Şimdi Ara

2016 Renault Talisman (ANA KONU) (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.233
Cevap
51
Favori
282.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cnv_58 kullanıcısına yanıt
    1. Soru cevabı hayır

    2. Soru cevabı evet



    Bu nedenle MP3 dosyalarını ben başka bir flashbelleğe attım. Ordan dinliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hayyam ın dediği gibi "Dünya dediğin bir bakışımızdır bizim..." Yani gördüklerimize duyduklarımıza fazla inanmamak yada nasıl desem kaptırmamak lazım galiba. Bende senin gibi spor modda ses geliyor diyordum taki buradaki bir arkadaşın aracında çektiği spor moddaki sesi kaydettiği videoyu izleyene kadar. Süper sport tarzı olmasada hiç fena değil di
  • Bende küçük USB stick yok. Usb takınca kapak kapanmıyor bende açık kapaktan sinir olduğumdan mp3 ler için microSD kart kullanıyorum.
  • sabah ustayla görüştük biraz atıştık güncelleme icin internet baglantıları filan kopmuş yapamıyor fasa fiso ... daha sonra öglen gibi bana bu soruyu sordu flaşh bellek takılımı kalıyor evet dediydim oda çıkartıcaksınız yoksa soruyor dedi iş çözüldü ben müzik filanda yüklüyorum nasıl dinleyecem filan oda dedi ayrı flaşh bellek kullanın daha sonra size satış danışmanı bunu söylemedimi size flaşh bellekde vermeleri gerekirdi ve anlatmaları gerekirdi dedi ve bende yapmadıklarını vermediklerini söyledim oda varsa arabaya koyduracağını yoksada sipariş verip geldiğinde vericeğini söyledi talismanı satarken flaşh bellek veriyorlarmış bilginiz olsun . Sabahdan öğlen saat 3 e kadar bu sorunu çözdü . Radyo , sağ koltuk masaj sorunu ve koltuk başlığı durumunu sordum az önce konuştuğumuzda radyo sorununu hallettiğini (AF yi nasıl halletti merak ettim arabayı alınca bakacam yada farklı birşey ) önemli olan koltuk masaj sorununa baktığını sorunu bulmaya çalıştığını söyledi bugün araba kalacakmış servisde merak ediyorum bakalım onarılabilir birşeymi yoksa koltuk değişimi mi olacak öyle birşey olursa koltuk bekleyecez heralde en son olarakda koltuk başlığı yapılacak duruma göre en basit işlem olarak en önemlisi masaj sorunu bunu yaparsa aracımda bir sorun kalmıyacak inşallah bu arada istanbula dün dolu yağdı yağış sırasında talisman aracımız evin oradaydı ve bizim bölgeye çok ağır dolu vurmadı bugün caddelerde görüyorumda arabalar perişan olmuş özellikle anadolu yakası yıkılmış kaskocum koşturuyordu bir fotoğraflar gördüm sanki araçlar savaşdan cıkmış bmw ler mercedesler s500 ler vs.



    Ohayyam o arkadaş avrupada mı cekti oradaysa belki opsiyonel olan ses sisteminden kaynaklı olabilir bizde opsiyonda olmadığı icin biz en iyisi hic bakmayalım onlara ses sistemi ile aram pek yok hazır araç aldığım icin olsaydı olurdu ama özel siparişden vermezdim o yüzden çok takmıyorum :D



    Bu arada yazarken usta aradı masaj motoru bozukmuş sipariş vermişler aracı akşam alıcağım artık Tr stoğunda yoksa ürün 1 ay sonra gelecek o zaman yapacaklar inşallah , flaşh bellekde fransadan gelecekmiş .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnv_58 -- 28 Temmuz 2017; 17:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşta aracıda Türkiyede. Videoyuda Türkiyede çekmiş. Önceki mesajlara bakarsan anlatmıştı sorununu... O spor moddaki suni motor sesi opsiyonel değil. Hepsinde olmalı... Bende üst devirlerde çok az ses çıkıyor.

    Ses sistemi idare eder kaliteli mp3 indirip çalarsanız fena değil. Ancak ses sistemi değil Engine Harmonic Cancellation için BOSE olmasını isterdim. Kaldı ki Koredeki Samsung Renault üretimi Talismanlarda SM6 BOSE sistemi olanlarında bile ENGİNE HORMANİC CANCELLATİON yok bunu teyit ettim. Koreli parça satan arkadaştan. Çünkü SM6 yani Talismanlarda mikrofon yok. QM6 da yani Kaleos larda var.

