Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.572
Cevap
194
Favori
1.134.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun ankara dogus a gidip comfortline icin kaporamizi verdik.
    Arac Haziran 2 veya 3. haftasi elimde olacak.

Fiyat icin geldiginde karar verecegim hatta test surusunden sonra tam kararimi verecegim.

Ama buyuk ihtimal araci alacagim.

Hayirli olur umarim.
    Tucsonu seyrettim.11 litre o da ortalama ki şehir içi 14-15,şehirllerarası9-10 litrenin altına düşmez. 1750 kg. aracın 1500-1550 kg. bir tiguandan çok daha fazla yakması beklenen bir durum.Dizeli dışındaki Tucsonlar bizim eski Şahinler gibi benzinciye çalışır.Üreticiler 50kg hafifleteceğiz diye bir yerini yırtarken 200 kg. fark çok büyük.O da yakıt olarak bize dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihkut M kullanıcısına yanıt
    Vay anasını, Aralık ha? Aslında Highline donanım aradığım hemen her şeyi veriyor ama sadece geri görüş veya benzer fiyata olursa area view eklemek isterdim. Gerisi ıvır zıvır benim gözümde. Bunun için 7 ay da beklenmez hani.

Orijinalden alıntı: civcivx

Vay anasını, Aralık ha? Aslında Highline donanım aradığım hemen her şeyi veriyor ama sadece geri görüş veya benzer fiyata olursa area view eklemek isterdim. Gerisi ıvır zıvır benim gözümde. Bunun için 7 ay da beklenmez hani.

Beklenmez hocam gel forester alalım seninle kar kış kullanırız, test sürüşü de yaptım ben.
    Dezavantaj olarak ön park sensörü yok, başka bulamadım.

Orijinalden alıntı: salvadordali03

Tucsonu seyrettim.11 litre o da ortalama ki şehir içi 14-15,şehirllerarası9-10 litrenin altına düşmez. 1750 kg. aracın 1500-1550 kg. bir tiguandan çok daha fazla yakması beklenen bir durum.Dizeli dışındaki Tucsonlar bizim eski Şahinler gibi benzinciye çalışır.Üreticiler 50kg hafifleteceğiz diye bir yerini yırtarken 200 kg. fark çok büyük.O da yakıt olarak bize dönüyor.

O kadar agirlik sana mukavemet ve insan hayati olarak geri dönüyor. Tucson suan small overlap crash ve yaya guvenligi gibi konularda bayagi bir farkla onde. Yeni tiguan henuz yayinlanmadi ama eski tiguan suv larda listenin en alt kisimlarinda. Bende yeni tiguan icin kapora verenlerdenim ancak bu testlerde medium gibi bir deger alirsa ailemin hayati herseyden onemli diyip her ne kadar cok istemesemde tucson a gider alirim malzeme kalite vs. 2. Plana duser bende

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

O zaman highline al git geri kameranı enderde taktır niye dert ediyorsun ki

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

Arkadaşlar yeni tiguan şehir içi kaç lt yakar?

1.4 ist trafiğinde 8-10 lt 2,0 ise 8-9 lt

Arkadaşlar yeni tiguan şehir içi kaç lt yakar?

Valla onu da sordum. 8.5 dedi maksimum sehir ici.

170000 lira verenleri zaten anlamış değilim. 1 yaşında 10000 km altında 5.20i premiumlar 150.000-155000 civarında satılırken ki arabada yok yok , bu arabaya 170.000 lira para verilmesi wv fanatikliğinden başka birşey değil.

Bu arada kia sportage gtline 10.250 indirime girdi 116.000 tl ye düştü fiyatı 10 kat daha kaliteli araba...

Dayanamadım üye oldum yorum yazmak için bende tiguan almayı düşünüyordum ve merakla bekliyordum ama gördüm ki tam bir kayseri kazığı mantığıyla getirilmiş bir araç. olmazsa olmaz birkaç opsiyon ekleyince 140 ları buluyorsun birbiri ile bağlantılı opsiyonlar yüzünden bir deri koltuğum olsun dersen 150 lerde geziyorsun. Böyle bir politika olamaz ; sayesinde 5.20 lere e180 lere bakmaya başladım. 7 ay o aracı bekleyeceğime para biriktiririm gider temiz temiz 5.20 alır konuyu uzun süreliğine kaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkrp -- 2 Mayıs 2016; 17:08:08 >

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    8-10 lt yakarsa iyi vall

Orijinalden alıntı: brkkrp

Bomboş paketlerle insanları bu fiyatlara kandırıyorlar yazık. Para kolaymı kazanılıyor kardeşim.
    170000 lira verenleri zaten anlamış değilim. 1 yaşında 10000 km altında 5.20i premiumlar 150.000-155000 civarında satılırken ki arabada yok yok , bu arabaya 170.000 lira para verilmesi wv fanatikliğinden başka birşey değil.

Bu arada kia sportage gtline 10.250 indirime girdi 116.000 tl ye düştü fiyatı 10 kat daha kaliteli araba...

Dayanamadım üye oldum yorum yazmak için bende tiguan almayı düşünüyordum ve merakla bekliyordum ama gördüm ki tam bir kayseri kazığı mantığıyla getirilmiş bir araç. olmazsa olmaz birkaç opsiyon ekleyince 140 ları buluyorsun birbiri ile bağlantılı opsiyonlar yüzünden bir deri koltuğum olsun dersen 150 lerde geziyorsun. Böyle bir politika olamaz ; sayesinde 5.20 lere e180 lere bakmaya başladım. 7 ay o aracı bekleyeceğime para biriktiririm gider temiz temiz 5.20 alır konuyu uzun süreliğine kaparım.

Sıfır km mercedes c200 dizel otomatik amg ful araç 170 bin tl baz 140 bin

• quote:

8-10 lt yakarsa iyi vall

Maks 10,5

Aile arabasi secenekleriniz zaten kistili, karsilastirma yaparken SUV lar ile karsilastirin.

Bende 1 yasinda BMW 3.20 i alabilirim daha dolu bir arac ama ne istedigimiz onemli sonucta bir aile arabasi degil konustuklarimiz.
    audi q2 için detaylı foto isteyenlerhttp://www.bimmertoday.de/2016/03/02/genf-2016-audi-q2-quattro/audi-q2-tdi-quattro-interieur-2016-suv-genf-autosalon-live-09/
    ayrıca seat ateca'yıda bir inceleyin derim.. seat audinin bir alt markası diyorlar :) göze daha hoş geliyor fiyat olarakta tiguan kadar itici olmayacağı kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur4k_ -- 2 Mayıs 2016; 17:49:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.