Şimdi Ara

2016 tm 1361.siyim ,soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca gençler, sınava yakın kesinlikle 3-4-5 çözün, ama sebebi diğerlerinden farklı.Fontlar birebir aynı olduğu için sınav anında stresiniz azalıyor.Bunu iki sınavda da tecrübe ettim.Ayrıca türkçesi kalitelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en son çözdüğüm deneme netimi söyleyeyim size. 345'in 4.denemesini çözmüştüm.
    TR:37,50
    SOS:36,75
    MAT:30 gelmişti.
    Genelde şu son denemelerim böyle geliyor yani matematik 27-32 arası geliyor. Türkçe ve sosyalde pek istisna olmuyor genelde +35 çok zor olursa özellikle sosyal falan 32-33 nete inebiliyor(nadiren)
    Lys adına da geçen yıldan edebiyatım iyi deneme çözdüm gene geçenlerde 47-48 kadar geldi unuttuklarıma rağmen.
    Geometriden çok korkuyorum ama Matematik netlerimi tamamen o belirliyor yani bazı denemelerde 5-6 soru yapabiliyorken bazılarında 1-2 bile yapamıyorum. Genelde ise 3-4 falan oluyor. Geometri adına ne tavsiye edersiniz özellikle şu son 10 günde ve genel olarak durumum nasıl sizce?
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Durumun genel olarak iyi, sınavda konsantrasyonunu yüksek tutmaya calıs , yararını görürsün özellikle matematik be türkçede.Geometri pratik işidir, ne kadar çok farklı tarz soru, o kadar çok hız ve başark görürsün, bi süre sonra geometri çerez gibi gelmeye başlıyor zaten.Ygs için bu saatten sonra internetten kısa pratikleri soru tarzı örneklerini izleyebilirsin unutmamak adına, ve ücgeni yalayıp yutun. Ücgeni anlarsanız gerisini zaten anlıcaksınız ve hallediceksiniz.Çember de kolaydır ve zevklidir :) Ama ygs sosyal için şunu söyleyeyim, benim sene icinde 35 aşağısı cok nadir gelei en düşük 31 gördüm, son zamanlarda hep 39 40 tı .Sınavda noldu ? 29-10 . Şoke oldum . Din soruları terse yatırdı, din bilgilerine iyi bak.Ayrıca soruları iyi oku.

• YagamiLight kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sizi anlıyorum ben de aynı şeyi yaşadım. Denemelerde 35 altına düşmüyorken sınavda 27 net yapmıştım, hayatımın şokuydu. İşte şimdi de ondan korkuyorum denemelerde yüksek geliyor ya ygsde batarsam diye :(
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Ne diyim hocam biraz şans işi :) Ama kafanı rahat tut , sosyal insanı terletmez, sınavda pek etki etmez, çıkınca üzülürsün genelde :) dediğim gibi din sorularına iyi bak 😀

• Merhaba. Özel bir fen lisesinde okuyorum, bu sene tmye geçtim. Ygsye kadar ağırlıklı olarak ygs çalıştım hatta lys bakmadım bile diyebilirim. Şimdi sorum şu: Edebiyat çok zamanımı alır mı? Coğrafya lys netleri aşırı önemli mi? Matematik konusunda çok sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Ygs netlerim de 120 üzerinde çıkıyor genelde. Lysde ilk 500e girebilmek için ne yapmam gerekir? Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: YagamiLight

Ne diyim hocam biraz şans işi :) Ama kafanı rahat tut , sosyal insanı terletmez, sınavda pek etki etmez, çıkınca üzülürsün genelde :) dediğim gibi din sorularına iyi bak 😀

edb için ne öneriyorsun hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetveldekidelik -- 2 Mart 2017; 23:28:18 >
  • afrola A kullanıcısına yanıt
    İlk 500 den aşağısı kritiktir, ygs de güzel bir sıralama elde edersin diye düşünüyorum zaten,lys içinse ince eleyip sık doku.Her soru senin için önemli.Zaten yüksek hedefliyorsan, bazı şeyleri eksik yaptığında bir huzursuzluk oluşuyor, sen de tamamlama yoluna gidiyorsun.O huzursuzluğu hep yok etmeye calıs.

• cetveldekidelik C kullanıcısına yanıt
    neler yapmadım ki, kendimi kaydedip yolda dinlemeler, şarkı yapmalar 😀 Gerçekten başarmak isterseniz zaten, beyniniz bi

Şekilde o eserleri yazarları her şeyi beyninize sokuyor.Gerçekten azmetmek en önemlisi

• 11.sınıfım yaz için ne yapmalıyım ?
  • Hocam edebiyatı zayıf olan birinin çalışma metodu nasıl olmalı ilk aylarda hangi konular bitmeli ne zaman soru bankası çözülmeli hangi denemeleri ne zaman bitirmeli biraz detaylı bir cevap istiyorum tm3 için edebiyat önemli malum şimdiden teşekkürler
  • feni ne kadar zamanda bu seviyeye getirdin hangı konulara calıstın cok soru cozdunmu?
    tesekkurler
  • Çok iyi bı sıralama yapmışsin helal olsun, ygsde tr 30 sos 30 mat 20 olan birinin hukuk şansi vrmi .

Edebiyat coğrafya ve lys mat iyi özellikle edebiyat iyi

• Hocam tebrik ederim ilk öncelikle.

Benim sorum şu, ben öyle 100-120 net yapan birisi değilim. Ygs'de 60-80 arası net yapıyorum denemelerde.(denemenin kolay zorluğuna göre değişiyor) (tmciyim) benim öğrenmek istediğim hedefim tm-3'te ilk 50.000'e girip okan üniversitesinde %50 bursla okumak. Bunun için ne önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.