    Buyrun buda linki
    https://www.youtube.com/watch?v=ejKgwLkSthU&feature=youtu.be

    Paris initiale lerde var mı acaba Engine Harmonic Cancellation yada active noise cancellation. ? Olması için aşağıdaki fotodaki mikrofonlardan 3 adet tavanda olması gerekiyor. Ondan bile şüphe etmeye başladım..

    2016 Renault Talisman (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 30 Temmuz 2017; 22:39:40 >




  • Benim araçtaki olan sağ koltuk masaj sorunu ve başlığının ses yapması servis tarafından kontrol edilip masaj motoru sipariş ve başlık icin parca sipariş verilmiştir. Parçalar geldiğinde inşallah sağ koltuk sorunum hallolup bitirecez servis işini tabi parcalar fransadan geleceği icin bir ay sürer bence beni arayacaklar geldiğinde . Koltuk başlık ses yapma sorununu ilk gün bana yaptık demelerine rağmen dokunmamışlar bile servisin talismandan anlamadığı ve bilmediği ortada renault fransa araba yapmada bir kalite atlamış ama malesef renault Tr bu kaliteye çıkamamış ilk servis izlenimim bu yönde.



    Araç her geçen gün daha çok beğeniyorum donanımlar kimisinin oyuncak dediği şeyler her gün insanı daha mutlu ediyor bu oyUncakları ne yazıkki bu arabanın 2-3 kat daha fazla fiyata satılan araçlarda bulmak mümkün . Bu donanımlara alıştıkça biz insanoğlu her zaman daha fazlasını istiyoruz ve size hak vererek keşke avrupa donanımındaki tüm özellikler opsiyon olsaydı bizde tadına bakardık ama dediğim gibi biz insan olarak doyumsusuz bir yandanda bu kadar donanıma sahip olduğu için ve bu fiyata böyle bir araç başka olmadığı için bu ayrıcalığıda yaşadığım için mutluyum şayet önceki mercedes marka w205 d segmenti aracımda dahi bu donanımların yarısı dahi yoktu ve motor olarak bu kadar güçlü değildi , motor demişken gercekten muhteşem bir motoru var ve bunu daha motor açılmadan bunu söylüyebilirim aynı şekil elektronik süspansiyon ve konforu çok iyi maşallah bunlar en mutlu eden şeydir .



    Araçda son olarak fark ettiğim özelliği geri vitesde aynalar aşşaya dönerek kolay park etmeyi ve sıfır yanaşmayı olanak sağlıyor bir kamera görevi yapıyor aynı zamanda sürüş pozisyonunuza göre ayarlayıp koltuk hafızasında kaydede biliyorsunuz bir kereden sonra sürekli istediğiniz pozisyonu alıyor çok güzel kullanışlı özellik dar sokak caddelerde cok daha işe yarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnv_58 -- 31 Temmuz 2017; 19:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son mesajlara şöyle bir göz gezdirdim de..ya bazı arkadaşlar ayarlardan biyerleri kapatmış veya ben bazı ayarları bilmeden kurcalarken açtım artık bilemiyorum ama benim araç hız tabelalarını da okuyor ve spor modda da motor sesi efekti çalışıyor..ayarları kurcalamakta fayda var bence...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnero -- 1 Ağustos 2017; 10:45:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drnero D kullanıcısına yanıt
    Ayarların ekran goruntulerini çekip paylaşabilirmisiniz ? Bizlerde kontrol eder karşılaştırırız. Aracınızın üretim tarihi ve Rlink2 versiyonu nedir ? Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drnero

    Son mesajlara şöyle bir göz gezdirdim de..ya bazı arkadaşlar ayarlardan biyerleri kapatmış veya ben bazı ayarları bilmeden kurcalarken açtım artık bilemiyorum ama benim araç hız tabelalarını da okuyor ve spor modda da motor sesi efekti çalışıyor..ayarları kurcalamakta fayda var bence...

    Hız tabela okuması navigasyondamı bahsediyorsunuz yoksa nagasyon kullanmadan hedaup displaya yansıyormu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnv_58 kullanıcısına yanıt
    AF sorunu çözülmüş mü aracınızda? Benim araçta çözülmedi. Diğer tüm sorunları çözdüler. (Koltuk başı sesleri vs.) Ama doluda hasar aldık 50den fazla göçük var. :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slauson

    AF sorunu çözülmüş mü aracınızda? Benim araçta çözülmedi. Diğer tüm sorunları çözdüler. (Koltuk başı sesleri vs.) Ama doluda hasar aldık 50den fazla göçük var. :(

    Çok geçmiş olsun dolu istanbulda özellikle anadolu tarafa çok yağdı benim araçda birşey yoktu bulunduğu noktada o kadar şiddetli değildi, kaskocum tanıdıkbr hasar fotoğrafları gösterdi agzım acık kaldı böyle afette olur allah beterlerinden korusun bizi mercedes s500 maybackler bmw audiler trilyonluk araçları gördüm mahfolmuşlar.



