Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.567
Cevap
196
Favori
1.129.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun.
  • Exper1980 kullanıcısına yanıt
    paylaşırmısınız bizde alalım
  • çift taraflı bantla yapıştırdım. Takması çok kolay.Kromun arakasında çift taraflı bantı çıkarıp direk yapıştırıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madran89

n11 den ön ızgara için krom parça aldım. 2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=Bilginiz olsun

Çok hoş durmuş hocam. Far üstü çıta da olursa aynı Highline gibi olur.

Bir de mümkünse karşıdan çekilmiş fotoğrafını da atabilir misiniz ?

• HAVA BASINCI

Merhaba arkadaslar 2016 tiguan comfortline 18 inch aracımın suspansiyon konforu sehirici çok rahatsiz ediciydi.Lastiklerin hava basinci 38 psi idi.36 ya indirdim oldukca farketti.Sizin lastik basinclariniz kac?Kapi icinde 38 ve 33 ibaresi var.33 hangi hallerde kullaniliyor.Lütfen yardim.Herkese hayirli sürüşler diliyorum.

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtarumar -- 8 Haziran 2017; 22:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi forumlar;
    1.4 TSI ACT Comfortline sahibiyim. Aracı aldıktan sonra eklediğim aksesuarlar ön far çıtası, orta panjur çıtası, tampon çıtası (S-Dizayn'dan alıp kendim uyguladım.) Egzoz uçlarını ve sis far çevresi kromlarını Çin'den sipariş verdim. Uygulama yapmayı düşünen arkadaşalara kılavuz olması açısından fotoğrafları ekliyorum.2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

• mrtarumar kullanıcısına yanıt
    33 - 38 arası istediğin değerde kullanabilirsin. 33'e indirirsen konfor artar. 38'e çıkarırsan yakıt tüketimi düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daleque

İyi forumlar;
    1.4 TSI ACT Comfortline sahibiyim. Aracı aldıktan sonra eklediğim aksesuarlar ön far çıtası, orta panjur çıtası, tampon çıtası (S-Dizayn'dan alıp kendim uyguladım.) Egzoz uçlarını ve sis far çevresi kromlarını Çin'den sipariş verdim. Uygulama yapmayı düşünen arkadaşalara kılavuz olması açısından fotoğrafları ekliyorum.2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU=

far çıtası çok değiştirmiş aracı. highline gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtarumar

HAVA BASINCI

Merhaba arkadaslar 2016 tiguan comfortline 18 inch aracımın suspansiyon konforu sehirici çok rahatsiz ediciydi.Lastiklerin hava basinci 38 psi idi.36 ya indirdim oldukca farketti.Sizin lastik basinclariniz kac?Kapi icinde 38 ve 33 ibaresi var.33 hangi hallerde kullaniliyor.Lütfen yardim.Herkese hayirli sürüşler diliyorum.

Hocam o 33 ve 38 farkı performanslı veya sakin kullanım farkıdır. Çünkü ikisi de 2 kişi + bagaj gösteriyor. Tam detaylı bilgiye kullanım kılavuzundan ulaşabilirsiniz zaten orada i harfi ile onu işaret etmiş ama çok büyük ihtimalle bu söylediğim şekildedir. Yani basınçları 33'e kadar indirebilirsiniz fotoğraftan anladığım kadarıyla.

Fazla basınç, gereksiz yere fazla yakıt ve daha az konfor demektir.

Bir de ayar yaptıktan sonra ortadaki ekrandan lastik basınçlarını SET etmeniz gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 9 Haziran 2017; 0:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madanci

33 - 38 arası istediğin değerde kullanabilirsin. 33'e indirirsen konfor artar. 38'e çıkarırsan yakıt tüketimi düşer.

Çok teşekkür ederim cevabın için,İyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

quote:

Orijinalden alıntı: mrtarumar

HAVA BASINCI

Hocam o 33 ve 38 farkı performanslı veya sakin kullanım farkıdır. Çünkü ikisi de 2 kişi + bagaj gösteriyor. Tam detaylı bilgiye kullanım kılavuzundan ulaşabilirsiniz zaten orada i harfi ile onu işaret etmiş ama çok büyük ihtimalle bu söylediğim şekildedir. Yani basınçları 33'e kadar indirebilirsiniz fotoğraftan anladığım kadarıyla.

Fazla basınç, gereksiz yere fazla yakıt ve daha az konfor demektir.

