Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
117.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanları buradan yanıltmak istemem bazı kullanıcılar bayıla bayıla bu modelleri sorunlarının farkına varmadan yıllarca kullanabilirler sen zaten forumlara girip araştırma yapmakla matrıx deki neo nun uzattıgı kırmızı hapı içmişsin keşke maviyi içseydin şimdi istedigin modeli alırdın kafan daha çok karışıcak.
  • revolution62 R kullanıcısına yanıt
    merhaba

lg sonu 7 ile bitenleri önermiyoruz dediğiniz gibi takılma oluyor

tvde motion özelliği yoksa almayın yada motion da de judder ve de blur seçeneği olmasında yarar var . teki varsa tv 50 hz 2si varsa 100hz.

philips in lg panelleri , lg deki lg panellerden daha iyi . sony den de .

philipsde 6501 ve üzerine bakmak daha iyi Perfect Natural Motion var. . philips alıyorsanız önceliğiniz görüntü kalitesi ve ambilight olmalı yoksa almadınıza gerek yok diğer markalarada bakabilirsiniz . android ise açılışı geç - kullanışı değişik oluyor

6101 - ips - 50hz - Natural Motion diğer ayarları bilmiyorum.
    7787 - ips - 50hz - TruMotion (de-judder)

bütçeniz ve beklentiniz nedir ona göre tv önerelim daha iyi modeller vardır. öncelik va panel ve 100hz olsun - ips de alınabilir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 24 Eylül 2016; 14:15:59 >

• Çok tesekkür ederim şimdi bütcem en fazla 2300 ben blurey film ve ps4 için alacagım tabi 4k da önemli normal hd yayınlarıda izlemek için alacagım 50 hz 100 hz demişsiniz burada ama lgnin baktıgım tv si 1400 hz diyor philips 800 hrz diyor bunlar gercek hzleri degil mi
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Philips 65puk7120 güncelleme yaptım 4k gitti

• Beyler philips 4000 serisi televizyonum mevcut. HDMI ile bağlantı yaptığımda görüntü çok keskin güzel gözükmüyor. Televizyonun içindeki uydu aktif iken böyle bir sorun yok yalnız. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyone

insanları buradan yanıltmak istemem bazı kullanıcılar bayıla bayıla bu modelleri sorunlarının farkına varmadan yıllarca kullanabilirler sen zaten forumlara girip araştırma yapmakla matrıx deki neo nun uzattıgı kırmızı hapı içmişsin keşke maviyi içseydin şimdi istedigin modeli alırdın kafan daha çok karışıcak.

Hocam nasıl bir yol izlediniz mahkeme için belki bende yapabilirim özellikler maç yayın esnalarında banding çok belli oluyor bir kere görünce artık mide bulandırıyor

O değerler markaların yazılımsal sallama değerleri önemli olan panel frekansları onlarda 50-100-200 hz diye geçer 200hz yıllardır yok pahalı .... giriş seviyeleri ve orta seriler 50hz -orta üst ve üst seviyeler 100hz gibi oluyor.

epey sitesinden baktım farklı model görürseniz onlarada bakarız.

2016
    Samsung 43KU7000 va
    Philips 43PUS6501 ips
    LG 43UH650V ips

2016 vestel-arçelik-grundig panel olarak pek bilgim yok . baş sayfalarda yazdığım kadarı biliyorum. 48inçler belki va paneldir incelemek lazım

2015
    Vestel 48UA9300 va
    Vestel 40UA9300 va

4k için hevc60p-hdmi2.0-usb3.0 olan modelleri almak daha iyidir . samsung 2016 da usb3.0 yok - philips 2015 de hevc güncellemeyle geldi gelmedi tam bilgim yok diğerlerinde var gibi.

input lagı düşük olanlar sony ve samsung diğerleri biraz daha yüksek.

tvleri inceleyin kullanıcı yorumlarına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 25 Eylül 2016; 14:06:46 >

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim ben simdi size 4 tv resmi atacgim kisa ve net sizce hangisini alayim

Yada philisps 49pus6501 mi

Sizce hangisini alayim

lg yi ele hem kapalı kutu yok hemde iyi değil

samsung alınabilir ama kullanıcılara sor usb3.0 sorunu yaşanmıyorsa al .
    philips 6101 i boşver 6101 giriş seviyesi ürün. , philipsten en az 6501 al bütçe yetiyor --- pnm var . orta seviye ürün -
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Simdi yollasigim resimlerde eledim lg yi samsung mu phliphs 6501 mi bu arada son sorum

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    E devlet sitesine girip gumruk ve ticeret bakanliginin tuketici sikayet uygulamasindan form doldur ve kagit cikisi al fatura servis formu garanti belgesi sikayetinle alakali resim falan varsa onlarinda ciktilarini al istanbuldaysan eminönü büyük postanenin arka sokaginda il hakem heyeti var merkez orasi işin daha hızlı çözülür.fatura servis formu garanti belgesi 2 adet fotokopisi istiyorlar bi imza atiyorsun forma bitti gitti % 90 kazanirsin sadece doldurdugun formda dikkat etmen gereken firmadan ne istedigini kesin bi dille ifade etmen örnek para iadesi istiyorum veya degisim istiyorum gibi ucu açik birakma şikayeti simdiden gecmiş olsun inan bugün 10 kez dondu tv kapatip açmaktan bezdim.banding falan hikaye kaldi bu kusurlarin yaninda