    Af sorunu çözülmedi gerçekten servis hiç birşey bilmiyor araç hakkında , alıştım sayılır sesi biraz daha yüksek acıyorum kısma farkını biraz oradan gidermeye çalışıyorum genelde tek kanal dinlediğim için hep o kanal açık :) bu konu ile ilgili tek bizi anlayan anladığını fark ettiğim müşteri hizmetlerinden konuştuğum bayandı onun söylemiyle gelecek rlink2 güncellemesini beklemekten başka çaremiz yok oda yıl sonuna kadar gelecek demişti tek temennim inşallah dediği gibi yıl sonuna kadar gelir en azından araclarımızdaki bu sorunda giderilmiş olur.



    Benim koltuk başlığı sorununu dahi cözmediler benim yapıştırdığım bantı cıkarmışlar bana iş cıkarmış oldular sadece aracı aldıkdan sonra yine bant cektim gözlerine soktum ama bak ses var hani giderilmişti ne yaptınız diye servistekide koltuk masaj motoru gelsin hepsini bir halledelim onunda siparişini verdik dedi şuan için beklemedeyim sağ koltuğu hallettiklerinde rlink2 güncellemeye kadar uğramam daha servise başka bir sorunum kalmıyor belki parçalar gelene kadarda güncelleme gelir inşallah .



    Bunların dışında araçdan memnunum akşam yorgun iş çıkışı sıcakda koltuk soğutmayla masajı calıştırdımmı yoğun şekilde tıngır tıngır eve atıyor beni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar,

    ICON paket Talisman'da arka camlar karartılmış olduğundan dolayı sadece ön yan 2 cama film çektirmeyi düşünüyorum. Bütünlük olsun koyuluk aynı oranda olsun istiyorum. Siz nasıl yaptınız?

    2 numara film (%35) yaptırmayı düşünüyorum sadece ön yan camlara, sizin yaptırdıklarınız, aracınızın fotoğrafları mevcut mudur?

    Teşekkür ediyorum.
  • cnv_58 kullanıcısına yanıt
    Ben aracı önceden Ümr. Günerlere götürüyordum. Resmen eziyet çektirdiler bana. Bu tüm sorunlarımı çözmek için İstinye Maisten randevu aldım. Ve tahsis araç istediğimi söyledim. Çünkü Günerlerde en basit bir sorundan ötürü bile 1 hafta yattı aracım(randevum olduğu halde aracımla ilgili işlemlere 3. Gün başlamışlardı) İstinye mais hemen tahsis aracımı hazırladı ve 3 gün sonra randevuma gittim. Bıraktım aracı döndüm. 8-9 kalem sorunun 7 tanesini falan 1 günde yaptılar. Sadece kol dayama için parça bekliyoruz dediler. 1 günde teslim ettiler şok oldum. Bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum. Mesafe çok uzak değilse İstinye Mais tavsiyemdir servis adına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slauson kullanıcısına yanıt
    Parça siparişleri verildiği için şuanlık serviste işlem yapılacak ama farklı bir arıza veya yapılamama durumunda dediğiniz yere götüreceğim fazla uzak değil bana bilgili servis şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana cevap yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theimperial T kullanıcısına yanıt
    Ben camlara filan dokunmadım böyle gayet iyi , yapılacaksa ön yan camlar hafif karartılabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2016 model 160 BG icon dizel talisman almaya karar verdim. En full donanım olacak sunroof 4 motion 19 jant vs tüm A-dan Z-ye tüm opsiyonları ekli olacak şekilde.

    Ne kadar fiyat veriyorlar en dip? Elinde olan bayi biliyor musunuz özellikle İstanbul bölgesinde?
  • cnv_58 kullanıcısına yanıt
    Güneş kesmek için yaparım zaten yaparsam, sıcak bölgede film gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt
    165.000TL civarında tahminen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theimperial -- 5 Ağustos 2017; 1:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçların üretimi geçici olarak durdurulmuş arkadaşlar. Araçta sorunlar bulunmuş bu yüzden üretimi durmuş bilginize.

    156.600 TL'ye kadar sıfır sunroof da dahil fiyat aldım.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.