Şimdi Ara

2016 MODEL OPEL ASTRA 0 ARAÇTA MOTOR DEĞİŞİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
6.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSA grubunun OPEL'i aldığını biliyorsunuz, HDI motor PSA grbunun geliştirdiği bir motor, kendi motorlarını kullanmak isteyeceklerdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Aynı durum başka bir Astra K'da daha olmuştu forumda.

Ben de öyle bir şey hatırlıyorum. 1.4 150 lik miydi acaba...

Aynen hocam. Opel o araç sahibine de aynı şeyleri söylemişti. O araç sahibi de araç değişimi istemişti fakat yapmıyorlardı.

Bu Opel'in öve öve bitirilemeyen 1.4T 150 PS motoru patlak. Nasıl DSG patlaksa bu motor da patlak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay Almanya da olsa Opel aracı direk iade alır,bizim bayiiler olayı yokuşa sürüyor uğraşmak istemiyorlar. Sonuna kadar haklısınız dava açsanız kazanırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm "Direkt Enjeksiyonlu, küçük hacimli turbo motorlar"ın başına gelebilecek durum. Yani potansiyel: LSPI

Tabi ki; şahsi veya hukuki, araç değişim talebi hakkını geçersiz kılan bir durum değil.(En başlarda ortaya çıkarsa)

Durumun ortaya çıkacağı kesin olmadığı gibi, zamanı da belli değil.

Mümkün mertebe ani gaz hareketlerinden kaçınınız, özellikle de araç yüklü ise.
  • Benim hanımın kardeşininde başına geldi aynı olay.2 kere yağ eklediler.1000 km sonra gel dediler.Bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bize de böyle kepaze bir çözüm sunarlarsa aynen bizde mahkemelik oluruz.Hatta iletişimi kesmeyelim toplu dava açalım

• Bayiler değiştirmez. Ben olsam hiç uğraşmazdim. Mahkeme işleri en az avukata bagli olarak 1 yil surer Ona zamaniniz sabriniz ve ayriyetten paraniz varsa girin hukuk yoluna...

Siz en iyisi motor değişimi isteyin. Sonucda buda garantili yapilan bisey. Garanti bitince satin Değer kaybi olmaz Sifir motor takiliyo Şanssizlik olmus Sizin ki... Gecmis olsun

• Aynı olay birinin daha başına gelmişti ona da rektefiye falan demişlerdi o konu hortladı sanıp geldim

• Opel Astra K ana konusu resmen bir circle jerk.Türkçesini söylemeyim şimdi ayıp olur.Benimde geçen sıfır aracımda problem meydana geldi oraya yazdım ama millet görmemezlikten geliyor Utanmasalar pm atıp karalama yapma diyecek bazı demirbaş üyeler
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde her problemini yazanın tamirini gizli atölyemizde biz yapıyoruz ama sizi atlamışız maalesef. Ayrıca arkadaşlar problem yazdınız diye sizi önce linç etmeliydi sanırım, kimse "öyle bir problem yok, uydurma" dememiş, kendi hayal dünyanızda triplere girmişsiniz. Kimsenin problem hakkında bir fikri yokmuş ki kimse cevap verememiş, bu kadar alıngan olmayın. Fikrimiz olmadığı halde sayfalarca "geçmiş olsun" falan bekliyordunuz galiba. Sayfalarca yazı var trim sesleri, far aydınlatması problemleri ile ilgili, hala gelmiş circle jerk falan diyorsunuz. Ayıptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznl -- 11 Nisan 2017; 8:3:8 >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında yanlış bilginiz var. Olur da başınıza gelirse, gizli ayıpta 3 ay vaya 13 ayın önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 11 Nisan 2017; 8:34:26 >
  • Geçmiş olsun, umarım değişirler. Üstüne ek donanım hediye etmeleri gerekir. Revizyon nedir ya. 2000 km de bir araç. 3 aylık...

İşin arka tarafına bakınca sanayi tamiri ile bile karsilasilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Bayiler değiştirmez. Ben olsam hiç uğraşmazdim. Mahkeme işleri en az avukata bagli olarak 1 yil surer Ona zamaniniz sabriniz ve ayriyetten paraniz varsa girin hukuk yoluna...

Siz en iyisi motor değişimi isteyin. Sonucda buda garantili yapilan bisey. Garanti bitince satin Değer kaybi olmaz Sifir motor takiliyo Şanssizlik olmus Sizin ki... Gecmis olsun

Senin başına gelse 2 aylık araç için cidden bunu mı yapardın?
  • Sorun ülkemizdeki hukuk düzeninde ve işleyişteki yavaşlıkta. Bu firmaların hiçbiri büyük falan değil 1 cent fazla kar için müşteri falan tanımazlar ama kanunlardan korktukları ülkelerde çıtları çıkmaz.
  • Arkadaşın dediği ile bunun ne alakası var? patlaksa patlaktır vw yi işin içine karıştırınca opelin 1.4 motoru temize mi çıkıyor? O da patlaktır bu da patlak. Ne diye kendini bu kadar kasıyorsun vw düşmanlığıyla. Cok dikkatimi cekiyor kendine cok fazla stres yapiyorsun sağlığına yazık.

• Bu mesele basit bir yağ yakma meselesi değil.

Tsi motorda bu tarz bir sorun yok.

Eski leoncu olarak sct forumunun sıkı takipçisiyim. Bu tarz bir sorunla karşılaşmadım.

• oznl O kullanıcısına yanıt

Vakti zamanında, aracını alırken çok paylaşmışlığımız olmuştu kendisi ile, o günler unutulmuş.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=118845195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eisenberg -- 11 Nisan 2017; 11:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Aynı durum başka bir Astra K'da daha olmuştu forumda.

Ben de öyle bir şey hatırlıyorum. 1.4 150 lik miydi acaba...

Aynen hocam. Opel o araç sahibine de aynı şeyleri söylemişti. O araç sahibi de araç değişimi istemişti fakat yapmıyorlardı.

Bu Opel'in öve öve bitirilemeyen 1.4T 150 PS motoru patlak. Nasıl DSG patlaksa bu motor da patlak.

Anlıyorum. Bu adamı neden bloklamışım anlıyorum.

http://www.golftutkusu.com/topic/371-tsi-motorlarda-ya%C4%9F-eksiltme-problemi/
    https://forum.donanimhaber.com/1-2-tsi-yag-eksiltme--81938345

4 ayrı forumdan 4 ayrı tsi yağ yakıyor konusu
    dosogo noso potlokso opolon do motor potlok

Tekrar blocked !

• O konuların bu sorunla ilgisi yok.

Adam sekman kırıldı diyor.

• Daha gecenler de acildi bu konu mercedes bile ayipli araci sifiriyla degismiyorken opelden bunu beklemek...Ki bunu Turkiye de neredeyse hic bir bayi yapmaz.En iyi cozum sizinde kafaniza yatan sekilde onarim. https://forum.donanimhaber.com/mercedes-s500-ayipli--125325819

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.