• Philips almayı düşünen arkadaşlar tv android işletim sistemi yüzünden sürekli donuyor kapaniyor aciliyor bazen kumanda tepki vermiyor falan falan bu sorunlari tüm philips tv lerde yaşamaniz olasi tv alipta görüntüsü ve ambilight için elinde tutan degistirmek veya iade etmek istemeyenler için tv ye en düşük trcihen usb 3.0 ..32 gb flash bellek usb 1 e takın biçimlendirin ve kullandiginiz uygulamalari bellek içine atin ve kumandayı tv nin arkasindaki kapama dügmesine 15 20 saniye basili tutun kumada üzerindeki kirmizi ve mavi tuslara basarak kumandayi tv tanitin sürekli donuyorsa ve philips merkeze baglanmiyorsa tv yi yeniden kurun bu biraz tv yi rahatlatiyor.fabrika ayarlarina dönmek tv nin sadece resim ses ivir zivir sıfırlıyor.muhtemelen uygulamalar acik kalıyor arka planda sürekli çalısarak tv kasıyor işlem yapamaz hale geliyor.tv ye uyumlu bir android task killer ariyorum ama tv uyumlu çalışan bi uygulama bulamadim.

• guneyone kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun bende kararsızım donma kasma hiç yok tek sorunum banding oda maç sırasında dikkat edersem görünüyor kabul edip hiç uğraşmasam diyorum aslında internetten almıştım 1 ay olmadı daha aldığım hafta dikkat etmedim yoksa direk iade ederdim

• Bu tv önceki tv 50 js 7200 va panel samsung idi tv tizen isletim sistemi cok kararli donma kasma falan hıç yapmadi görüntü kaliteside gercek anlamda çok güzeldi.fakat ölüpiksel vardi panelde bide samsung genel merkezin bu piksel ölü degil yaşıyor demesi beni iyice çileden çikardıgı icin mahkemelik olduk degisimi zorla aldım adamlar okadar direndilerki anlatamam yani gercekten sizi rahatsiz eden seyir zevkinizi bozan bi durum varsa şikayet edin kabullenmeyin.sonuçta para veriyorsunuz çakıltaşı değil.

• Merhaba arkadaşlar bendeki tv pus 6581. Bu trt 4 k gitti diye manual kanala özel frekans güncellemesi yapmak istiyorum lg lerdeki gibi bunda nasıl oluyo o iş sadece bir kanalın frekans ayarını nasıl yapıyoruz? Birde kanalların otomatik güncellenmesini kapatma kısmına erişemiyorum oradaki ayarlama kapalı bunu nasıl düzeltebilirim. Hayatımda bu kadar uğeaştığımı hatrlamıyorm bi tv ile neden bir üretici bir tv yi bu kadar karışık bir işletim sistemiyle yükler ki?

• guneyone kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğiniz gibi iade etmek gerek fakat bu banding olayını resmetmek mümkün değil akıcı görüntülerde anlık çıkıp gidiyor servis zaten hata olarak kabul etmiyormuş takip ettiğim kadarıyla tüketici Mahkemesi de kanıt olarak resim istiyor ve ben küçük bir ilçedeyim bunlarla uğraşacak zaman da bulamıyorum ne yapsam bilemedim

• Senin kullandigin panel gizli ayıplı mal statüsünde birşeyi resmetmek zorunda degilsin sadece servis çağır durumu anlat servis görüp rapor tutsun yeter.servis formu faturanla birlikte şikayetini yap tv vermek gibi bi zorunlulugun yok dava sonuçlanana kadar sende kalsın.aldıgın tarihten itibaren 14 gecmeden yanliş hatırlamiyorsam internet alisverisleri icin gecerli bu durum begenmedip deyip geri verebiliyorsun.inan yurtdışında adamlar 1 ay kullaniyorlar elektronigi sonra sorgusuz sualsiz geri veriyorlar bi arkadasim 1 sene boyunca hiç bilgisayara para vermeden her ay gidip begenmedim diyerek degiştirdi bilgisayarini.o suyunu çikarmışti sen kusuru için hakkini arıcaksın hepsi bu adamlar bizim cahilligimizi kullaniyorlar resmen herşey normal her kusur standart degerlerde bunlarda 2008 yılında çikardigın tv de banding yoksa 2016 yılinda çikardıgındada olmayacak bu kadar basit.2008 model panel anormal ozaman banding yok çünki.....

• Youtube videolarinda 4k 2160p takılma problemleri yaşayan benim gibi interneti 15mbps üzerine çıkmayan arkadaşlar modemle tv arasında kablolama imkanı olanlar cat6 kablo alsınlar suan inanılır gibi degil takılma yok resmen ucuyordaha önce cat5 kablolama yapmıştim 1080 bile izleyemiyordum.direk wifi den bağlanırım diyen arkadaşlara tavsiyem 802.11 ac destekleyen bi modem alsınlar modem 250 300 tl arası kablo 10 tl...

• Netten tv almayi tavsiye edermisiniz sizce alayim mi hepsi burada.com dan

• hepsi burada sitesinden daha önce alışveriş yapmışlığım var bi sorun çıkmadı ama çıkmaz diye birşey de yok tamamen kısmet aldıgın malı 14 gün içinde geri verme hakkın var.fiyatlar uygunsa al nette böyle ucuz elektronigin satıldıgı başka sitelerde var isim vermeyeyim uzak dur sıkıntı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.