kostümlerden sıkıldıkları için daha fazla SKT kostümü çıkmasını istemiyorlar. Samsung kostümleri renk olarak oldukça iyiydi. Benim için SKT kostümleri her halleriyle güzel fakat insanların aynı renk kostümlerden sıkıldığını tahmin ediyorum.




  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Ashe için bahsettiğin şey geçerli ama Jhinin sadece işlevselliğini bırak her şeyi saçma. Hala overloaded şuan.
  • RNG yi 3-0 yenen EDG RNG den daha kötü performans sergiliyor en tuhaf tarafı bu oldu turnuvanın. Kesinlikle Çin bölgesi 3 takım göndermeyi hak etmiyor maksimum 2 olmalı ama bana göre 1 ideal onlar için. Kore 4 ya da 5 gönderse daha adaletli, daha çekişmeli turnuva olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 31 Ekim 2016; 18:13:00 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.