Bir de ayar yaptıktan sonra ortadaki ekrandan lastik basınçlarını SET etmeniz gerekli.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar

• quote:

İyi forumlar;

Hocam çıtalar mükemmel duruyor. Araç aynı Highline gibi olmuş. Hocam bu çıtaları yapıştırırken direk mi yapıştırdınız yoksa ısıtma gibi şeyler yapmak gerekli mi ? Egzoz ucu için tavsiye ettiğiniz bir link varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

@osus3535 Hocam, aracın yakışıklı görünmesini sağlayan ana etmen bu krom çıtalar. Bunlar olunca bayağı yakışıklı oluyor LED far yakışıklılığı geliyor araca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 9 Haziran 2017; 0:37:53 >

• Şu anda aracımda 19"jant, lastik takımı var. Kışlık lastikleri 17-18" jant alarak bu ebatlarda kullanmak istiyorum. Tiguanın 18" Kingston jantları çok hoşuma gidiyor, lakin fiyatının yüksek olacağını düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir jant markası ve modeli var mı?

• Egzoz uçları için link gönderirimisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

quote:

İyi forumlar;

Hocam çıtalar mükemmel duruyor. Araç aynı Highline gibi olmuş. Hocam bu çıtaları yapıştırırken direk mi yapıştırdınız yoksa ısıtma gibi şeyler yapmak gerekli mi ? Egzoz ucu için tavsiye ettiğiniz bir link varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

@osus3535 Hocam, aracın yakışıklı görünmesini sağlayan ana etmen bu krom çıtalar. Bunlar olunca bayağı yakışıklı oluyor LED far yakışıklılığı geliyor araca.

Evet hocam daha önce dediğim gibi 1000 TL verince yakışıklı oluyor. (sisin üzerindeki siyah kısım içinde krom var aliexpres de ) sislerdeki krom farkıyla highline + olmuş araç.

• Dün bende egzoz ucu sipariş verdim bugün kargolamışlar.Lınk asagida.buyrun.

Araç egzoz İpucu susturucu borusu kapağı için 2016 volkswagen vw tiguan aksesuarları vw volkswagen tiguan 2016 araba-styling için

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/QjAJVvMn

(from AliExpress Android)

• Krom parçaları yapıştıracağım bölgeyi iyice temizledikten sonra direk yapıştırarak uyguladım. Sipariş aşamasında nasıl bir ürün geleceği konusunda tedirgindim fakat daha sonra teslim aldıktan sonra malzeme ve metal kalitesi olsun, paketlenmesi olsun muazzam. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

Sis farı etrafına uyguladığım ise o kadar sağlam olmadı ve tam oturmadı. Aslında sis farın üstünde bulunan plastik aksamın olduğu bölüme de krom takmıştım ama tam oturmadığı için düştü. (Bu ürünler için kefil olamam.)

Egzoz uçlarını forumda paylaşan bir arkadaşın verdiği linkten aldım. Egzoz uçları klipler aracılığıyla direk takılıyor. Herhangi bir vidalama yok.

• damdanakar D kullanıcısına yanıt
    Bu konu benimde gündemimde. Olmadı direk 19'' kış lastiği almayı düşünüyorum.
  • daleque kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık,gerçekten güzel olmuş..sonradan alınan parçalarla orijinalleri arasında renk,parlaklık vs gibi farklar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epino -- 9 Haziran 2017; 15:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damdanakar

Şu anda aracımda 19"jant, lastik takımı var. Kışlık lastikleri 17-18" jant alarak bu ebatlarda kullanmak istiyorum. Tiguanın 18" Kingston jantları çok hoşuma gidiyor, lakin fiyatının yüksek olacağını düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir jant markası ve modeli var mı?

Hocam 18 jant kış lastiği pahalı olacaktır. Malum siteden Tiguan Jant diye aratırsanız Tiguan'ın 17'' Trendline ve Comfortline jantları takım şeklinde satılıyor. Çok az kullanılmış çıkma jantlar, bir set fiyatı 2.500 civarı oluyor genelde.

17'' Montana Trendline jantı veya 17'' Tulsa Comfortline jantı bakabilirsiniz. İkisinin de boyutları tamamen aynı sadece modelleri farklı. Tiguan'ın kış lastiğine en uygun jantları bunlar.

Farklı marka replika jantları kesinlikle tavsiye etmem. Ağırlığından dolayı yakıtı artırır, performansı düşürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 9 Haziran 2017; 16:1:47 >

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.